IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2019, 16:51   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




OCAK ayında Oğlak Burcu olanları neler bekliyor?

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili Oğlaklar 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında Mars-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Evimiz, ailemizle ilgili konularda hızlı ve baskın şekilde karar verebiliriz. Bu kararları uygulamada sabırsız olabiliriz. Bir yer kiralamak, satın almak veya bir meseleyi çözüme kavuşturmak için aktif davranabiliriz. Eğer önemli ve hayati bir karar verilecekse, tabii ki bunun yarar-zarar hesabını mutlaka yapalım. Hoşumuza giden bir şey olsa dahi, bu ileride bir sorun çıkartır mı diye bakmak gerekiyor. Mars Koç burcunu yönetir. Bu dönemi nasıl geçireceğiniz, size bağlıdır. İster, ona buna çatarsınız veya -Evet ben bunu istiyorum, başarmalıyım diyerek cesaretle kendinize bir yol çizersiniz. Şimdi ev-ailevi-hedef-yerleşim-değişim anlamında gücünüz yükseliyor. Ailede söz sahibi olabilirsiniz. Yeter ki, bilinçli düşünün ve enerjinizi doğru şekilde kullanmak için buradaki notları önemseyin. O zaman dönemi verimli şekilde geçirirsiniz.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, disiplinli ve belli prensipler çerçevesinde düşünmenin işaretçisidir. Sağlamlık, güvenilirlik ve istikrar ilkesi ve sorumluluk bizim dış dünyadaki durumları ele almamızdaki kriterlerimizdir. Saygı görmeyi ve takdir edilmeyi severiz. Bunu duymak bizi hoşnut kılar. Amacımız vardır ve buna ulaşmak adına hırslıyızdır. Ulaşmak istediğimiz yer ne kadar yüksekte olursa olsun, onu istiyorsak, tüm zihnimizle odaklanır, sabırlı ve kararlı bir şekilde planlarımızı uygulamak isteriz.

6 Ocak saat 04:41 burcunuzda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması sizler açısından önemli bir gelişim işaretçisidir. Son derece faydalıdır. Önümüzdeki 1 yıllık süreçte başarıya doğru adım adım ilerlersiniz. İnsanlar sizi takdir edeceklerdir. Tutulmanın tüm görünümleri büyümek adına verimlidir. Çevrenizin size desteği yüksek olur. Attığınız adımlar bunca yıl çektiğiniz sıkıntıların karşılığı olarak doğru ve yerindedir. Hedefe varmak kolay olur. Kendinizi geliştirdiğiniz, yetenekli olduğunuz, tecrübe edindiğiniz ne varsa şimdi meyvesini alırsınız. Tutulmalar Yengeç-Oğlak aksında oluştuğu için, tabii ki ilişki mevzularında test ediliyoruz. Ancak burcunuzda oluşan bu Güneş Tutulması, size doğru yönü gösteren bir ışıktır. Sanatsal konularda, insanlara hizmet edilen mesleklerde, kardeşlerinizle ilişkinizde, iş ve özel hayatınızda sizi memnun edecek gelişmeler var. Güzel niyetleriniz belki bugüne dek karşılık bulmamıştı. Çabaladınız, emek sarf ettiniz ama istediğiniz gibi geri dönüşler yaşamadınız. İşte bu Tutulma bundan sonra yolun aydınlıktır diyor. Hadi şimdi şöyle arkanıza yaslanın ve rahatlayın olur mu?

