IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2010, 12:06   #1
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? (Aslan, Başak, Terazi, Akrep)




ASLAN: Ayın ilk haftasında parasal konularda atılacak adımlar ya da imzalar açısından bazı sorunlarla karşılaşmanız muhtemel.

Anlaşmalar için ya da sahip olmak istediklerinizi satın almak için bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Öte yandan gözünüze güzel gelen çekici bulduğunuz konularla uğraşabilir, fikirlerinizin değer kazandığını görebilirsiniz.

Hareketiniz ve zihinsel aktiviteniz aşırı artacağından kafanızı toparlamakta güçlük çekebilirsiniz. Seyahat etmek, konuşmak, yazmak, tartışmak gibi konularda ilişkileriniz ön planda olacak ve yanında olumlu etkilerde getirecek.

Ayın 8'inde Başak burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu tarihten itibaren 2. Ev konularında yeni başlangıçlar yapmak için uygun fırsatlar var. Bu tarihte başlanacak işleri 23 Eylül'e kadar geliştirmek mümkün.

8 Eylül'den 23 Eylüle kadar parasal konular ön planda olacak, bir şeyler satın almak için ciddi paralar harcayabilirsiniz. Ancak paranın değerini iyi bilmeli ve ona göre harcamalısınız. Maddi konularla ilgili başlanacak her türlü işin sonucu, 23 Eylül'den itibaren alınabilinir.

İlişkilerinizle ilgili ise duygularınız daha tutkulu bir hal alabilir. Sahip olduğunuz ilişkinin kanayan yaralarına daha fazla parmak basmamalı kinci davranmaktan geri durmalısınız. Öte yandan eviniz ve yuvanız daha fazla önem kazanabilir ve sizin için daha özel bir hale gelebilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

9 Eylül'den, 22 Ocak'a kadar olan dönemde paranızı, borç ve alacak ilişkilerinizi kontrol edip, değerlendirmelisiniz. Ortaklaşa yaptığınız işlerden yana oldukça başarılı olabilirsiniz.

12 Eylül'den itibaren Merkür geri hareketten ileri harekete dönüyor. Bu tarihten itibaren Merkür'ün ifade ettiği konularda yaşanan sorunların düzelmesi mümkün olacak.

12 Eylül'den itibaren parasal konularda atılacak adımlar ve imzalar için yaşanan sorunlar düzelecek, ertelenen ve geciken işler devam edebilecek.

14 Eylül sonrasında eviniz ve ailenizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Eviniz sizin için daha çok değer kazanabilir. Anne ve babanızın sağlayacağı katkılar, daha ön plana çıkabilir.

19 Eylül'de üstü kapalı gerçekleri açığa çıkartma ihtiyacı duyabilir, gizemli konularla uğraşmak isteyebilirsiniz. Bu konulardaki ilişki ve birliktelikler önem kazanabilir.

Dişilik, çekicilik cazibe gibi temalar daha güç kazanarak etkili olabilir. Başkalarıyla ilgili maddi beklentilerde ise sürprizler ve beklenmeyen gelişmeler yaşanabilir.

23 Eylül'den itibaren etrafınızla kaynaşma içinde olacak, bilgi alışverişi ve iletişim gerektiren konularda hareketli gelişmeler yaşayacaksınız.

Kısa ve yakın yolculuklar, iletişim ön planda olacak. Duygusal olarak kendinizi daha rahat, iyimser ve hoş görülü bulabilirsiniz. Bu açıdan özellikle ilişkilerinizde iletişiminiz daha da ivme kazanacak, ilişkileriniz konusunda yaptığınız atılımlar bu dönemden sonra sonuçlanabilecek.


BAŞAK: Ayın ilk haftasında en çok kendinizle ilgili fikirler ortaya çıkabilir, ifadeleriniz hem önem kazanabilir, hem de daha bencil bir hal alabilir.

Kişisel olarak almanız gereken kararlar bu dönemde olmayabilir. Kişiselden çok maddi değerler ve ilişkiler ön plana çıkabilir, basit şeylerden çok değerli şeyleri satın alıp sahip olmak isteyebilirsiniz.

Güzel hediyeler alabilir ya da verebilirsiniz. Bir şeylere sahip olmak, satın almak için yüksek bir heyecan duyabilirsiniz. Müsriflikten kaçınmanız gerekebilir. Her türlü ekstra harcamaya karşı dikkatli olunması gereken bir dönem.

8 Eylül'de Başak burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapabilir, sonuçlarıyla 23 Eylül sonrası karşılaşabilirsiniz.

Ayın 8'inden 23 Eylül'e kadar duygusal tepkilerinizi saklamayabilir, iniş çıkışlarınızı net bir şekilde yaşayabilirsiniz. Aşırı hassas, alıngan ve değişken olabilirsiniz.

