IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2010, 12:09   #1
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? (Yay, Oğlak, Kova, Balık)




YAY: Ayın ilk haftasında hem kişisel hedeflerinizi hem de kariyer beklentilerinizi gözden geçirip realize etmekte fayda var.

İşle ilgili konularda zorlayıcı şeyler yaşayabilir, aynı zamanda yeni kararlar alabilirsiniz. Mutluluğunuzu ilgilendiren konular ön plana çıkabilir, arkadaşlar, dostlar sosyal hayat ve organizasyonlar önem kazanabilir.

8 Eylül'de Başak burcunda meydana gelen Yeniay yeni başlangıçlar için uygun bir dönemi işaret ediyor. Bu dönemde başlanan işlerden 23 Eylül'den itibaren sonuç almak mümkün. Bu dönemde kendinizi hedeflerinize kanalize olmuş halde bulabilir, 23 Eylül'den sonra ise hedeflerinize ilişkin sonuçlar alabilirsiniz. İşinize duyduğunuz sevgi ve duygusal bağlılık öne planda olacaktır.

Aşk konusunda şans sizden yana olmayabilir, platonik ilişkiler sebebiyle kendinizi değersiz bulabilirsiniz. Bu konu açısından biraz daha inzivada kalmalı kendinizi dinlemelisiniz.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

9 Eylül'den, 22 Ocak'a kadar olan dönemde eviniz ve aileniz konusunda hareketli bir dönemde olabilirsiniz. Bu dönemde evinizi genişletmek, büyütmek isteyebilir, taşınmak daha büyük bir ev satın almak konusunda girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bu dönem de uzun zamandan beri beklediğiniz fırsatlar yeniden karşınıza çıkabilir. Fakat harcamalarınızın artması gibi bazı olumsuzluklarla tda karşılaşma ihtimaliniz var.

12 Eylül'den itibaren hem kişisel hedeflerinizi hem de kariyer beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Bu süreçten geçerken fikirlerinizin değer görüp, takdir ve beğeni topladığını fark edebilirsiniz. İşle ilgili aldığınız kararlarda yaşanan erteleme ve gecikmeler ortadan kalkabilir ve nihayet sonuca ulaşabilir.

14 Eylül'den sonra hareketleriniz ve enerjiniz sizi arzulamadığınız, kayıplara yöneltebilir. Bunlar özellikle de maddi konularda olabilir. Zarar görmemek adına bu konulara fazla müdahil olmamalı, biraz daha beklemelisiniz.

19 Eylül'den itibaren aileniz ve aile büyüklerinizle ilgili yıkıcı ve isyankâr bir havaya girebilir, devrimci ve başkaldıran kararlar alabilirsiniz. Aile içi ilişkiler ve birliktelikler in iyice önem kazandığı bir dönem.

23 Eylül'den itibaren, gelecek günlerin planlarını yapmak adına öğütlere kulak vermeniz gerekiyor. Arkadaşlarınız her zamankinden daha fazla yardımcı olup size güç verebilirler.

23 Eylül ve sonrasında sanatsal yaratıcılığınız en üst seviyeye ulaşabilir, aynı zamanda duygusal olarak ta coşkulu zamanlar geçirebilirsiniz.

Her şeyden eğlenecek ve zevk alacak bir yan bulabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenmek için çok doğru bir dönem. Öte yandan arkadaşlarla birlikte olmak, birbirinize bilgi aktarmak ve gelecek planları yapmak bu dönemde daha çok mümkün olacaktır.


OĞLAK: Ayın ilk haftasında basit fikirlerden yola çıkıp geniş ufuklara gittiğinizi görebilirsiniz. Ancak gündelik gerçeklerden uzak kalmak yüzünden fazla idealist kalabilirsiniz.

İlişkilerinizi toplum önünde tutmaktan zevk duyabilir, bu süreç içinde işle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize değer katar şeylerle karşılaşmanız mümkün.

