IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2017, 21:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, YAY Burcu Aylık Burç Yorumları




Dedikodulara kulak asma!
(23 Kasım - 21 Aralık)

Ayın ilk haftasında yakın çevrenizin hakkınızda konuştuğunu duyabilirsin. Tüm bunlara kulak asmamanı ve doğru bildiğin yolda emin adımlarla ilerlemeni söylüyor gökyüzü. 10 Ekim’de Jüpiter’in gökyüzündeki seyri tutkularınızı doruğa çıkarabilir. Eğer birlikteliği olan bir Yay burcuysan, sevdiğiniz kişiyle ilişkinizi derinleştirebilir, birbirinize daha çok vakit ayırabilirsiniz. Yalnız bir Yay burcuysanız, sürprizlere açık olun, her an yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Yönetici gezegenin Jüpiter, önümüzdeki 1,5 yıl boyunca Akrep burcunda hareket etmeye başlıyor. Bu döngü, hayatında iç dünyanla ve bilinçaltınla daha çok bağlantı kuracağına işaret ediyor. Kendini sık sık geçmişte yaşadığın ve bir türlü unutamadığın olayları, korkuları, kırgınlıkları düşünürken bulabilirsin. Yardım teması hayatında bu dönemde önem kazanabilir. Gönüllülerle çalışan yardım kuruluşları ve sivil toplum örgütlerine katılabilirsin. Ayrıca maddi olarak bağışta bulunmayı da tercih edebilirsin. Bu dönemde karşına çıkan fırsatların çoğu maneviyatını güçlendirecek ve sana ruhsal anlamda zenginlik katacak. Arka planda kalan ya da bu zamana kadar varlığından bile haberinin olmadığı bir kaynaktan kazanç elde edebilirsin. Evli ya da sevgilisi olan bir Yay burcuysan, sevdiğin kişinin küçük sağlık problemleri gündeme gelebilir.

Bu ay, hayatındaki birçok şeyi değiştirmek için yeni kararlar alabilir; bu kararlarını yakınlarınla paylaşabilirsin. 5 Ekim’de gerçekleşecek Dolunay sana bu anlamda çok olumlu etkiler bırakacak. Özellikle bir süredir elim ayağım hiçbir şey yapmaya gitmiyor diyen bir Yay burcuysan, bu ayın oldukça hareketli ve bereketli olduğunu göreceksin. Sosyal çevrende yaşadığın küçük sorunları, büyütmekten ve bu kadar ince eleyip sık dokumaktan vazgeçmelisin. Çok yakın dostlarınla düştüğün fikir ayrılıkları, önüne yeni ufuklar açabilir. Bu dönemde kırılganlığını bir kenara bırakıp, seni seven ve düşünen insanların fikirlerine daha fazla değer vermelisin. Aile içinde yaşanması muhtemel tartışmalar ve küçük gerilimlerde, yapıcı olmaya özen göstermelisin.

5 Ekim’de adeta kalbini ısıtacak derin bir Dolunay oluşacak gökyüzünde! Bu da geçmişte yarım kalmış ilişkilerin hakkında yorumlar yapmana neden olabilir. Ancak, yerin kulağı var! Kiminle ne konuştuğuna bu dönem dikkat etmelisin. Eğer, evli bir Yay burcuysan eşinin rahatsız olduğu arkadaş gurupları ile bu dönemde görüşmen doğru olmayabilir. Bildiği bir şey var diye düşünüp, bir süre uzak durmanda fayda olacak. Unutma, insanlar senin kadar iyi niyetli değil. Bu dönemde özellikle eve ve günlük işlerine yoğunlaşmak ve ödemeleri düzenlemek için ideal olabilir.

Ekim ayının gündemi: Kim ne demiş diye düşünme.

Aşk tılsımın: Küçük sorunlar, aşkını yaşamana engel olamayacak.

Seks: Uzun tartışmalar, tutkuna teslim olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
ekim 2017 aylık burç yorumları, yay burcu aylık burç yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, AKREP Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:19
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, ASLAN Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:17
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:17
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, İKİZLER Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:16
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:16