Hislerinizle çevreye kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Yeni fikirler üretebilir, onlarla uğraşarak bolca vakit geçirebilirsiniz. Önemli anlaşmalara imza atmak için doğru bir dönem.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

9 Eylül'den 22 Ocak'a kadar ilişkinizin ve evliliğinizin üzerinden şans kazanabileceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Evlenmek birlikteliğinizi göz önüne sergilemek için bu zamanı kaçırmamalısınız. Eşinizden yana gelen fırsatları değerlendirdiğinizde maddi ve manevi zenginleşebilirsiniz.

12 Eylül'den itibaren Merkür geri hareketten ileri harekete dönüyor. Bu tarihten itibaren Merkür'ün ifade ettiği konularda yaşanan sorunların düzelmesi mümkün olacak 12 Eylül'den itibaren kendinizle ilgili sahip olduğunuz fikirler konusunda yaşanan gecikme ve ertelemeler sonuçlanabilir, bu fikirler konusunda yapılacak atılım ve değişikliklere devam edilebilinir.

14 Eylül'den itibaren ay sonuna kadar yakınlarla ilişki ve birebir yakın ilişkiler hareketlenecek. Konuşmalar, iletişim, bilgilenme arzusu artacak. Öğrenme ve konsantrasyon her zamankinden daha çok önem kazanacak.

19 Eylül'de evlilik ve ortaklıklar açısından sürpriz ve beklenmeyen gelişmelerle karşılaşmak mümkün. Aynı zamanda iyi ilişkiler kurmak ve işin içine çok daha estetik, güzel ve değerli öğeler katmak ta mümkün. Bu iyi ilişkilerin etkisiyle daha olumlu gelişmeler yaşanabilir.

23 Eylül'den itibaren, maddi kaynaklarınızı iyi korumalı, yeni kazanç yolları aramalısınız. Sahip olduğunuz birikiminizi, bütçenizi, gelirlerinizi kontrol etmeli elinizin altında toplamalısınız. Harcamalarınıza karşı çok dikkatli olmanız gereken bir dönem.

23 Eylül ve sonrasında parasal konular iyice ön plana çıkabilir, sadece herhangi bir şey satın almak adına hareket edebilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız için bundan kaçınmalısınız. Öte yandan duygusal olarak tedirginlik yaşayabilir, gizli kalmış şeyleri kurcalayabilirsiniz.


TERAZİ: Ayın ilk haftasında düşünceleriniz dağılabilir, konsantrasyonda zorlanabilirsiniz. Bağlayıcı kararlar almaktan uzak durmalısınız. Kişisel konular, duygular ve güzellikler ön plana çıkabilir. Enerji ve motivasyonunuz tavan yapabilir.

8 Eylül'de Başak burcunda meydana gelen Yeniay yeni başlangıçlar için uygun bir dönemi işaret ediyor. Bu dönemde başlanan işlerden 23 Eylül'den itibaren sonuç almak mümkün. Bu dönemde yardımlaşma, sezgiler, hayaller ve hayal gücü gerektiren konular önem kazanabilir, bu konularla ilgili ciddi gelişmeler yaşanabilir. Öte yandan bilinmeyen konularla ilgili problemler yaşanabilir, kontrol edilemeyen olaylar baş gösterebilir.

8 Eylül'den ay sonuna kadar maddi konular ön plana çıkacak. Basit şeylerden çok lüks ve daha değerli şeylere yönelik ihtiyaçlarınız artabilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

9 Eylülden 22 Ocak'a kadar çalışmalarınız iyice yoğunlaşabilir, ofis hayatınızda ya da günlük rutin vaktinizi geçirdiğiniz yerlerde genişleme ve büyüme olabilir, ancak beklenmedik bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Daha çok çalışmanız, hizmet vermeniz gerekebilir. Detaylarla boğuşurken fırsatları kaçırmamalısınız.

12 Eylül'den itibaren Merkür geri hareketten ileri harekete dönüyor. Bu tarihten itibaren Merkür'ün ifade ettiği konularda yaşanan sorunların düzelmesi mümkün olacak.

Gizlilik gerektiren konularda daha detaylı çalışmalar içine girebilir, yeni anlaşmalarınız ve iletişimle ilgili konularda çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz. Bu konularla ilgili yaşanan sorunlar ortadan kalkabilir, ertelenen ya da geciken işlere devam edebilirsiniz.

14 Eylül'den ay sonuna kadar maddi değerler ön planda olacak, maddi ilişkiler daha önemli olacak. İlgi çekici hediyeler alabilir ya da verebilirsiniz. Aşk konusunda ise hareketli ve heyecan verici sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

19 Eylül'de ofis ortamı ya da çalışma yerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir, işin içine daha güzel ve estetik değerler katılabilir. Öte yandan günlük hayatın rutininden sıkılıp isyankâr bir tutuma girebilir, buna karşın sürprizlere de açık olabilirsiniz.

