IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2012, 15:17   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Verbatim'den yeni depolama çözümleri!




Verbatim, 6-10 Mart tarihinde Almanya Hanover’da yapılacak CeBit fuarında 2012 yeni ürün portföyünü ilk kez sergileyecek.

Yeni SATA-III SSD'ler, yeni USB bellek tasarımları ve LED lambalardan oluşan geniş bir yelpaze ile birlikte sunulacak. Verbatim'in yeni taşınabilir sabit disk konseptinde Evrensel Depolama Modülü sisteminin kullanıldığı Universal Storage Module’ün (USM) ilk kez tanıtılacak olması ise özellikle dikkat çekiyor.
Universal Storage Module (USM)
Verbatim'in yeni USM sabit sürücüsü, kullanıcılara hem arabirim kabloları ile hem de doğrudan SATA arabirim seçeneği kullanarak bağlanabilir tamamen esnek ve yükseltilebilir bir depolama çözümü sunuyor. USM sürücü, çıkarılabilir USB 3.0, FireWire veya Thunderbolt™ kablo kullanılan standart herhangi bir harici sabit disk sürücü gibi aynı yöntemle doğrudan USM sürücüye takılıp cihazlara bağlanabilir. Bunun yanında USM sabit diskin büyük avantajı, TV’ler, oyun konsolları, set üstü cihazlar masaüstü/dizüstü bilgisayarlar ve USM yuvasına sahip diğer tüketici elektroniği cihazları gibi doğrudan takılabilir imkanı sunmasıdır. Bağlantısı SATA’dan SATA’ya olduğu için veri aktarım performansı olağanüstüdür. USM, önde gelen teknoloji şirketlerinden yaklaşık 200 işbirliği ile kar amacı gütmeyen bir sanayi konsorsiyumu Serial ATA International Organization (SATA-IO) tarafından sağlanan özelliklere sahip bir açık standarttır. Verbatim EUMEA Pazarlama Direktörü Rüdiger Theobald: "Yakın gelecekte (CE) üreticilerinin USM yuvaları içeren ürünlerini piyasada daha fazla göreceğiz ve böylece USM geleceğin yeni medya standardı haline gelecektir " açıklamasını yapıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yeni SATA-III Katı Hal Sürücüler

2012’de Verbatim giderek SSD'ler üzerinde yoğunlaşacak Rüdiger Theobald "Şimdiden yüksek talep gören SSD'lere karşı ilginin,2012’de daha da artarak devam edeceğini düşünüyoruz", diyor. SSD’ler veri depolamak için hiçbir hareketli parça içermediğinden hem gürültü yapmayan hem de mekanik olarak çok dayanıklı yarı iletken flaş bellek yongaları kullanır ve çok az enerji tüketir. Yeni SATA -III SSD'ler, SATA-III’ün bant genişliği, 550MB/sn OKUMA ve 510MB/sn YAZMA hızı ile olağanüstü veri aktarım oranları, daha hızlı sistem önyükleme ve geliştirilmiş sistem yanıt gibi tüm avantajlardan yararlanıyor. Yüksek kaliteli SandForce 2281 denetleyici özelliğe sahip SSD’ler 120GB ve 240GB kapasitesinde geliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yeni USB Sürücüler: Hızlı, şık ve pratik

Verbatim, bir dizi yeni USB Sürücü çeşitlerini tanıtıyor: Store 'n' Go V3 USB 3.0 Sürücü "Süper Hızlı“ veri aktarımı için USB 3.0 arayüzünü kullanıyor. Sürgü ve kilit mekanizması sürücünün bağlantı ucunu koruyor. Store 'n' Go V3 USB 3.0 bellek, 64GB kapasiteye kadar geniş bir renk yelpazesind geliyor.
Yeni Store 'n' Go Mikro USB Sürücü+, sürücünün bağlantı ucunu herhangi bir hasardan koruyan kauçuk bir kapağa sahip pratik bir küçük USB bellek Ayrıca anahtarlığa kolayca takılabilmesini sağlayan büyükçe bir halkası da vardır.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kolay kavranabilen tasarımı ve taşımaya elverişli büyük ölçekli kordon halkasına sahip ve herkesin zevkine hitap eden Store 'n' Go Mikro USB Sürücü, yeni bir bakış açısıyla sunulacak.
Hem Store 'n' Go Mikro USB Sürücü+ hem de yeni Store 'n' Go Mikro USB bellek, USB 2.0 arayüzü ile geliyor ve 32GB'a kadar farklı kapasitelerde ve renklerde mevcuttur.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

LED ürünler: Evler ve perakende mağazalar için verimli ve enerji tasarruflu aydınlatma

Verbatim LED lambalarının ürün çeşitliliği, yönsüz lambaların yanısara yönlü lambalarla da kapsamlı bir deneyim yaşatıyor.

CTA (Renk Sıcaklık Ayarı) kısma fonksiyonu ile klasik A sıcak parlak bir ışık sağlar ve tamamen kısıldığı zaman daha yumuşak ve rahatlatıcı tonlarda olur.

Parlaklığının yanısıra iki yeni halojen destekli lambalar mağaza, otel ve restoran gibi vurgulu spot aydınlatmaya ihtiyaç duyulan her yerde ve evlerdeki çeşitli uygulama alanları için mükemmel bir uyum ve aydınlık sağlar. Yeni lambalar PAR16 GU10 230lm ve MR16 GU5.3 470lm ve 7W ile 64lm/W’ın mükemmel verimliliği sunar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
çözümleri, verbatimden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Verbatim ile dizüstü bilgisayarınızı hızlandırın! Deep Bilgisayar Donanımı 0 16 Aralık 2011 14:30
İlgi çekici yeni depolama tasarımları Ocean Bilim Dünyasından Son Haberler 0 11 Ağustos 2010 09:17
Verbatim'dan 25GB'lık Yazdırılabilir Blu-Ray Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 27 Mart 2010 12:57
WD'den Yeni Harici Depolama Ürünleri xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 02 Mart 2010 19:03
Verbatim’den profesyoneller için 8 GB CF kart Gravity Bilim Dünyasından Son Haberler 0 13 Aralık 2007 16:48