IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By vioLeta

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2019, 16:52   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




OCAK ayında Koç Burcu olanları neler bekliyor?

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili Koçlar yöneticiniz Mars, 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında burcunuzda seyrini sürdürecek. Yenilikleri heveslendirici, aktif olmanızı sağlayıcı, enerjinizi yükseltici, cesaretinizi yükselticidir. Fiziksel anlamda size kuvvet, dayanıklılık sağlar. Öne çıkmak istediğiniz alanlarda, hedefinize ulaşma gücünüzdür. Keşfetmek, ele geçirmek anlamında kimse elinizi su dökemez. Bu süreçte engellerle mücadele gücünüz yüksektir. Öne atılabilir, meydan okumalarda bulunabilir, rekabetçi davranabilirsiniz. O sizin öz yöneticiniz olduğu için size girişim gücü, cesarettir. Mars-Koç burcunda azimdir, kişinin isteklerine erişme gücü ve elde etme başarısıdır. Ben buradayım diyebilmektir. Gözünüzü budaktan sakınmamaktır. Savaşmak, mücadele etmektir ve gerektiğinde savunma gücünüzdür. Atılımda bulunmanız için Mars size destek veriyor. Burada önemli olan sizin neyi istediğiniz ve neyi hedeflediğinizdir. Bundan eminseniz girişimden, ilerlemekten, toplum içinde kendinizi göstermekten çekinmezsiniz.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarihlerinde Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür, ciddi düşünmemizi, verdiğimiz sözü tutmamızı, iş hayatında ve genel olarak iletişimde güven uyandıracak şekilde konuşmamızı sağlar. Bu dönemde aile büyüklerimizle veya iş yerinde üst konumdaki kişilerle görüşmede belli bir mesafe koyarız. Fikirlerimiz genelde işe dönük, hayatın garanti ve güvence olgularına yönelik tarzdadır. Bu bizim ateşli doğamıza aykırı olsa da, zaman ve ortam şartlarına göre bu yaklaşımın faydaları olacaktır.
Sevgili Koçlar 6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, kariyer hayatı ve sorumlulukla ilgili alanda doğuyor. Önümüzdeki bir yıllık süreç çok önemli. Daha fazla çalışmak, önünüze çıkan engellerin sizi yıldırmasına izin vermeden hedefe yönelik ilerlemek gerekiyor. Amacınızı belirlediğinizde kim tutabilir sizi. Planlı çalışmanız, zorlukları zirveye giden yolun basamak taşı gibi görmek size başarı kazandırır. Bunun farkında olanlar ve doğum haritasında bu tutulmayı destekleyen görünümler olması halinde yaratıcı güç size destek verecektir. Bu Tutulmanın görünümlerini çok faydalı buluyorum. İnsanın hayallerini gerçeğe dönüştürmesini sağlayıcı ve dönüşüm gücünü arttırıcıdır. İş sahibi kişiyseniz tabii ki piyasanın durumu sizi zorlayabilir. Şartlar mücadele etmenizi gerektirir. Fakat bunlar altından kalkılmayacak şeyler değil. Sanatla uğraşanlar için ilham kaynağı ve tasarlama gücü veren bu Tutulma, kendinizi ispatlamanızı sağlıyor. Çalışan kişiler bu Tutulma ile yeni bir pozisyona getirilirler. İşsiz olanlar bu Tutulmanın desteğiyle işe girebilirler. Yeniden tüm gücümle mücadeleye hazırım diyenler için bu Tutulma gayet yararlı gelişmelere işaret diyebiliriz.

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili Koçlar 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Aşk hayatı, iş, eğitim, ticari konularda, seyahatler ve yeni tanışmalar açısından moralimizi yükseltici gelişmeleri işaret ediyor. Jüpiter de Yay burcunda olunca, bu tarihler arasında rahatlıyoruz. Yenilikler, yeni aşklar, güzel ortamlar, insanlarla tanışmak, pozitif düşünme yönünde etkisi çok kıymetlidir. Venüs-Yay burcu geçişi genel açıdan bakıldığında insanın özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevinci yükselir. Bu süreçte bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir.

14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili Koçlar 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında Güneş-Kova burcunda seyredecek. Bu süreç, özgür hareket etmenin, yenilikçi düşünmenin, değişimi her alanda arzulamanın işaretçisidir. Sınırlanmak, baskı altına alınmak, kurallara uymak işinize gelmez. Toplumsal aktivitelerde başı çeken kişi olmayı, tanınmayı, bir şekilde sesinizi duyurmayı önemsersiniz.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili Koçlar 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek. İlk önemli etkisi ailemiz, yuvamızla ilgili konuların önümüzdeki 6 aylık süreçteki önemini vurguluyor. Sahiplenmek, korumak ve kollamak, yuvanızı güvence altına almak, ailevi ilişkileri önemsemek gerekiyor. Bunu es geçemeyiz. Evet siz kişisel olarak bu Tutulmada kendinizi merkeze koymak niyetindesiniz. Başkalarının dikkatini çekeyim, eğleneyim, gezeyim, göreyim, bana ilgi göstersinler diyorsunuz. Tabii ki siz de kendinize göre haklısınız. Ancak görünümler, iş hayatınız ve sorumlulukların üstünüzdeki baskısını da işaret etmektedir. Girişimde bulunarak, cesur ve atak davranarak, işlerinizi iyi organize etmelisiniz. Anne-baba olmak, çalışmak, çabalamak gerekiyor. Özgürlüğün bedeli vardır derler. Bu tutulmada sizler her ne kadar kendiniz için bir şeyler yapmak isteseniz de, buna gönüllü olsanız da, ileriye dönük plan ve projelere sıcak bakmalı, hedef belirlemeli ve hem özel hem toplumsal yaşamı dengede tutmalısınız. Kendinize zaman ayırmalı, hobilerinize ağırlık vermeli fakat işinizi, gücünüzü, sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Bu Tutulma ağustos böcekliğine izin vermiyor. Bilakis yaratıcı becerilerinizi, girişken davranarak bir çalışmaya, projeye dönüştürmenizi sağlıyor. İlişkilerde, hayal kırıklığı yaşamamak için, karşınıza çıkan kişileri iyi tanıyın. Eğlenceli, keyifli olsun derken, bu kişi ne kadar güvenilir, doğru biri midir diye bakın. Bu Tutulma aşk hayatınız, çocuklar, sanatsal çalışmalar yönünde sizi hevesli kılıyor ve hedef belirlemekten, girişimci olmaktan uzaklaşmayın diyor.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 arasında Merkür-Kova burcunda seyrini sürdürecek. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, yeni tanışacağınız insanlarla kurulan olumlu paylaşımlar özellikle internet dünyasındaki etkinliğiniz yükselecek. Fikirleriniz, sohbetiniz, yazma ve konuşma yeteneğiniz, zekanız, insanların sizden etkilenmesini sağlayacaktır. Bu geçiş, kendinizi geliştirmenin yanı sıra, iletişimde bulunmak, grup faaliyetleri, öğretmek, öğrenmek, gözlemde bulunmak, problemli konuları çabucak çözüme kavuşturmak kısaca iş bitiriciliğin işaretçisidir. Başkalarının yarar görebileceği gönüllü çalışmalar, ekip kurmak veya bir ekip içinde liderlik için yarışmak açısından da önem taşır.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-7-8-9-13-14-17-18-21-22-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 5-6-19-20-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 21-22
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16

Yeniay : 12-13-14
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 25-26-27
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, koç burcu, koc burcu aylik yorumu, ocak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 2 13 Ocak 2019 18:21
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51