İşinizle ilgili konularda harekete geçmeniz gerekirken patron ya da şeflerinizle tartışmaktan uzak durmalısınız. Şayet çalışmıyorsanız toplumsal statüsü sizden yüksek kişilerle dostça hareket ederseniz, onların gücünü arkanıza alabilirsiniz.

8 Eylül'de Başak burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapabilir, sonuçlarıyla 23 Eylül sonrası karşılaşabilirsiniz.

8 Eylül'den, 23 Eylül 'e olan kadar dönemde hukuksal konularda yeni başlangıçlar yapabilir, sonuçlarını ise olumlu olmak üzere 23 Eylül'de alabilirsiniz. Öte yandan duygusal olarak kendinizi daha rahat, pozitif ve hoşgörülü bulabilir, çevrenize de daha iyimser yaklaşabilirsiniz.

Arkadaşlarınızdan daha çok zevk alacağınız bu dönemde sosyal projelerde kazançlı çalışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda işten elde ettiğiniz kazancınızda da artış olabilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

9 Eylül'den, 22 Ocak'a kadar olan dönemde yakınlarınız kardeş komşu ve akrabalarınızla ilişkileriniz artabilir. Birçok seyahatten şans ve kazançlı çıkabilirsiniz.

Öğrenme ve öğretme konusunda çalışabilirsiniz. Aynı zamanda ticaret ve alışveriş gibi konularda karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmelisiniz.

12 Eylül'den sonra yabancı ülkeler ve yurtdışı bağlantılı konularla ilgili iletişiminiz artacak. Bu ticaret, ithalat, ihracat veyahut eğitimle ilgili olabilecek. Bu alanlarda şimdiye kadar aksayan işler rayına oturabilecek.

14 Eylül'den itibaren arkadaşlarınız ve dostlarınız arasında hareketli günler sizi bekliyor. Ortak amaçlar için birlikte harekete geçme gücünü kullanmalısınız.

19 Eylül'den sonra kendini ifade etme şekliniz, komşular, akrabalar, kardeşler, kuzenlerle olan ilişkinizde devrimsel kararlar almanız aynı zamanda bunlarla ilgili kendi içinizde hümanist temalar geliştirmeniz mümkün.

23 Eylül'den sonra aile ve ev ile ilgili konular daha çok ön planda olabilir, taşınmak ve restorasyon gibi konularda, çeşitli zorlayıcı gelişmeler yaşanabilir.

23 Eylül'den sonra evinizde kalmak, ev işleriyle uğraşmak için oldukça yararlı zamanlar. Ev almaktan dekorasyon yaptırmaya kadar çeşitli konularla ilgilenebilirsiniz. Öte yandan hedeflerinize iyice kanalize olabilirsiniz ve işinize duyduğunuz sevgi ve duygusal bağlılık ön plana çıkabilir.


KOVA: Ayın ilk haftasında aklınızı daha çok maddi konulara verebilirsiniz. Fakat tutkular ve duygusal derinlik gerektiren konularda ön plana çıkabilir. Ancak borç, alacak kredi gibi konularda yapacağınız düzenlemelerden fayda göremeyebilirsiniz. Öte yandan yabancılarla ve farklı ülkelerle artan diyalogunuz sayesinde kazançlı çıkabilirsiniz.

Kendine özgü dokusu ve felsefesi olan şeylere ilginiz artabilir. Hayatın tadını çıkarmak için çok daha iyimser olup, abartılı davranabilirsiniz.

Yabancı kültürlerle tanışmak için harekete geçebilirsiniz. Ama farklı öğretileri öğrenmek, ahlaki konuları irdelemek için fazla ısrarcı olabilirsiniz.

8 Eylül'de Başak burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapabilir, sonuçlarıyla 23 Eylül sonrası karşılaşabilirsiniz.

