IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2010, 12:04   #1
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eylül ayında burcunuzu neler bekliyor? (Koç, Boğa, İkizler, Yengeç)




KOÇ: Ayın ilk haftası ilişkilerinizin ön planda olduğu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Günlük hayatınızı ilgilendiren konularda ise çeşitli engeller ve aksamalarla uğraşmanız mümkün.

Ürettiğiniz bazı fikirler, halen tam olgunlaşmamış olabilir, henüz bir ürün ya da işlevsel bir hal almamış olabilir. Bir süre daha beklemeniz ve düşüncelerinizi iyice olgunlaştırmanız gerekiyor olabilir.

Öte yandan ilişkiler konusunda aylık daha net kararlar alabilir, sen ve ben dengesini daha rahat kurabilirsiniz. Kendinize ve karşınızdaki kişiye duyduğunuz sevgi artacak. Bunun yanı sıra bu süreçte bazı kişilerle olan diyalogunuz şayet bozuksa, daha fazla üzerine gitmekten uzak durmalısınız.

8 Eylül'de Başak burcunda meydana gelen Yeni ay yeni başlangıçlar yapmanız için sizi cesaretlendirecek. Bu tarihten itibaren detaylı inceleme ve analiz gücünüz artabilir, her şeyin mükemmel olması için titizlikle çalışabilirsiniz.

Yeni başlangıçlar yapmak için uygun fırsatlar sizleri bekliyor. Bu tarihte başlanacak işler, 23 Eylül'e kadar geliştirilebilir. 23 Eylül'den sonra yaptığınız çalışmaların sonuçlarını alabilirsiniz.

8 Eylül tarihinde Venüs Terazi'den çıkıp Akrep burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren Eylül ayı boyunca sizin için 8. Ev konuları harekete geçiyor.

8 Eylül'den itibaren, başkalarının gelir kaynaklarına daha fazla odaklı olabilir, ortaklaşa kazançlarınızı daha fazla sorgulayabilirsiniz.

Miras, krediler, borçlar- alacaklarınızla ilgili olaylar sizi daha fazla meşgul edebilir. Bu süreçte duygularınız daha keskin ve derin bir hal alabilir. Kendinizi kindar, intikamcı, tutkulu bir hal içinde bulabilirsiniz.

Bu arada kuşkularınızın sevginizi öldürdüğünü, ilişkinizi tükettiğini fark etmelisiniz. İlişkiler açısından yeniden yapılanma söz konusu olabilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylülde bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocağa kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

Koç burcu için 12. Ev konuları etkilenecek. 9 Eylül'den itibaren kendinizi ilahi şansa, adalete bırakabilir, akışın sizi kendi kendine bir yere götürmesine izin verebilirsiniz.

Şans kapıda olmakla beraber, bunun geçici olduğunu bilmeli ve elinize geçen fırsatları değerlendirmelisiniz.

12 Eylül'de Merkür gezegeni ileri hareketine dönüyor. Bu tarihten itibaren özellikle günlük hayatınızda bir süredir devam eden gecikmeler, olumsuzluklar ve aksiliklerden kurtulabilirsiniz.

Çalışma ve hizmet gücünüz ya da sağlığınız konusunda yaşanan sorunlar düzelebilir, eski haline dönebilir.

14 Eylül'den itibaren, özellikle aşk ve parasal konularda daha önceden çekindiğiniz ya da zamanının gelmesini beklediğiniz olayların üzerine gidip, gerekeni yapmalısınız. Acı duysanız da gereken müdahaleleri yapmalı, yaraları temizlemelisiniz.

19 Eylül'den itibaren devrimci yanınız aktif olacak. Bazı konularda isyankâr ve koparıcı bir tutum takınabilirsiniz.

Bu tarihlerde, sağlam temellere oturmayan beklentileriniz ve gereğinden fazla abartılı istekleriniz yüzünden arzuladıklarınıza ulaşamayabilirsiniz. Sonuçta olayları kontrol etmek güçleşebilir ve hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz.

23 Eylül'de Koç burcunda Dolunay meydana geliyor. Bu tarihten itibaren ay sonuna kadar ilişkileriniz, kişisel meseleler ve karşılıklı diyaloglarınızda bir süre önce başlamış olduğunuz çalışmaların sonuçlarını alabilir, kendinize yeni bir yön tayin edebilirsiniz. Veya bir süre önce başlamış olan olayların artık heyecanını ve önemini kaybettiğini fark edebilirsiniz.