23 Eylül itibariyle, önce kişiliğiniz, kimliğiniz beden sağlığınız üzerinde her türlü olumlu etkiyi alacağınız bir süreçten geçeceksiniz. Bu zamanda spora başlamak, diyet yapmak, imaj değişikliğine gitmek için ya da kendinize çeki düzen vermek adına gelen fırsatları yakalamalısınız.

23 Eylül'de duygusal tepkilerinizin yoğun olacağı, iniş çıkışlar yaşayacağınız bir döneme gireceksiniz.

Aşırı hassas, değişken, korumacı ve anaç olabilirsiniz. Bunun yanı sıra eşinizin ya da partnerinizin duygusal dünyasına yakın olmak isteyebilirsiniz. Ancak onun iniş çıkışlarından etkilenip tepkisel davranmasını anlam veremeyebilirsiniz. Yine de kibarlığı ve nazikliği elden bırakmayarak diyalogunuzu düzenleyebilirsiniz.


AKREP: Ayın ilk haftasında arkadaşlarınızla bir araya gelip, bir ekip içinde ortak bir fikir çatısında toplanıp düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilir, ancak başarılı olamayabilirsiniz.

Aşkınızı içinize gömmeniz gerekebilir, platonik ilişkiler yüzünden kendinizi değersiz ya da dağılmış hissedebilirsiniz. Hayallere dalmanız mümkün. Biraz daha inzivada kalmalı ve kendinizi dinlemelisiniz.

Hareketleriniz ve enerjiniz sizi istemediğiniz kayıplara yönelten noktalara sürükleyebilir. Dinlenmek ve enerjinizi yeniden toplama zamanı.

8 Eylül'de Başak burcunda meydana gelen Yeniay yeni başlangıçlar için uygun bir dönemi işaret ediyor.

Bu dönemde başlanan işlerden 23 Eylül'den itibaren sonuç almak mümkün Bu dönemde arkadaşlarla birlikte olmak çeşitli konferans, seminerlerde bulunmak için çalışmalar yapabilir, 23'üne kadar çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz.

Kişisel zevkleriniz hem manevi hem maddi değerleriniz ön planda olacak. Her türlü, kozmetikten ve giyimden yardım alabilirsiniz. Bu değişimle ilişkilerinizdeki kendinize güveniniz de artabilir.

Jüpiter gezegeni 9 Eylül'de bir süre önce çıktığı Balık burcuna tekrar geri dönecek ve 22 Ocak'a kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

9 Eylül'den 22 Ocak'a kadar aşk, sevgi ve zevkler üzerine felsefeler yaparak yaratıcı gücünüzü arttırabilirsiniz. Birden fazla flört imkânını değerlendirebilirsiniz. Ancak abartıdan da uzak durmanız icap edebilir. Çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler görülebilir.

12 Eylül'den itibaren arkadaşlarla bir araya gelmek isteyebilir, ortak bir iletişim kurup düşünceleri paylaşmak adına aranızdaki sorunları bertaraf edebilir ve bir araya gelebilirsiniz. Sosyal alanlarda dernek ya da vakıflarda organizasyon planları yapabilirsiniz.

14 Eylül'den itibaren kişisel girişimler için oldukça uygun bir zaman. Ancak her türlü kaza ve yaralanmaya karşı dikkatli olmalısınız. Zorunlu olmadıkça operasyonlardan kaçınmanız doğru olacaktır.

19 Eylül'den itibaren aşk hayatınızla ilgili devrimsel hareketlerde bulunabilir, kendinizi adeta isyankâr bir tavır içinde bulabilirsiniz.

23 Eylül'den itibaren bazı şartları kontrol edemediğinizi anlayabilir ve karamsarlık duyabilirsiniz.

Endişeden uzak durmalısınız. Fedakârlık yapmanın ve bazı konularda görmezden gelmenin zamanı, yoksa içinizdeki korkular yüzünden rahatsızlanabilirsiniz.

23 Eylül'den itibaren çalışma koşullarınızı düzenlemek adına yeni işlere girişebilir, alt personelinizle ilgilenerek istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Bu dönemde duygusal dünyanızda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Birçok detayla uğraşmak isterken kendinizi boğulmuş bulabilirsiniz. Duygularınız kırgınlaştığı için kendinizi bir kenara çekip dinlenirken bulabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akrep, aslan, ayında, ayä±nda, baåŸak, başak, bekliyor, burcunuzu, eylã¼l, eylül, neler, terazi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eylül ayında sizi neler bekliyor? pyracantha Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 18 Eylül 2011 10:20
Eylül ayında burcunuzu neler bekliyor? (Koç, Boğa, İkizler, Yengeç) Aze Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 04 Eylül 2010 12:37
Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? (Yay, Oğlak, Kova, Balık) Aze Burçlar, Fallar ve Kehanetler 4 02 Eylül 2010 16:52
Bu Ay Burcunuzu Neler Bekliyor? AngeLus Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Ocak 2010 21:16