Ayın 8'inden itibaren duygusal olarak tedirginlik yaşayabilirsiniz. Başkalarıyla ortaklaşa yapacağınız çalışmalar, ortaklaşa gelirler, krediler, borçlar, sigorta, borsa, banka gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilir, bu konularla ilgili çalışmaları 23 Eylül'e kadar geliştirebilir, 23 Eylül'den sonra ise sonuç alabilirsiniz. Bu dönemde başkalarından destek görebilir, başkalarının sizden gizlemeye çalıştığı konuları araştırabilir, cinsellik açısından tutku dolu olabilirsiniz.

8 Eylül tarihinde Venüs Terazi'den çıkıp Akrep burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren Eylül ayı boyunca Kova burcu için, 10. Ev konuları harekete geçiyor.

Bu süreçte ilişkinizi toplum önünde tutmaktan zevk duyabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde işinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, alacağınız bir terfi ya da ödül tanınırlığınızı arttırabilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek. 9 Eylül'den, 22 Ocak'a kadar olan dönemde, parasal konularda her zamankinden daha kazançlı çıkabilirsiniz.

Gelir getiren kaynaklarınızdan şanslı girişimler yapabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı da kontrol etmeli sadece satın almak için hareket etmemelisiniz.

12 Eylül'den itibaren maddi konulara daha çok eğilebilir, şimdiye kadar aksayan borç, kredi alacak gibi konularda düzenlemeler yaparak fayda sağlayabilirsiniz.

14 Eylül'den itibaren işinizle ile ilgili konularda daha aktif ve hareketli olmanız gerekebilir. İşvereninizle sorun yaşamaktan ve karşı karşıya kalmaktan kaçınmalısınız. Bu dönemde parasal konular gündeme oturabilir, işinizle ilgili girişler ve çıkışlar yaşanabilir.

19 Eylül'de beklenmeyen gelişmeler ve sürprizler yaşanabilir, küçük de olsa kayıplar mümkün. Aşırıya kaçan harcamalar olabilir, beklenmeyen masraflarda çıkabilir.

23 Eylül'den itibaren, yabancılarla irtibat kurabilir, seyahatler ve yabancı ülkelerle iletişim, kişisel gelişime yönelik yeni öğretiler ve felsefi konular öne çıkabilir. Dini, kültürel, ahlaki üzerinde durabilirsiniz.

23 Eylül'den sonra komşular ve kardeşlerinizle duygusal yakınlığınız artabilir. Konuşmalarınıza normalden fazla duygusal ifadeler katabilirsiniz. Mantığınızı öne çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha rahat ve iyi, pozitif hissettiğiniz zamanlardasınız.


BALIK: Ayın ilk haftası eşinizden ve sevgilinizden gelen fikirlere karşı daha açık olmasınız. Özellikle evlilik benzeri önemli anlaşmaların bu dönemde yapılmaması iki taraf içinde faydalı olur. Harcamalarınız artabilir, başkalarından beklenen maddi ve manevi destekler gelmeyebilir. Borç, alacak krediler gibi konularda dikkatli olmak gerekiyor.

8 Eylül'de Başak burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapabilir, sonuçlarıyla 23 Eylül sonrası karşılaşabilirsiniz 8-23 Eylül arası eşinizin ya da partnerinizin duygusal dünyasına daha yakın olmak isteyebilirsiniz. Ancak onun iniş ve çıkışlarından etkilenip tepkisel davranışlarına anlam veremeyebilirsiniz.

Sorunlar yaşasanız da ayın 23'den sonra diyalogunuzu düzenleyebilir, ilişkinizi tekrar sağlamlaştırabilirsiniz.

8 Eylül tarihinde Venüs Terazi'den çıkıp Akrep burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren Eylül ayı boyunca Balık burcu için, 9. Ev konuları harekete geçiyor Yabancılar ve farklı ülkelerle gelişen iletişiminiz sayesinde maddi ve manevi açıdan karlı çıkabilirsiniz.

