IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2019, 16:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




OCAK ayında Başak Burcu olanları neler bekliyor?

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili Başaklar 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Yasal haklarımızın peşine düşeceğiz. Eğer şartlar gereği, sağlıksız verimsiz çalışıyorsak veya doymuyorsak, yaptığımız işin getirisi bizi tatmin ediyorsa, iş veya özel ilişkilerimizde karşı taraf sadece kendini düşünüyorsa biz de birey olarak buna izin vermeyeceğiz. Siz Başaklar her zaman çalışkansınız ve hizmete yönelik düşünürsünüz. Ancak bu hizmetin kıymetini bilmeyen veya sizi ikinci sınıf gören kişiler varsa, böyle bir ortamda çalışıyorsanız ayrıca böyle bir ilişki içindeyseniz tabii ki kendinizi düşünmelisiniz. Maddi konularda riskten uzak, akıllıca hareket ediniz. Korktuğumuz şeylerle yüzleşmediğimizde onlar hayatımızın deneyimi olarak karşımıza çıkarlar. Şimdi biz bu seyir süresince ilişkimize, iş ortaklığımıza, finansal paylaşımlarımıza bir bakalım. Hakikaten çıkarlarımız risk altında mı, yoksa güçlü bir ortaklığımız var mı? Bizi zarara uğratmaması, bilakis güçlendirici olması lazım. Problemler varsa bunlardan kaçmamak lazım. Mars Koç burcunda gayet güçlüdür. Tutkularımızın, alışkanlıklarımızın, nefretimizin veya kızgınlığımızın ölçüsünü bilelim.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür, ciddiyete dönük konuşmaların, düşünmenin göstergesidir. Aşk ilişkisinde hiçbir şey şakaya gelmez. Hislerimizi kolay kolay belli etmeyiz. Güven unsurunu baş tacı yaparız. Ailemiz, alıştığımız insanlar, yuvamız, gelenekler bizim için önemlidir. Sevdiklerimize karşı sorumluluk duyarız. Söz vermişsek yaparız. Bize söz verildiyse sonuna kadar takip ederiz. Bir ilişkide ıvır zıvır şeylerden konuşulmaz. Bir problem varsa, çözülür. Sabırlı oluruz. Ancak birileri bizi ciddiye almazsa, umursamazsa ağır konuşuruz.

6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, flört ilişkilerini evliliğe dönüştürücü, çocuk sahibi olmanızı sağlayıcı, güçlü iş ortaklıklarını destekleyicidir. Hayatın genelinde uyum, paylaşım, istikrar ve denge olguları bu Tutulmayla önem kazanır. Kişi kendine güvenir, inancı tamdır, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğini hisseder. Tutulmanın görünümlerini son derece faydalı buluyorum. İnsanın hedefini belirlemesini veya belirlenen hedefe odaklı şekilde ilerlemesini sağlıyor. Önümüzdeki 1 yıllık süreç bu anlamda gelişimleri işaret ediyor. Kararlı olmak, sabırlı, azimli ve çalışkan olmak hayatın her alanında önem taşıyor. Aşk, gelir geçer olmaktan ziyade, ilerisi adına düşünülecek bir olgu haline geliyor. Karşınıza çıkan kişi veya mevcut ilişkinizde ciddiyet, dürüstlük ve karşılıklı uyum yükselir. Bu Tutulma sanatsal çalışmalara ilham kaynağıdır. Tasarlanan kıyafetler, sergilenen ürünler v.b başkaları tarafından takdir ve beğeniyle karşılanır. Hobi olarak yaptığınız çalışmaları bir ortak veya birisinin desteğiyle işe dönüştürebilir, para kazanabilirsiniz.

