IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2018, 17:23   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018*




KASIM ayında Aslan Burcu olanları neler bekliyor?

16 Kasım tarihine kadar etkili olacak Venüs geri hareketi, plan ve projelerin tekrar gözden geçirilmesi, iş hayatınızla ilgili kararların tekrar ele alınması yönünde önemlidir. Bu süreçte karşınıza bir teklif çıkarsa veya önceden başvuruda bulunduğunuz bir işten haber gelirse, şartlara bir daha bakalım. İncelemeden, üstünde düşünmeden kimseye söz vermeyiniz. Yakın çevrenizle ortaklaşa bir iş düşünüyorsanız bu işin artı ve eksilerini lütfen iyice gözden geçiriniz. 17 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular, borsa, spekülasyon, şans oyunları, cinsel yaşam, yeni bir aşka adım atmak veya ayrılık gibi konularda lütfen aceleci karar vermeyiniz.

1-11 KASIM ARASI

Sevgili Aslanlar, 7 Kasım saat 19:02 Akrep burcunda doğacak Yeniay, ailemiz-yuvamız ve değer verdiğimiz her şeyi koruma dürtümüz, sahiplenme arzumuzdur. Daha fazla kazanmak, güçlenmek, yarınları garanti altına almak isteriz. İdeallerimiz doğrultusunda bir gelecek için çabalarız. Bu Yeniayın yöneticisi Mars-Balık burcunda ilerleyecek. Ev sahibi olmak, farklı bir yere taşınmak, ailemizin geleceğini düşünmek ve ona göre bir planlama yapmak lazım. Burada hayalci veya kendimizden ödün verici, birilerine güvenip yola çıkan kişi olmamalıyız. Yüksek borçlar altına girmemeliyiz. Venüs geri hareketi bu Yeniayla örtüşüyor. Yakınlarımızla ilişkimizde paylaşım, sevgi alışverişi, uyum çok önemli. Yeni biriyle tanıştığımızda öncelikle bu kişiyi tanımamız gerekir. Merkür-Yay burcunda gerileyecek. Bu da gösteriyor ki, geçmişe ait konular gündeme gelecek. Bu bir aşk ilişkisi olabilir veya çocuklarımızla ilgili bir konu olabilir. Abartılı bir karar vermemek için, enine boyuna düşünmekte yarar var. Çalışma hayatında olanlar için bu Yeniay, sosyal güvenlikleri ve alacakları hususunda daha dikkatli olacaklar. Hiçbir şeyi şansa bırakamayız. Ona göre iş tercihinde bulunmak gerekiyor. Sağlık kontrollerimizi de ihmal etmeyeceğiz.

Sevgili Aslanlar, 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihlerinde Jüpiter yöneticisi olduğu Yay burcunda ilerleyecek. Bu sizlerin hayatında aşkta şans dönemi olarak çok olumludur. Karşınıza çıkan kişi sizin hayata bakış açınızı değiştirir, yeniler, geliştirir ve büyütür. Bekar Aslanların aşka doyduğu bir yıl diyebiliriz. İlişkisi devam edenler için de, aynı şekilde şansın yüksek olduğu bir zamandır. Hatta bir çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların gelişimi adına olumlu ve çok faydalı kararlar verebilirsiniz. Bu süreçte çalışmalar mutlaka ses getirir. Bunlar yayınlanır veya medyada yankı bulur. Sanatsal anlamda olumlu bir etkidir. İnsanların dikkatini çekecek proje, çalışma ve ürünler için gayet şanslı bir dönemdir. Hayatın güzelliklerinin tadına varmak, eğlenmek, görmek, gezmek, araştırmak, öğrenmek, deneyimlemek için fırsatlarla dolu bir süreçtir. Projeler başkaları tarafından takdir görür, hatta markalaşır ve insanların yararına sunulur. Bir hobiniz işe dönüşür. Yatırımlar bu süreçte şanslı bir şekilde büyür. Spor, gezi, ticari, hukuk, sanat, yurtdışıyla ilgili konularda yeni adımlar atılır. Hamilelik, doğum için uygun bir süreçtir. Şans gelir dedik ancak bu şansı yaratmak için bizim de çaba sarf etmemiz, araştırmamız, okumamız, takip etmemiz gerekir. Özellikle dergiler, internet siteleri, özel çalışmalar, sergiler, konferanslar, yabancı dil öğrenmek geliştirici ve insanların sizi tanımasında etkili araç ve yöntemlerdir.