Hayatın tadını çıkarmak adına biraz daha iyimser olabilir, abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Kendine özgü felsefesi olan şeylere karşı ilgi ve alakanız daha da artabilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

9 Eylül'den, 22 Ocak'a kadar olan dönemde, kişisel özelliklerinizi fazlaca geliştirebileceğiniz şanslı zamanlardasınız. Ancak işin sihri abartıdan uzak durmakta. Sağlığınız, dış görüntünüz, imajınızla ilgili değişiklikler yaparken kilo almamaya dikkat etmelisiniz. Kişisel konularda fırsatlar ve büyüme imkânları var.

12 Eylül'den itibaren eşinizden ve sevgilinizden gelen fikirlere saygı duymanın faydasını göreceksiniz. Özellikler evlilik gibi anlaşmalar bu dönemde yapılabilir.

İkili ilişkiler ve ortaklaşa işlere başlamak için bu zamanı iyi değerlendirmelisiniz.

14 Eylül'den itibaren yakın ilişkiler, ikili diyaloglar, komşular ve akrabalar ile ilgili ilişkiler hareketlenecek. Kariyer, eğitim, kendini geliştirme arzunuz artabilir.

Bilme, öğrenme ve konsantrasyon önem kazanacak. Bu dönemde yolculuklar sizin için çok önemli olacağından keyfini ve faydasını sürmeye özen gösterin.

19 Eylül'den sonra fiziksel yapınız dış görüşünüz, karakteriniz yani ben dediğiniz her şeyle ilgili işlerin içine estetik değerler ve güzellikler katılabilir. Bir tür kişisel yenilenme ve arınma sürecinden geçebilirsiniz.

23 Eylül'den sonraki dönem maddi kaynaklarınızı koruyup, yeni kazançları aramanın zamanıdır. Paranızı bütçenizi gelirlerinizi kontrol etmeli, el altında tutmalısınız. Harcamalarınız artabileceği için tutumlu olmaya özellikle özen göstermelisiniz.

23 Eylül'den itibaren parasal konular iyice önem kazanabilir, sadece bir şey satın almak adına harcamalar yapabilirsiniz. Ancak sonradan pişman olacağınız alışverişlerden kaçınmalısınız. Paranızın değerini bilmeniz gerekiyor. Maddi konularda başlanan her türlü işin sonucu bu dönemde alınabilinir.

Duygusal olarak tedirginlik yaşayabilirsiniz. Kenarda köşede kalmış şeyleri kurcalamaktan, kabuk tutmuş yarayı kanatmaktan zevk alabilirsiniz. Kuşku, kin, kıskançlık gibi duygular artış gösterebilir. Kendinizi kontrol etmelisiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Eylül 2010, 12:10   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? (Yay, Oğlak, Kova, Balık)




BALIK: Ayın ilk haftası eşinizden ve sevgilinizden gelen fikirlere karşı daha açık olmasınız. Özellikle evlilik benzeri önemli anlaşmaların bu dönemde yapılmaması iki taraf içinde faydalı olur. Harcamalarınız artabilir, başkalarından beklenen maddi ve manevi destekler gelmeyebilir. Borç, alacak krediler gibi konularda dikkatli olmak gerekiyor.

8 Eylül'de Başak burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapabilir, sonuçlarıyla 23 Eylül sonrası karşılaşabilirsiniz 8-23 Eylül arası eşinizin ya da partnerinizin duygusal dünyasına daha yakın olmak isteyebilirsiniz. Ancak onun iniş ve çıkışlarından etkilenip tepkisel davranışlarına anlam veremeyebilirsiniz.

Sorunlar yaşasanız da ayın 23'den sonra diyalogunuzu düzenleyebilir, ilişkinizi tekrar sağlamlaştırabilirsiniz.

8 Eylül tarihinde Venüs Terazi'den çıkıp Akrep burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren Eylül ayı boyunca Balık burcu için, 9. Ev konuları harekete geçiyor Yabancılar ve farklı ülkelerle gelişen iletişiminiz sayesinde maddi ve manevi açıdan karlı çıkabilirsiniz.