BOĞA: Ayın ilk haftasında yaratıcı fikirlerinizi adeta birer sanat eserine dönüştürebilir, bunların keyfini sürebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda; çevreden fikir alabileceğiniz gibi, yeni kararlar da verebilirsiniz.

Risk almanız gereken konularda ise mantığınızı kullanmanız faydanıza olacaktır. Diğer yandan kendinizi yıpratıp değersiz bulabilir çevreye karşı, fazlasıyla eleştirel bir tutum takınabilirsiniz.

Detayları fazla kurcalıyor olabileceğinizi fark etmelisiniz. Bu süreçte böyle devam ettikçe sevgi bulmanız zorlaşacaktır. Sağlığınızla ilgili konularda ise, yeni kararlar vermeniz gerekebilir, sağlığınız önemi geçmişe göre iyice artabilir.

8 Eylül'de Başak burcunda meydana gelen Yeni ay yeni başlangıçlar yapmanız için sizi cesaretlendirecek. Bu tarihten itibaren 23 Eylül'e kadar olan dönemde çocuklarla ilgili alınacak yeni kararların yanı sıra aşk konusunda yeni başlangıçlar yapmak mümkün. Bu çalışmaların sonuçları ise 23 Eylül'den itibaren alınabilinir.

8 Eylül tarihinde Venüs Terazi'den çıkıp Akrep burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren Eylül ayı boyunca 7. Ev konuları harekete geçiyor.

8 Eylül'den itibaren ilişkilerinizde tutku ve duygusallık artıyor. Bu konularda abartıya gidebilir ve sorunlu ilişkilerde yaralarınıza adeta tuz basıp daha da yıkıcı ve kinci bir tutum takınabilirsiniz. Sonucunda aradaki sevgiyi öldürebilirsiniz.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocağa kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

Boğa burcu için 11. Ev konuları etkilenecek. 9 Eylül'den 22 Ocağa dek toplum hayatınızdaki büyümenin ve genişlemenin farkına varabilir, bunun keyfini sürebilirsiniz.

Dostlarınız arasında saygıdeğer kişilerin yer alması bu döneme denk gelebilir. Geleceğe yönelik beklentileriniz ve umutlarınızın arttığı bu dönemde beklentilerinizi gerçekleştirebilecek pek çok şans ve fırsatla karşılaşabilirsiniz.

12 Eylül'den itibaren Merkür geri hareketten ileri harekete dönüyor. Bu tarihten itibaren Merkür'ün ifade ettiği konularda yaşanan sorunların düzelmesi mümkün olacak. Ertelenen veya geciken işlere devam edilebilir. Bu etki Boğa burcu için 5. Ev konularını ilgilendirecek.

12 Eylül'den itibaren aşk hayatınız, mutluluğunuz, çocuklarınız, yaratıcı yetenekleriniz gibi konularda yaşamış olduğunuz aktarım ve iletişim sorunları düzelebilir, ertelenen ya da geciken işleriniz eskisi gibi doğru bir şekilde devam edebilir.

14 Eylül'den itibaren vaktinin gelmesini beklediğiniz ya da üzerine gitmekten korktuğunuz olaylarla ilgilenebilir, onları çözüme kavuşturabilirsiniz. Eski sorunların çözülmesi ve tam anlamıyla temizlenmesi bu dönemde söz konusu olacaktır. Özellikle sevgi dolu ilişkiler, aşk ve para konusunda bu durumlar etkili olacaktır.

19 Eylül'den itibaren özellikle duygusal ilişkileri konusunda, ilişkiler ve birliktelikler önem kazanacak, çekicilik ve cazibe konularında sürpriz gelişmelerle karşılaşmak mümkün. Sosyal aktiviteler ve cemiyet hayatı gibi konularda yeni kararlar almak mümkün.

23 Eylül'den itibaren, günlük hayatınızı ilgilendiren konular daha fazla ön plana çıkmaya başlayacak. Bu dönemde ilişkiler hakkında yoğun bir şekilde düşünebilir, sahip olduğunuz ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu anlamanız gerekebilir. Sağlık konuları ise sizi daha fazla meşgul edebilir ve bazı sorunlarınız aydınlığa çıkabilir.

