IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2019, 16:51   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




OCAK ayında Yay Burcu olanları neler bekliyor?

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili Yaylar 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında Mars-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Size, hareketlilik, cesaret ve girişim gücü kazandırıyor. Sadece bununla kalmayıp, aşk hayatımızı canlandırıyor. Eğer kafamıza bir şeyi koymuşsak bunu yapmaktan çekinmeyeceğiz. Belki şu aralar ailevi ilişkilerde ufak tefek sorunlarımız var. Bunları birkaç gün içinde istediğimiz şekilde halledeceğiz. Sağlıklı, verimli ve bizi memnun edici olana yöneleceğiz. Toplumsal ilişkilerde fikirlerimiz, duruşumuzla dikkat çekeceğiz. Plan ve projelerimizi yürürlüğe koyabiliriz. Görüşmeler, iş veya özel olsun hızlı şekilde gelişir ve sonuç alınır. Hayatın keyifli ve yeniliklerine hevesli oluruz. Sizin için ayakta durmak önemlidir. Bu ister aşk ister genel isterse farklı bir şeyler yaşamak anlamında olsun fark etmez. Hareket olsun yeter ki.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarihleri arasında Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Maddi ve manevi anlamda kendinizi garanti altına almak istersiniz. Karşımıza çıkan fırsatları güvenli olup olmadığına göre sorgularız. Mali konularda daha ciddi düşünürüz. Planlar yaparız. Birine söz vermişsek bunu yapmadan rahat etmeyiz. Çünkü para ve onun sağlayacağı güç önemlidir. Bu süreçte, zihnimiz otomatik olarak disiplin altına girer. Her durumu ciddi, kararlı, bazen çok yavaş, kimi zaman hırslı şekilde ele alabilir, düşünebiliriz. Öyle hayaller kurmayız. Kendimizi sağlama almak isteriz.

6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, maddi güvence başta olmak üzere ailevi konularda yapılacak değerlendirme ve yapılandırmanın göstergesidir. Üretkenlik bir hayli önem taşıyor. Garantili bir yaşam istiyorsanız daha fazla çalışacaksınız. İstikrarlı ilerlemeyi, elinize geçeni har vurup harman savurmamayı bileceksiniz. Bir de önemlisi, kendiniz için neyin gerekli olduğunu tespit etmenizdir. Siz nasıl bir şey olursa kendinizi güvende hissedersiniz. Bunu anladığınızda yolunuz açık demektir. Tabii ki zorluklar olabilir. Ancak bu zorlukları, azimli insanlar için kolaylıkla aşılacak engellerdir. Ailenizin ve kişisel ihtiyaçlarınızın temini için çaba sarf edeceksiniz. Daha fazla çalışacaksınız. Yatırıma yöneleceksiniz. Gerçekçi bir şekilde duruma bakacak, değerlendirecek ve kendinizi geliştirmek için elinizden geleni yapacaksınız. Bu Tutulma olumsuz durumdan olumluya geçiş sürecidir. Sizi güçlendiricidir ve kazanç elde etmek amaçlı girişimlerin göstergesidir. Finansal anlamda sizi tatmin etmeyen bir işte çalışmayacak veya hakkınız olanı isteyeceksiniz. Bu tutulmanın görünümleri, karşınıza çıkacak yeni olanakları, fırsatları işaret ediyor. Ek kazanç yolları sunuyor. Kira öder gibi bir ev alabilirsiniz. Bir ofis açabilir, kendi işinizi kurabilirsiniz.