Hayatın tadını çıkarmak adına biraz daha iyimser olabilir, abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Kendine özgü felsefesi olan şeylere karşı ilgi ve alakanız daha da artabilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

9 Eylül'den, 22 Ocak'a kadar olan dönemde, kişisel özelliklerinizi fazlaca geliştirebileceğiniz şanslı zamanlardasınız. Ancak işin sihri abartıdan uzak durmakta. Sağlığınız, dış görüntünüz, imajınızla ilgili değişiklikler yaparken kilo almamaya dikkat etmelisiniz. Kişisel konularda fırsatlar ve büyüme imkânları var.

12 Eylül'den itibaren eşinizden ve sevgilinizden gelen fikirlere saygı duymanın faydasını göreceksiniz. Özellikler evlilik gibi anlaşmalar bu dönemde yapılabilir.

İkili ilişkiler ve ortaklaşa işlere başlamak için bu zamanı iyi değerlendirmelisiniz.

14 Eylül'den itibaren yakın ilişkiler, ikili diyaloglar, komşular ve akrabalar ile ilgili ilişkiler hareketlenecek. Kariyer, eğitim, kendini geliştirme arzunuz artabilir.

Bilme, öğrenme ve konsantrasyon önem kazanacak. Bu dönemde yolculuklar sizin için çok önemli olacağından keyfini ve faydasını sürmeye özen gösterin.

19 Eylül'den sonra fiziksel yapınız dış görüşünüz, karakteriniz yani ben dediğiniz her şeyle ilgili işlerin içine estetik değerler ve güzellikler katılabilir. Bir tür kişisel yenilenme ve arınma sürecinden geçebilirsiniz.

23 Eylül'den sonraki dönem maddi kaynaklarınızı koruyup, yeni kazançları aramanın zamanıdır. Paranızı bütçenizi gelirlerinizi kontrol etmeli, el altında tutmalısınız. Harcamalarınız artabileceği için tutumlu olmaya özellikle özen göstermelisiniz.

23 Eylül'den itibaren parasal konular iyice önem kazanabilir, sadece bir şey satın almak adına harcamalar yapabilirsiniz. Ancak sonradan pişman olacağınız alışverişlerden kaçınmalısınız. Paranızın değerini bilmeniz gerekiyor. Maddi konularda başlanan her türlü işin sonucu bu dönemde alınabilinir.

Duygusal olarak tedirginlik yaşayabilirsiniz. Kenarda köşede kalmış şeyleri kurcalamaktan, kabuk tutmuş yarayı kanatmaktan zevk alabilirsiniz. Kuşku, kin, kıskançlık gibi duygular artış gösterebilir. Kendinizi kontrol etmelisiniz.



Hımmmmmmmmmmmmm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 01 Eylül 2010, 16:35   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? (Yay, Oğlak, Kova, Balık)




Alıntı:
KOVA: Ayın ilk haftasında aklınızı daha çok maddi konulara verebilirsiniz. Fakat tutkular ve duygusal derinlik gerektiren konularda ön plana çıkabilir. Ancak borç, alacak kredi gibi konularda yapacağınız düzenlemelerden fayda göremeyebilirsiniz. Öte yandan yabancılarla ve farklı ülkelerle artan diyalogunuz sayesinde kazançlı çıkabilirsiniz.

Kendine özgü dokusu ve felsefesi olan şeylere ilginiz artabilir. Hayatın tadını çıkarmak için çok daha iyimser olup, abartılı davranabilirsiniz.

Yabancı kültürlerle tanışmak için harekete geçebilirsiniz. Ama farklı öğretileri öğrenmek, ahlaki konuları irdelemek için fazla ısrarcı olabilirsiniz.

8 Eylül'de Başak burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapabilir, sonuçlarıyla 23 Eylül sonrası karşılaşabilirsiniz.