23 Eylülde Dolunay meydana geliyor. Koç burcunda olan Dolunay Boğanın 12. Evini etkiliyor. 23 Eylül ve sonrasında duygularınız daha da kırılganlaşabilir, kendinizi bir tarafa çekebilip dinlenmek isteyebilirsiniz. İsteklerinizin peşinden koşmak zorlayıcı etkiler getirebilir. Ancak ustalık ve zanaatkârlık getiren konularda başlanan işlerden sonuç almak mümkün olabilir.


İKİZLER: Ayın ilk haftasında uzun süredir aklınızda olan fikirleri uygulamaya dökebilir, bunun keyfini sürebilirsiniz. Öte yandan ilişkiler konusunda çok daha net kararlar alabilir, sürüncemede olan bir ilişkiyi, uzun süreli bir hale getirebilirsiniz. Karşılıklı duyduğunuz sevgi artış gösterebilir. Aşk hayatınız güçlenebilir, sevdiğiniz kişi uğruna her türlü riski göze alabilirsiniz.

Sorunlu ilişkiler konusunda ise ilişkilerin üzerine giderek daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Denge bulmaya çalışırken ısrarcı ve tehditkâr olarak algılanabilirsiniz. Şans oyunları konusunda, şans sizden yana olabilir, eğlence hayatınız önem kazanabilir.

Ayın 8 inde Başak burcunda Yeni ay meydana geliyor. Bu tarihten itibaren aileniz ve evinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak için uygun fırsatlar var.

8 Eylül'den itibaren içinizdeki ses çalışma zamanının geldiğini hatırlatabilir, her şeyi düzenlemenin dip bucak temizlik yapmanın zamanı gelmiştir. İnsanlara yardım etmekten zevk alacağınız bir dönem, bunlar özellikle eviniz, aileniz, aile büyükleriniz konusunda olabilir, bu başlıklarda yeni başlangıçlar yapmanız mümkün olabilir.

8 Eylül tarihinde Venüs Terazi'den çıkıp Akrep burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren Eylül ayı boyunca bir değişim süreci içine giremeye çalışabilirsiniz. Bu değişim özellikle üretim gücünüzle alakalı olabilir. Ancak eleştirici, kuşkucu ve didikleyici tavrınız, faydadan çok zarar getirebilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek. İkizler burcu için 10. Ev konuları etkilenecek.

9 Eylül'den 22 Ocak'a kadar kariyeriniz açısından atmanız gereken adımları kolayca atabilir, iş çevrenizde daha tanınır hale gelebilirsiniz. Ancak bunu çok abartmamalı, bunu gelecek günlere ilişkin hedefler açısından bir artı olduğunu unutmamalısınız.

12 Eylül'den itibaren Merkür geri hareketten ileri harekete dönüyor. Bu tarihten itibaren Merkür'ün ifade ettiği konularda yaşanan sorunların düzelmesi mümkün olacak. Ertelenen veya geciken işlere devam edilebilir.

12 Eylül'den itibaren aileniz hakkında almanız gereken kararları gözden geçirmeli, mümkün olursa ebeveynlere danışıp onlardan fikir almalısınız. Aile konusunda her türlü bilgi paylaşımı eski haline dönebilir, ertelenen veya geciken işler devam edebilir.

14 Eylül'de geri durduğunuz bazı işlerin üstüne acı verse de gitmeli özellikle maharetli olduğunuz konularda bunu yapmalısınız. Öte yandan aşk ve para konularında artık harekete geçmeniz gerekiyor.

19 Eylül'den itibaren, kariyeriniz, iş hayatınız, konusunda fırsatlar ve sürpriz gelişmeler, iş değişiklikleri ile karşılaşmanız mümkün.

23 Eylül'den itibaren çocuklar, eğlence, kişisel zevk ön plana çıkabilir, kendinizi sahneleyerek kendinize övgü alabilirsiniz.

23 Eylül tarihinde Koç burcunda meydana gelen Dolunay sonrası arkadaşlık ilişkileriniz daha da değerlenebilir, nezaket ve diplomasi sayesinde arkadaşlık ilişkilerinde daha olumlu sonuçlar alınabilir.

Arkadaşlarla beraber olmaktan çeşitli toplantı ya da konuşmalarda bulunmaktan zevk duyacağınız bir döneme girebilirsiniz. Gelecek hakkında planlar yapıp, karşılıklı olarak öğütler verebilirsiniz. Boş zamanlarda ise hobilerinizle değerlendirmeniz için oldukça uygun bir dönem.