12-18 KASIM HAFTASI

Sevgili Aslanlar 16 Kasım saat: 01:21 - 1 Ocak 2019 saat: 05:20 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Mars, genel ifadesi gereği, yapmak istediklerinizi, hedeflerinizi veya içinde bulunduğunuz durumu başkalarına bağımlı şekilde çözmek yerine, kendinize güvenerek halletmeniz gereken zaman dilimidir. Yatırımlarınızda, ilişkilerinizde, parasal alışverişlerde, mutlaka dikkatli olmak, dağılmamak ve iyi niyetinizin sınırlarını bilmek lazımdır. Eğer arkanızda güçlü bir ortağınız, aileniz veya karşılıksız bir şekilde size yardım edecek bir insanınız varsa ve siz de bu yardımlaşmaya açıksanız, bu süreci kolaylıkla geçirirsiniz. Ancak Aslanın gururunu biliyoruz. Buna fazla izin vermeyecektir. Benim tavsiyem bu seyir süresince gerçekçi bir şekilde hedeflerinizi gözden geçirmenizdir. İhtiyaçlarınızı karşılamada bütçenize göre hareket etmek faydalı bir yoldur. Hesabınızı bilmenizde, gereksiz alışverişlerden kaçınmanızda, kredi kartlarınıza, ödemelerinize dikkat etmenizde yarar var.

Sevgili Aslanlar, 16 Kasım 2018 - 4 Haziran 2020 tarihleri arasında etkili olacak Yengeç-Oğlak düğüm geçişlerinde, psikolojik ve bedensel sağlığımıza özen göstermek durumundayız. Hayat bir takım zorlukları, sorumlulukları karşımıza çıkartabilir. Sürekli bunları yükleneceğim derken, kendinizi ihmal edebilirsiniz. Bu bedeninize ve ruhunuza zarar verir. Tabii ki işimizi gücümüzü üstümüze düşenleri yapacağız. Bundan kaçamayız. Planlı, programlı yaşamamız gerekebilir. Bir şeyler bizi belli bir görev ve sorumlulukla baskı altına alabilir. Fakat biz kendimize önem vermeliyiz. Bizim de ihtiyaçlarımız var, bizim de beklentilerimiz var. Sadece dışarıya kulak verip, kendi iç sesimizi bastırır, duymazdan gelirsek, bunun ne diğerlerine ne bize faydası olmaz. Mesleki açıdan bir rehber, danışman, ev ve aileyle ilgili konularda uğraşan uzman olabilirsiniz. Böyle bir mesleği de seçebilirsiniz. Böyle durumda bile, kendinize önem vermelisiniz ki, insanlara yardımınız mümkün olsun. Bir de önemli nokta, bu süreçte, işimizi, ailemizi veya günlük yaşamda birilerini yönetemeyiz. Aman beni sevsinler diye sürekli sorumluluk alamayız. Her şeyden kendimizi sorumlu hissedemeyiz. Olur insanız, başarısız da olabiliriz. Belki de hiç istemediğimiz bir işi yapıyoruz. O zaman asıl istediğimiz bir işi yapmalıyız. O zaman yaptığımızdan zevk alırız, doyuma ulaşırız. Kaygılarınızı içinize atmayınız. Bu sizi zayıf düşürür. Yeri geldiğinde paylaşın. Rahatlarsınız.

16 Kasım saat: 13:51 - 2 Aralık saat: 20:01 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Sosyal ilişkilerin canlanmasını, güzellik ve seçkinlik olgularının yükselişini sağlar. İnsanlarla uyumlu ve hoş bağlantılarda bulunuruz. Kısa bir seyahat, sevdiklerimizle beraber olmak için, bu dönemi tercih etmenizde yarar var. Hem gittiğiniz yerden hem birlikte olduğunuz kişilerden memnun kalırsınız. Venüs burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için, fiziksel ve ruhsal anlamda sizi ışıklandırır. Bu geçişin, mesleki konularda da etkisi çok önemlidir. Eğer işinizde başarı, huzur ve rahatlık hissediyorsanız bu dönemde verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. İş girişimi düşünüyorsanız hem yeteneklerinize göre hem de maddi açıdan doyurucu olmasına önem vereceksiniz.