Ayın 8'inden itibaren duygusal olarak tedirginlik yaşayabilirsiniz. Başkalarıyla ortaklaşa yapacağınız çalışmalar, ortaklaşa gelirler, krediler, borçlar, sigorta, borsa, banka gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilir, bu konularla ilgili çalışmaları 23 Eylül'e kadar geliştirebilir, 23 Eylül'den sonra ise sonuç alabilirsiniz. Bu dönemde başkalarından destek görebilir, başkalarının sizden gizlemeye çalıştığı konuları araştırabilir, cinsellik açısından tutku dolu olabilirsiniz.

8 Eylül tarihinde Venüs Terazi'den çıkıp Akrep burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren Eylül ayı boyunca Kova burcu için, 10. Ev konuları harekete geçiyor.

Bu süreçte ilişkinizi toplum önünde tutmaktan zevk duyabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde işinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, alacağınız bir terfi ya da ödül tanınırlığınızı arttırabilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek. 9 Eylül'den, 22 Ocak'a kadar olan dönemde, parasal konularda her zamankinden daha kazançlı çıkabilirsiniz.

Gelir getiren kaynaklarınızdan şanslı girişimler yapabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı da kontrol etmeli sadece satın almak için hareket etmemelisiniz.

12 Eylül'den itibaren maddi konulara daha çok eğilebilir, şimdiye kadar aksayan borç, kredi alacak gibi konularda düzenlemeler yaparak fayda sağlayabilirsiniz.

14 Eylül'den itibaren işinizle ile ilgili konularda daha aktif ve hareketli olmanız gerekebilir. İşvereninizle sorun yaşamaktan ve karşı karşıya kalmaktan kaçınmalısınız. Bu dönemde parasal konular gündeme oturabilir, işinizle ilgili girişler ve çıkışlar yaşanabilir.

19 Eylül'de beklenmeyen gelişmeler ve sürprizler yaşanabilir, küçük de olsa kayıplar mümkün. Aşırıya kaçan harcamalar olabilir, beklenmeyen masraflarda çıkabilir.

23 Eylül'den itibaren, yabancılarla irtibat kurabilir, seyahatler ve yabancı ülkelerle iletişim, kişisel gelişime yönelik yeni öğretiler ve felsefi konular öne çıkabilir. Dini, kültürel, ahlaki üzerinde durabilirsiniz.

23 Eylül'den sonra komşular ve kardeşlerinizle duygusal yakınlığınız artabilir. Konuşmalarınıza normalden fazla duygusal ifadeler katabilirsiniz. Mantığınızı öne çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha rahat ve iyi, pozitif hissettiğiniz zamanlardasınız.

Kredi, borç, sigorta,borsa oh oh ohh... :d
Ama şu var ki ; evet bu aralar kendine özgü dokusu ve felsefesi olan şeylere ilgim arttı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)) Bi çoğu doğru gözüküor, hadi bakalım.. :p

__________________
Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim. ❣
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 01 Eylül 2010, 16:57   #4
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? (Yay, Oğlak, Kova, Balık)




Aynı zamanda işten elde ettiğiniz kazancınızda da artış olabilir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


kOptum Bizim Patrona mı Okutsam Bunu Netsem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 02 Eylül 2010, 16:52   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? (Yay, Oğlak, Kova, Balık)




Alıntı:
BALIK: Ayın ilk haftası eşinizden ve sevgilinizden gelen fikirlere karşı daha açık olmasınız. Özellikle evlilik benzeri önemli anlaşmaların bu dönemde yapılmaması iki taraf içinde faydalı olur. Harcamalarınız artabilir, başkalarından beklenen maddi ve manevi destekler gelmeyebilir. Borç, alacak krediler gibi konularda dikkatli olmak gerekiyor.

8 Eylül'de Başak burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapabilir, sonuçlarıyla 23 Eylül sonrası karşılaşabilirsiniz 8-23 Eylül arası eşinizin ya da partnerinizin duygusal dünyasına daha yakın olmak isteyebilirsiniz. Ancak onun iniş ve çıkışlarından etkilenip tepkisel davranışlarına anlam veremeyebilirsiniz.