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili Yaylar 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Venüs, şansın yüzünüze güldüğü zamandır. Bir de Jüpiteri hesaba katarsak yaşam sevinci, kısmet, bereket, fırsatlar zamanı diyebiliriz. Yeni tanışmalar, bağlantılar, görüşmeler sürecin olumlu seyreden yansımalarıdır. Seyahatler verimlidir. Venüs-Yay burcu geçişinde sosyal yaşam canlanır. İnsanların dikkatini kolayca kendinize çevirirsiniz. Sizi aktif olmaya, ilişkiler kurmaya teşvik eden Venüs, girişimci olmanın, ticari ve iş anlamında güçlenmenin işaretçisidir. Zorlukların üstesinden gelirsiniz. Pek de zorlanmazsınız desem yeridir. Pozitif yaklaşımlarınız size yeni bir çevre kazandırır. Yaptığınız iş, uğraştığınız alanlarda size fırsatlar getirir. Sizinle tanışmaktan her anlamda zevk duyarlar. Karşı cins üzerinde etkinliğiniz yükselir. Özgürce karar verirsiniz.


14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili Yaylar 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova burcu süresince, yakın çevrenizle olan ilişkiniz güçlenmeye başlar. İş hayatınız ve bazı kişilerle ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz faydalıdır. İsteklerinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Farklı kişilik yapınız, yetenekleriniz başkaları tarafından dikkate değer bulunabilir. Çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili Yaylar 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması, başkalarıyla olan bağımızı maddi-manevi anlamda güçlendirme arzumuzu vurguluyor. Ancak, biz de kaynaklarımızı doğru şekilde yönlendireceğiz. Har vurup harman savurmayacağız. Bu Tutulma, bir devrin bitimi, yeni bir sayfanın açılımı olarak önem taşıyor. Daha iyi yaşamak istiyorsak, yeni bir şeylere açık olmak gerekiyor. Kendimizi geliştirmek lazım. Sağlıklı bir zihin ve bedene sahip olmak önemli. Bu konularda kendimizi geliştireceğiz. Günlük yaşantımız değişecek. Zararlı alışkanları geride bırakacağız. Tutulma, ailevi yaşamdan, oturduğumuz yere kadar her şeyin gerçekçi şekilde tasarlanması gerektiğini vurguluyor. Ne kadar özgür olmak istiyorsak, o kadar akıllı olmalıyız. Yapılacak değişimler, oldubittiye getirilmemelidir. Temeli mutlaka güçlü olmalıdır. Bizi haklı bulsunlar diye düşüncemizden vazgeçemeyiz veya birileri istiyor diye hayatımızı allak bullak edemeyiz. Sözgelimi eğitim tercihimizi, oturmak istediğimiz yeri, yakınlarımızla ilişkimizi, çevremizi gerçekçi gözle analiz edeceğiz. Eğer bir değişim yapmak istiyorsak, bunun kökleri sağlam olmalı. Gerçekten gerekli olmalı. Bu Tutulma sizi alıştığınız çevreden uzaklaşmaya, acil karar verip başka bir yere yerleşmeye itebilir. Ancak bu doğru bir tercih mi bunu iyi anlamak, analiz etmek gerekiyor. Yatırımların doğru yapılması şarttır. Eğer bir karar verilecekse bu kısa değil uzun vadeli olmalıdır. Önce küçük adımlar atın duruma bakın sonra adımlarınızı büyütün. Aceleye getirmeyin.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Çevremizle bağlantımız artacak. Arkadaşlıklar kuracağız. İletişimde bulunmaktan, bir araya gelmekten hoşlanacağız. Yeni biriyle tanışabiliriz. Bu kişiyle sık sık bir araya gelebiliriz. Bu geçiş, iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Daha fazla bilgi edinmemizi, kendimizi geliştirmemizi, zihnimizi kariyer hayatımıza odaklamamızı, görüşmelerde bulunarak çevremizi genişletmemizi sağlar. Anlaşmak, konuşmak, yakın çevremizde bulunan bir kişiyle ortaklaşa bir işe girişmek, zekamızı en üst düzeyde kullanmak, yeni bir çevreye dahil olmak açısından da ben gayet olumlu buluyorum.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-7-8-9-13-14-21-22-25-26-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 10-11-17-18-23-24
Aşkta En Şanslı Günler : 13-14
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5-6

Yeniay : 2-3-4-29-30-31
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 17-18-19
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, ocak, yay burcu, yay burcu aylik yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 2 13 Ocak 2019 18:21
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:52
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51