17 Kasım saat: 04:33 - 1 Aralık saat: 14:12 tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Aşk ve flört ilişkileri, çocuklarınızla alakalı konular, spor faaliyetleri, borsa, spekülasyon, şans oyunları, cinsel yaşam, yeni bir aşka adım atmak veya ayrılık kararı, maceraya atılmak, çocuk sahibi olmaya karar vermek, kürtaj kararı, mahkemeler, yasal konularda etkilidir. Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

19-30 KASIM HAFTASI

22 Kasım saat: 12:01 - 22 Aralık saat: 01:23 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş süresince, yenilik hevesimiz yükselir. Yalnızsak hayatımızda biri olsun eğer sorunlar varsa bir an önce çözülsün isteriz. Etrafınızdaki her güzellik veya yeni bir gelişme sizi heyecanlandırır. Sorarak öğrenme, tercihlerde bulunma, sebep-sonuç ilişkisi kurarak durumları değerlendirmek gerekiyor. Yol gösterici bir kişi olarak saygınlık kazanır, bir mesele üzerinde sezgilerinizle tahminde bulunmaya çalışırsınız. Eğer güzel bir ilişkiniz varsa, birlikte olmaktan, keşfetmekten zevk alırsınız. İlişkiniz yoksa karşınıza çıkan kişiyi tanımak istersiniz. Amacınız ne ise onu gerçekleştirmek için çabalarsınız. Şimdi gelelim tekrar bir hatırlatmaya. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım tarihinden bu yana geriliyor. Her şeye yeniden bakmak, aceleyle karar vermemek gerekiyor.


Sevgili Aslanlar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, öncelikli işlerimizi, plan ve projelerimizi yeniden gözden geçirmemizi işaret ediyor. Merkür gerilediği için hızlı ilerlemek ve bir sonuç almak kolay olmayabilir. Yeni bir hedef belirlemek, bu hedefe uygun kişilerle ekip veya grup çalışmaları yapmak, belli kişilerle bir araya gelmek, beklentilerimize uygun ilerlemek birkaç ayı alabilir. Bu süreyi göz önüne almakta yarar var. Daha önce başlanmış işler bazı nedenlerle aksayabilir. İletişim ve koordinasyon sağlamak sabır gerektiriyor. Size yardımcı olacağını söyleyen kişiler, birlikte hareket ettiğiniz insanlar düşündüğünüz gibi davranmayabilir. Bu Dolunayda görülen aksamalar bir yanıyla faydalıdır. Çünkü daha sonra olacak yanlışlıkların, engellerin önüne geçer. Kimi bu Dolunayda belki çocuğu, eşi veya tanıdığıyla ilgilenmek zorunda kalır. Aklımız oraya takılıdır. Bu yüzden yavaşlayabiliriz. Bunları dünyanın sonu gibi görmeyelim. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, bir amaç için bir araya gelmek, sözgelimi sanatsal, sportif, iletişimle alakalı mesleklerde yoğun bir çalışma dönemi olabilir. Bunlar bir hazırlığın işaretçisidir. Yavaş yavaş yoluna girecektir. Bu Dolunayda dikkat edilecek nokta problem varsa, bunun üzerini örtmemek, birilerini memnun edeceğim diye kendinizi üzmemektir. Önemli olan neyin sebep olduğunu tespit ederek üzerinde düşünmektir. Geri hareketle örtüşen Yeniay, geçmişi bizim önümüze getirir ve sözgelimi ayrıldığınız kişi geri döner veya sizi arar. Tekrar bir araya gelirsiniz. Benim tavsiyem, karar ve yön değiştirmenize neden olabilecek buna benzer durumlarda hemen bir adım atmamanızdır. Geçmiş tecrübeleri unutmayalım.

KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-9-10-19-20-23-24-28
Zayıf Enerjili Günler : 7-8-14-15-21-22
Aşkta En Şanslı Günler : 9-10
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-30


Yeniay : 1-2-27-28-29
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 13-14-15-16
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Alıntı
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aslan burcu, aslan burcu aylik yorum, astroloji, aylik burç yorumlari, kasim, kasim ayi burc yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:59
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:51
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:41
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:25
ASLAN Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2016 00:18