Sorunlar yaşasanız da ayın 23'den sonra diyalogunuzu düzenleyebilir, ilişkinizi tekrar sağlamlaştırabilirsiniz.

8 Eylül tarihinde Venüs Terazi'den çıkıp Akrep burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren Eylül ayı boyunca Balık burcu için, 9. Ev konuları harekete geçiyor Yabancılar ve farklı ülkelerle gelişen iletişiminiz sayesinde maddi ve manevi açıdan karlı çıkabilirsiniz.

Hayatın tadını çıkarmak adına biraz daha iyimser olabilir, abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Kendine özgü felsefesi olan şeylere karşı ilgi ve alakanız daha da artabilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

9 Eylül'den, 22 Ocak'a kadar olan dönemde, kişisel özelliklerinizi fazlaca geliştirebileceğiniz şanslı zamanlardasınız. Ancak işin sihri abartıdan uzak durmakta. Sağlığınız, dış görüntünüz, imajınızla ilgili değişiklikler yaparken kilo almamaya dikkat etmelisiniz. Kişisel konularda fırsatlar ve büyüme imkânları var.

12 Eylül'den itibaren eşinizden ve sevgilinizden gelen fikirlere saygı duymanın faydasını göreceksiniz. Özellikler evlilik gibi anlaşmalar bu dönemde yapılabilir.

İkili ilişkiler ve ortaklaşa işlere başlamak için bu zamanı iyi değerlendirmelisiniz.

14 Eylül'den itibaren yakın ilişkiler, ikili diyaloglar, komşular ve akrabalar ile ilgili ilişkiler hareketlenecek. Kariyer, eğitim, kendini geliştirme arzunuz artabilir.

Bilme, öğrenme ve konsantrasyon önem kazanacak. Bu dönemde yolculuklar sizin için çok önemli olacağından keyfini ve faydasını sürmeye özen gösterin.

19 Eylül'den sonra fiziksel yapınız dış görüşünüz, karakteriniz yani ben dediğiniz her şeyle ilgili işlerin içine estetik değerler ve güzellikler katılabilir. Bir tür kişisel yenilenme ve arınma sürecinden geçebilirsiniz.

23 Eylül'den sonraki dönem maddi kaynaklarınızı koruyup, yeni kazançları aramanın zamanıdır. Paranızı bütçenizi gelirlerinizi kontrol etmeli, el altında tutmalısınız. Harcamalarınız artabileceği için tutumlu olmaya özellikle özen göstermelisiniz.

23 Eylül'den itibaren parasal konular iyice önem kazanabilir, sadece bir şey satın almak adına harcamalar yapabilirsiniz. Ancak sonradan pişman olacağınız alışverişlerden kaçınmalısınız. Paranızın değerini bilmeniz gerekiyor. Maddi konularda başlanan her türlü işin sonucu bu dönemde alınabilinir.

Duygusal olarak tedirginlik yaşayabilirsiniz. Kenarda köşede kalmış şeyleri kurcalamaktan, kabuk tutmuş yarayı kanatmaktan zevk alabilirsiniz. Kuşku, kin, kıskançlık gibi duygular artış gösterebilir. Kendinizi kontrol etmelisiniz.

Son 1 kaç hafta kaldı desene (;

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
ayä±nda, balä±k, bekliyor, burcunuzu, eylã¼l, kova, neler, oğlak, oäŸlak, yay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eylül ayında sizi neler bekliyor? pyracantha Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 18 Eylül 2011 10:20
Eylül ayında burcunuzu neler bekliyor? (Koç, Boğa, İkizler, Yengeç) Aze Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 04 Eylül 2010 12:37
Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? (Aslan, Başak, Terazi, Akrep) Aze Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Eylül 2010 12:06
Bu Ay Burcunuzu Neler Bekliyor? AngeLus Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Ocak 2010 21:16