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili Oğlaklar 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasında, Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. İç dünyanızın zenginliği, ruhun kendini özgür hissetmesi bu döneme rastlar. Pozitif düşüneceğiz, rahatlayacağız. Oğlaklar her şey düzenli olsun isterler. Ancak biraz da insanın kendine zaman ayırması gerekiyor. Hobilerimize zaman ayırabiliriz. Hayatı denetlemekten vazgeçelim. Sorumluluk alayım diye kendimizi yormayalım. Hafta sonları kısa turlara katılalım. Kitap okuyalım. Gezelim. Değişik yerler keşfedelim. Keyiflendiren, güldüren, kafamızı boşaltmamızı sağlayacak eğlenceli aktivitelere katılalım. Venüs geçişini zenginleştiren bir başka önemli seyir, Jüpiter ışıltısıdır. Bilge yönleriniz hayatı farklı bir pencereden görebilme ve kendinizi geliştirme yönünde son derece verimlidir. Hani eskilerin deyimiyle ayan beyan oldu derler. Hissedişler öylesine zengindir ki, yaşamsal bir meditasyon gibidir. Hayatın zorlu karmaşık yönlerini yaşamış ve idrak etmiş Oğlaklar için bu süreç karamsarlığı geride bırakıp, özündeki güzelliklerle buluşma vaktidir.

14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili Oğlaklar 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince kısıtlanmaktan pek hoşlanmayız. Finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Elimize para geçebileceği gibi harcamalarımız da artabilir. Ölçüyü kaçırmamakta yarar var. Bu bir aylık süreçte, işverenleriniz ve toplumsal ilişkilerinizde ölçülü, sabırlı ve bilinçli davranınız. Parasal konularda bütçenizi aşabilecek alışverişlerden kaçınınız.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili Oğlaklar 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli vurgusu, ilişkilerde güven olgusunu sorgulamak, sorumlukları paylaşmak, birbirimizin hayatında ne anlam ifade ettiğinizi tespit etmektir. Bu yeni bir anlayış ve bakış açısı geliştirilerek yapılır. Evet birbirinin duygularını anlamak önemli ama bu sürekli bir tarafın gösterdiği anlayışla olmaz. Her iki kişi de bunu istemeli. Zaten bundan sonraki Tutulmalar da bunu vurguluyor. Artık yeni bir devir başlıyor. Gündemde ilişkiler yer alıyor. Gelelim bu Tutulmanın bir başka etkisine, dürtüsel kararlar almaya neden olabilir. Aileden ayrılmak, kendi başımıza yaşamak, evliliği bitirmek veya evlenmeye karar vermek gibi. Bunlar doğaldır. Ancak en başta söylediğim gibi, hayati konularda aceleci olunmamalı, eğer bir adım atıyorsak, güvenilirlik, sağlamlık ilkeleri gözetilmelidir. Kızdım boşandım, istedim evlendim gibi dürtüsel hareket edilmelidir. Bu Tutulma finansal ilişkilerde egomuza yenilmemize, sadece kendi isteklerimize düşkünlük göstermemize neden olabilir. Sırf güçlü görüneyim, param olsun, herkes beni zengin bilsin diye kredi çekilmez, borçla hayat sürdürülmez, birilerine güvenilmez. İhtiyaçlarınıza göre bütçenizi ayarlayın. Başkasından gelir veya gelmez, elimize geçene göre hareket etmeliyiz. Tabii ki güzel yaşayalım istiyoruz. Fakat bu kredi kartlarımıza yüklenmekle, kredi çekip ödemekle, kazandığımızdan daha fazla harcamakla olmaz. Bu Tutulma böyle kişiler için zorlayıcı olabilir. Beklediğiniz para gelmez, borçlar sıkıştırır, güvendiğimiz dağlara kar yağabilir. Akıllı olalım. Özellikle ailevi konularda, ev ve yerleşim yerimizle ilgili meselelerde, parasal her anlamda bilinçli olalım.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında etkili Merkür-Kova geçişinde, kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir. Hangi konuda tecrübemiz varsa, başkalarına eğitmenlik yapabiliriz, yol gösterebiliriz, aktif bir şekilde yönlendirebiliriz. Ancak geleni bereketiyle karşılamayı, olmayan bir işi de hayrımıza bilmeyi unutmayalım. Dostumuzu düşmanımızı bilelim.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-15-16-23-24-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 13-14-19-20-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 15-16
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8-9

Yeniay : 4-5-6-7
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 19-20-21
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, ocak, oglak burcu, oglak burcu aylik yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 1 01 Ocak 2019 17:50
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:52
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51