IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2019, 16:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




OCAK ayında Aslan Burcu olanları neler bekliyor?

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili Aslanlar 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Bu seyir size atılım gücü, cesaret ve yenilikçi görüşle hedefinize ulaşma kararlılığı veriyor. Bu geçiş başlı başına girişimcilik anlamı taşıyor. Bu ister özel ister iş isterse çevre edinme anlamında size destek bir kuvvettir. Sıradanlaşmış, alışagelmiş şeyler yerine, insana heyecan veren, canlandıran, yaşamı farklı açıdan görmemizi sağlayana yöneleceğiz. Bu bakış açısıyla ilişkilerimizi ele alacağız. Mars-Koç burcunda, siz Aslanların her yenilikte atak, cesur, dayanıklı, hareketli ve enerjinizi bir hayli aktif şekilde kullanabileceğiniz süreçtir. Eğitim hayatınızla ilgili yeni kararlar almaya, yerleşim yerinizle ilgili değişimde bulunmaya, yolculuklar yaparak her şeyi bizzat yerinde görmeye çalışırsınız. Hangi konuda olursa olsun, bir şeyi merak etmeye görün, hemen harekete geçip onu elde etmek, sahip olmak istersiniz. Zorluklar karşınıza çıktığında daha fazla hırslanırsınız. Mars astrolojik olarak efor simgesidir. Kişi fiziksel anlamda canlıdır. Harekete açıktır. Bu durum sporla ilgilenmek hem vücut gelişiminiz hem de rahatlamanız, enerjinizi boşaltmanız yönünde yardımcıdır. Kendinizi gayet iyi savunabileceğiniz, kimsenin sizi geçmemesi için hırslanacağınız bu dönemde, ön sıralarda olmak istersiniz. Yarışmalar, rekabete dayalı işler, iddiacılık, çetin şartlarla mücadele gerektiren her yerde size rastlayabiliriz.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarihindeki Merkür-Oğlak geçişi, ciddiyetle çalışmak, sorumluluk almak, görev bilinciyle konuşmaktır. Emin ve güvenilir insanlarla çalışmayı önemseyiniz. İş hayatınızı veya sizi ilgilendiren diğer meselelere bu dönemde ciddiyetle eğilecek ve pratik şekilde hareket edecek ve sabırlı bir dinleyici olacaksınız. Ne istediğini bilen kişiler, sorumluluk sahibi insanlar bu dönemde hiçbir zorluk yaşamazlar. Zaten üstlerine düşeni yaparlar. Düzenlemek, toparlamak, temeli sağlamlaştırmak dönemin etkileri arasında yer alır. İş başvurusu, toplantılar, kalıcı değişiklikler, sağlıkla ilgili teşhis ve tedaviler bu tarihler arasında önem taşıyor.

6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, kişinin kendine koyduğu hedef ve onu başarma azmidir. Hedefsiz, amaçsız olan kişiler için tabii ki başarılı bir sonuç mümkün olmaz. Bu Tutulma günlük hayatın içinde yaşanan değişim ve zorlukları aşabilmek, başkalarıyla olan ilişkilerimizi ciddiyetle ele almak, sorumluluktan kaçmamaktır. Yeri gelir birilerine yardımcı olmamız ve zaman vermemiz gerekir. Yeri gelir birileri bize destek olur. Hatta dar günümüzde birileri yanımızda belirir. Burada önemli olan niyettir. Önemli projeler için sıkı çalışmak gerekebilir. Bazen her şey ters gidecekmiş gibi gelse de, bu Tutulma hiçbir emeğin karşılıksız kalmayacağını söylüyor. Sizler kral ve kraliçe ruhuna sahipsiniz. Öyle kimseye eğilmezsiniz. Ancak şunu biliniz ki, eğer yaptığınız işten, hedefinizden, kendinizden eminseniz, fazla gururlu olmayın. Nazik yaklaşımlar, birlik ve bütünlük niyeti size yeni kapılar açar, önünüzdeki engelleri yıkar. Ufak adımlarla başlanan işler zamanla büyür, gelişir. Sabırlı olmak gerekir. Beklentide olmak tabii ki hakkınız. Ancak gerçekçi olmak da önemlidir. Yeri gelir ufak bir iş önerirler, sonra bir bakmışsınız daha büyük bir görev üstlenmişsiniz. Bu bakış açısı ve yaklaşım biçimi size kazandıracaktır. Karşınıza fırsatlar çıkartacak ve sizi ödüllendirecektir.