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili Başaklar 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Bizim için de ailevi konular önemli hale geliyor. Çevre değişimi, uzaklara gitme arzusu, tayin, terfi veya eğitim yoluyla yer değiştirme ve kaynaşmayı önemsiyoruz. Ailede bir hareketlilik vardır. Bilgilenme arzusu söz konusudur. Fiziksel ve psikolojik anlamda iç dünyamıza bir gözlem de mümkün olabilir. Hem iç yüzleşmede bulunuyoruz hem de inançla yürüyoruz. Jüpiter-Yay geçişini de hesaba katarsak, sınırların azaldığı, güven duygusunun yükseldiği bu dönemde, ailedeki sorunlar geride kalıyor. Venüs-Yay geçişleri home-ofis tarzı işler, mutlu edici alışverişler, bilgilenme ve yeni insanlarla tanışma yönünde sevindiricidir.


14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili Başaklar 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Araştırmak, bilimsel teknikleri uygulamak, pozitif bilime yönelmek, halkla ilişkiler, alternatif tıp, medya faaliyetleri, resim, fotoğraf, teknoloji, internet ve gruplarla temas, öğretmenlik, grafik ve tasarım, yardımlaşma alanları bu dönemin etkili meslek ve uğraşıları arasında yer alabilir. Sabırsız davranmayınız.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili Başaklar 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli vurgusu, hedeflerimizi belirlemek ve her anlamda güvenceye kavuşmak arzumuzdur. Neye ihtiyacımız olduğunu biliriz. Bu ihtiyaçları nasıl elde edeceğimizi tespit ederiz. Sosyal ilişkilerimizi, ailevi durumları, güvensizlik ve endişelerimizi sağlam bir temel oluşturduğumuzda, yeniden doğru tanımladığımızda çözümlemiş oluruz. Bu bizim gelişimiz yolumuzdur. Gelelim Tutulmanın bir başka önemli etkisine. Finansal ortaklıklar veya başkalarından beklediğimiz destekler artık gelmeyebilir. Yeni bir hedef ve yol belirlememiz gerekir. Ona susayım, buna uyayım yerine, ne yapmalıyım sorusu çok önemli. Görüyoruz ki, kimseden fayda yok. Yolumuzu çizmeliyiz. Kaldı ki, bu Tutulma Aslan burcunda oluşuyor. Psikolojik ve fiziksel anlamda özgüvenimizi yeniden kazanmamız lazım. Kimseye derdimizi anlatmıyoruz ancak sıkıntılıyız. Bir şeyler yapmak istiyoruz fakat korkuyoruz. Kendimizi yerden yere vuruyoruz sonra da aşırı gururlu tepkilerde bulunuyoruz. Yapmamız gereken kendimize gelmek ve hedef belirlemek. İdeallerimiz olmalı. Geçmişe takılmak yerine geleceğe uzanmak gerekiyor. Ailevi konulardan özel hayatımıza kadar her meseleyi gerçekçi ele almalıyız. Bir kurtarıcı beklemek yerine, mücadele etmeliyiz. Değişen ruh hallerimizin dürtüsel gerginliklere davetiye çıkarmasına izin vermemeliyiz. Beklentili değil, kendi hedefinin farkında kişi olmalıyız. Yoksa kendi kendimizi üzeriz, yeteneklerimizi köreltiriz ve rahatsız oluruz. Bütün bunlar bizi hapseder, güdükleştirir ve yorar. Bunlardan kaçınalım. Yorumunuzda sözünü ettiğim kendini keşfetmek, hedef belirlemek ve mücadele etmek noktalarını mutlaka göz önüne alınız.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda seyrini sürdürecek ve sizler çalışma hayatınızda bilginin önemini, yenilikçi düşünmenin, teknolojiden yararlanmanın, grup çalışmalarının, projelere eğilmenin, işinizle ilgili kendinizi geliştirmenin ne kadar gerekli olduğunu görebilirsiniz. Konuşmak, kısaca iletişim bir hayli yararlıdır. Bildiklerinizi başkalarına aktarmak, daha fazla öğrenmek, aklımızı kullanmak işimizde gelişmemizi sağlayacaktır.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-15-16-19-20-23-24-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 3-10-11-17-18-30-31
Aşkta En Şanslı Günler : 5-6
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26

Yeniay : 23-24-25
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 9-10-11-12
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, astroloji, aylik burç yorumlari, basak burcu, basak burcu aylik yorumu, burc yorumlari, ocak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 2 13 Ocak 2019 18:21
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:52
Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:52
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51