YENGEÇ: Ayın ilk haftasında iletişim yetenekleriniz zayıflayabilir, çevreyle olan bilgi akışınız azalabilir. Yakın çevrenizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Öte yandan evinizle ilgili konular ön plana çıkabilir, evinizi düzenleyebilir, süsleyebilir, dekore edebilirsiniz.

Aile içine değer katan gelişmeler yaşanabilir. Ailenizi ilgilendiren konularda ise fazlasıyla savunmacı olabilirsiniz. Taşınma konusu gündeme gelebilir. Bu konuda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

8 Eylül'de Başak burcunda meydana gelen yeniayın ardından komşularınızla kardeşlerinizle ya da kuzenlerinizle duygusal yakınlığınız artabilir. Her zamankinden farklı olarak, konuşmalarınıza daha duygusal ifadeler katabilirsiniz. Öte yandan eğitim ve öğretim konusunda yeni başlangıçlar yapabilir bu konularla 23 Eylül'e kadar uğraşabilirsiniz.

İlişkilerinizi ilgilendiren konularda ise dikkatli olmalı, sorunlu ilişkilerin üzerine gitmemelisiniz. Kuşkulu tavrınız ilişkiyi tüketebilir. Bunun yansıra sevdiğiniz uğruna her türlü riski göze alabilir, aşk konusundaki beklentileriniz ve arzularınız artış gösterebilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

9 Eylül'den 22 Ocak'a kadar yurtdışı diyaloglar, turizm ihracat, ithalat gibi alanlarda gelişmeler sizi daha hevesli kılabilir, daha iyimser attığınız adımlarla elinizdeki şansı değerlendirebilirsiniz.

12 Eylül'den itibaren Merkür geri hareketten ileri harekete dönüyor. Bu tarihten itibaren Merkür'ün ifade ettiği konularda yaşanan sorunların düzelmesi mümkün olacak.

12 Eylül'den itibaren çevreyle olan iletişiminiz en yüksek seviyeye gelebilir, yeni şeyler öğrenmek adına yapılan, ancak ertelenen ve geciken işler tekrar devam edebilir.

14 Eylül'den itibaren aşkınızı adeta dünyaya duyurmak isteyebilir, gözü kara heyecanlı bir döneme girebilirsiniz. Bütün enerjinizi hayattan zevk almak için yönlendirebilirsiniz. Sanatsal çıkışlar yapmak için uygun bir dönemdesiniz.

19 Eylül'den itibaren seyahatler eğitim maksatlı yurtdışı yolculukları gibi konularda adeta başkaldırabilirsiniz. Sürprizlere ve beklenmedik gelişmelere hazır olmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu dönemde hümanist yanınız her zamankinden daha güçlü olabilir.

23 Eylül'den itibaren, evinize, ailenize yönelebilir, zorlu zamanlar geçirip sakinliği arayabilirsiniz. Ebeveynlerle onların gençlik yıllarını konuşabilir ya da ortak bir restorasyon işi gündeme gelebilir.

23 Eylül ve sonrasında kendinizi hedeflerinize kanalize edebilir, bunun için kendinizden üst bulduğunuz meslektaşlarınızla duygusal bağ kurmaya çalışabilirsiniz, öte yandan yeni bir ev satın almaktan dekorasyon yaptırmaya kadar farklı ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Ancak duygusal iniş çıkışlar fazla olacağından dikkatli olmanızda fayda var.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Eylül 2010, 09:34   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eylül ayında burcunuzu neler bekliyor? (Koç, Boğa, İkizler, Yengeç)




Alıntı:
KOÇ: Ayın ilk haftası ilişkilerinizin ön planda olduğu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Günlük hayatınızı ilgilendiren konularda ise çeşitli engeller ve aksamalarla uğraşmanız mümkün.

Ürettiğiniz bazı fikirler, halen tam olgunlaşmamış olabilir, henüz bir ürün ya da işlevsel bir hal almamış olabilir. Bir süre daha beklemeniz ve düşüncelerinizi iyice olgunlaştırmanız gerekiyor olabilir.

Öte yandan ilişkiler konusunda aylık daha net kararlar alabilir, sen ve ben dengesini daha rahat kurabilirsiniz. Kendinize ve karşınızdaki kişiye duyduğunuz sevgi artacak. Bunun yanı sıra bu süreçte bazı kişilerle olan diyalogunuz şayet bozuksa, daha fazla üzerine gitmekten uzak durmalısınız.