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili Aslanlar 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yay burcu sürecini, canlanma, aktif olma, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme anlamında armağan olarak görüyorum. Özellikle ilişkilerde yolculuklar, iletişim, yeni tanışmalar çok kıymetlidir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Bekar Aslanlar için yeni tanışmaları simgeliyor. İlişkisi devam edenler için çok güzel paylaşımlar söz konusu olacaktır. Hayatı birlikte keşfetmek bu geçişin etkileri arasındadır. Genel olarak Venüs-Yay burcu geçişi, pozitif etkili, iyimser, coşkulu ve hevesli olunduğu zaman anlamına gelir. Bir de Jüpiter-Yay burcu seyrini hesaba katarsak, hayatın eğlenceli, rahatlatıcı penceresinden bakmak halidir. Söylenenler, etrafımızda olan bitenler hakkında iyimser düşünüldüğü bu dönemde aşkla buluşmak kolaydır. Karşımıza birisi çıkar, hayatımızdaki kişi aşkı bize hesapsızca sunar, problemler göz ardı edilir, sorgulamalar geride kalır.


14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili Aslanlar 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında Güneş-Kova burcunda ilerleyecek. Evlilik hayatınız, ilişkiniz, yenilik anlamındaki girişim ve hedefiniz, ailevi konular ön planda olacaktır. Yenilik, değişim, özgür ifade etme konusunda kendi başınıza hareket etmek kolay olmaz. İlişkiniz yoksa karşınıza biri çıkabilir. Sorunlu ilişkilerde farklı bakış açınız nedeniyle ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Bu süreçte önemli olan, ilişkiye heyecan katabilmektir.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili Aslanlar 21 Ocak saat 08:12 burcunuzda oluşacak Tam Ay Tutulması, öncelikle iç dünyamız üzerinde etkili olup, bizi hassas ve güvensiz hissettiren her şeyi geride bırakmak arzumuzdur. Kendi duygularımızla temas edip, nerelerde güçsüzüz veya hangi konularda hassasız bunları tespit edeceğiz. bu çok önemli. Çünkü insan kendisini tanımazsa, attığı adımın, verdiği kararın farkında olmaz. Tutulmanın etkin görünümleri var. Yenilik ve değişim konusunda bizi heyecanlandırıyor. Farklı bir şeyler yapmak, belki başka bir yere yerleşmek, eğitimden uzmanlaşmaya kadar kendimize bir dünya kurmak. Ancak diğer taraftan duygular, geçmişimiz, ailemiz, yaşadıklarımız bizi durduruyor. Bu çelişkilerden kurtulmak yorumun en başında söylediğim gibi, ne istediğinizi bilmek ve gerçekçi olmakla mümkündür. Tutulma, ilişki hayatınıza ışık tutuyor. Siz ilişkide kendi arzu ve isteklerinizi kabul ettirmeye çalışırken, partnerin isteklerini, beklentilerini görmezden gelemezsiniz. Benim dediğim olacak, ben böyle istiyorum diyemezsiniz. Beraberlikte her iki tarafın da aynı hayatın yolcusu olması gerekir. Bir taraf başka havada, diğeri başka dünyada bir ilişki uzun ömürlü olmaz. Onun için ilişki kriterlerimizi mutlaka gözden geçirelim. Eğer uygun değilse, her iki kişi de farklı görüşteyse, bu Tutulma ilişkide kopmanın ve ayrı yollara gitmenin işaretçisidir. Hayatınıza başka biri girebilir. Kimileri aşık olabilir. Başka bir ülkeye(şehre) aşkı için, ekmeği için gidebilir. Çocuk sahibi olabilir. Başka bir yerde iş kurabilir. Bütün bu gelişmeler hayatımızda bir devrin bitmek, yeni bir sayfanın başlamakta olduğunu gösteriyor. Zoraki sürdürülen aşklara, evliliklere son veriyor. Bizi gerçeklerle yüzleştirip, hayalcilikten uzak tutuyor.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. İlişkilerde iletişimin, karşılıklı fikir paylaşımının, konuşmanın, birbirinizle bilginizi bölüşmenin, endişeli, huzursuz, tutarsız şekilde hareket etmemenin önemli olduğunu söylemeliyim. Partneriniz ne söylüyor, birbirinizi dinliyor musunuz, anlaşıyor musunuz? Bunların tümü çok önemlidir. Kazanç anlamında eşimiz, iş ortağımız veya birileriyle olan ilişkimize önem vereceğiz. İşi şansa bırakmayacağız.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-13-14-17-18-21-22-25-26-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-9-15-16-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 3-30-31
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23-24

Yeniay : 21-22-23
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 7-8-9
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, aslan burcu, aslan burcu aylik yorumu, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, ocak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 2 13 Ocak 2019 18:21
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:52
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51