8 Eylül'de Başak burcunda meydana gelen Yeni ay yeni başlangıçlar yapmanız için sizi cesaretlendirecek. Bu tarihten itibaren detaylı inceleme ve analiz gücünüz artabilir, her şeyin mükemmel olması için titizlikle çalışabilirsiniz.

Yeni başlangıçlar yapmak için uygun fırsatlar sizleri bekliyor. Bu tarihte başlanacak işler, 23 Eylül'e kadar geliştirilebilir. 23 Eylül'den sonra yaptığınız çalışmaların sonuçlarını alabilirsiniz.

8 Eylül tarihinde Venüs Terazi'den çıkıp Akrep burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren Eylül ayı boyunca sizin için 8. Ev konuları harekete geçiyor.

8 Eylül'den itibaren, başkalarının gelir kaynaklarına daha fazla odaklı olabilir, ortaklaşa kazançlarınızı daha fazla sorgulayabilirsiniz.

Miras, krediler, borçlar- alacaklarınızla ilgili olaylar sizi daha fazla meşgul edebilir. Bu süreçte duygularınız daha keskin ve derin bir hal alabilir. Kendinizi kindar, intikamcı, tutkulu bir hal içinde bulabilirsiniz.

Bu arada kuşkularınızın sevginizi öldürdüğünü, ilişkinizi tükettiğini fark etmelisiniz. İlişkiler açısından yeniden yapılanma söz konusu olabilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylülde bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocağa kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

Koç burcu için 12. Ev konuları etkilenecek. 9 Eylül'den itibaren kendinizi ilahi şansa, adalete bırakabilir, akışın sizi kendi kendine bir yere götürmesine izin verebilirsiniz.

Şans kapıda olmakla beraber, bunun geçici olduğunu bilmeli ve elinize geçen fırsatları değerlendirmelisiniz.

12 Eylül'de Merkür gezegeni ileri hareketine dönüyor. Bu tarihten itibaren özellikle günlük hayatınızda bir süredir devam eden gecikmeler, olumsuzluklar ve aksiliklerden kurtulabilirsiniz.

Çalışma ve hizmet gücünüz ya da sağlığınız konusunda yaşanan sorunlar düzelebilir, eski haline dönebilir.

14 Eylül'den itibaren, özellikle aşk ve parasal konularda daha önceden çekindiğiniz ya da zamanının gelmesini beklediğiniz olayların üzerine gidip, gerekeni yapmalısınız. Acı duysanız da gereken müdahaleleri yapmalı, yaraları temizlemelisiniz.

19 Eylül'den itibaren devrimci yanınız aktif olacak. Bazı konularda isyankâr ve koparıcı bir tutum takınabilirsiniz.

Bu tarihlerde, sağlam temellere oturmayan beklentileriniz ve gereğinden fazla abartılı istekleriniz yüzünden arzuladıklarınıza ulaşamayabilirsiniz. Sonuçta olayları kontrol etmek güçleşebilir ve hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz.

23 Eylül'de Koç burcunda Dolunay meydana geliyor. Bu tarihten itibaren ay sonuna kadar ilişkileriniz, kişisel meseleler ve karşılıklı diyaloglarınızda bir süre önce başlamış olduğunuz çalışmaların sonuçlarını alabilir, kendinize yeni bir yön tayin edebilirsiniz. Veya bir süre önce başlamış olan olayların artık heyecanını ve önemini kaybettiğini fark edebilirsiniz.

hıms tşklerrr

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 04 Eylül 2010, 12:37   #3
Çevrimdışı
She
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eylül ayında burcunuzu neler bekliyor? (Koç, Boğa, İkizler, Yengeç)




BOĞA: Ayın ilk haftasında yaratıcı fikirlerinizi adeta birer sanat eserine dönüştürebilir, bunların keyfini sürebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda; çevreden fikir alabileceğiniz gibi, yeni kararlar da verebilirsiniz.

Risk almanız gereken konularda ise mantığınızı kullanmanız faydanıza olacaktır. Diğer yandan kendinizi yıpratıp değersiz bulabilir çevreye karşı, fazlasıyla eleştirel bir tutum takınabilirsiniz.

Detayları fazla kurcalıyor olabileceğinizi fark etmelisiniz. Bu süreçte böyle devam ettikçe sevgi bulmanız zorlaşacaktır. Sağlığınızla ilgili konularda ise, yeni kararlar vermeniz gerekebilir, sağlığınız önemi geçmişe göre iyice artabilir.

8 Eylül'de Başak burcunda meydana gelen Yeni ay yeni başlangıçlar yapmanız için sizi cesaretlendirecek. Bu tarihten itibaren 23 Eylül'e kadar olan dönemde çocuklarla ilgili alınacak yeni kararların yanı sıra aşk konusunda yeni başlangıçlar yapmak mümkün. Bu çalışmaların sonuçları ise 23 Eylül'den itibaren alınabilinir.

8 Eylül tarihinde Venüs Terazi'den çıkıp Akrep burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren Eylül ayı boyunca 7. Ev konuları harekete geçiyor.

8 Eylül'den itibaren ilişkilerinizde tutku ve duygusallık artıyor. Bu konularda abartıya gidebilir ve sorunlu ilişkilerde yaralarınıza adeta tuz basıp daha da yıkıcı ve kinci bir tutum takınabilirsiniz. Sonucunda aradaki sevgiyi öldürebilirsiniz.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocağa kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

Boğa burcu için 11. Ev konuları etkilenecek. 9 Eylül'den 22 Ocağa dek toplum hayatınızdaki büyümenin ve genişlemenin farkına varabilir, bunun keyfini sürebilirsiniz.

Dostlarınız arasında saygıdeğer kişilerin yer alması bu döneme denk gelebilir. Geleceğe yönelik beklentileriniz ve umutlarınızın arttığı bu dönemde beklentilerinizi gerçekleştirebilecek pek çok şans ve fırsatla karşılaşabilirsiniz.

12 Eylül'den itibaren Merkür geri hareketten ileri harekete dönüyor. Bu tarihten itibaren Merkür'ün ifade ettiği konularda yaşanan sorunların düzelmesi mümkün olacak. Ertelenen veya geciken işlere devam edilebilir. Bu etki Boğa burcu için 5. Ev konularını ilgilendirecek.

12 Eylül'den itibaren aşk hayatınız, mutluluğunuz, çocuklarınız, yaratıcı yetenekleriniz gibi konularda yaşamış olduğunuz aktarım ve iletişim sorunları düzelebilir, ertelenen ya da geciken işleriniz eskisi gibi doğru bir şekilde devam edebilir.

14 Eylül'den itibaren vaktinin gelmesini beklediğiniz ya da üzerine gitmekten korktuğunuz olaylarla ilgilenebilir, onları çözüme kavuşturabilirsiniz. Eski sorunların çözülmesi ve tam anlamıyla temizlenmesi bu dönemde söz konusu olacaktır. Özellikle sevgi dolu ilişkiler, aşk ve para konusunda bu durumlar etkili olacaktır.

19 Eylül'den itibaren özellikle duygusal ilişkileri konusunda, ilişkiler ve birliktelikler önem kazanacak, çekicilik ve cazibe konularında sürpriz gelişmelerle karşılaşmak mümkün. Sosyal aktiviteler ve cemiyet hayatı gibi konularda yeni kararlar almak mümkün.

23 Eylül'den itibaren, günlük hayatınızı ilgilendiren konular daha fazla ön plana çıkmaya başlayacak. Bu dönemde ilişkiler hakkında yoğun bir şekilde düşünebilir, sahip olduğunuz ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu anlamanız gerekebilir. Sağlık konuları ise sizi daha fazla meşgul edebilir ve bazı sorunlarınız aydınlığa çıkabilir.

23 Eylülde Dolunay meydana geliyor. Koç burcunda olan Dolunay Boğanın 12. Evini etkiliyor. 23 Eylül ve sonrasında duygularınız daha da kırılganlaşabilir, kendinizi bir tarafa çekebilip dinlenmek isteyebilirsiniz. İsteklerinizin peşinden koşmak zorlayıcı etkiler getirebilir. Ancak ustalık ve zanaatkârlık getiren konularda başlanan işlerden sonuç almak mümkün olabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
ayä±nda, bekliyor, boğa, boäŸa, burcunuzu, eylã¼l, koã§, koc, neler, yengeã§, yengec, ä°kizler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eylül ayında sizi neler bekliyor? pyracantha Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 18 Eylül 2011 10:20
Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? (Yay, Oğlak, Kova, Balık) Aze Burçlar, Fallar ve Kehanetler 4 02 Eylül 2010 16:52
Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? (Aslan, Başak, Terazi, Akrep) Aze Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Eylül 2010 12:06
Bu Ay Burcunuzu Neler Bekliyor? AngeLus Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Ocak 2010 21:16