IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 3 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2012, 16:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Filiz Özkol 2012 Mart Burç Yorumları




Koç Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Burç Yorumu

Kariyer gezegeniniz Satürn çalışma hayatınızla ilgili sıkıntılarınızda size destek vermeye devam edecektir. Merkür 12 marttan sonraki geri hareketi, iş konusunda size engeller çıracaktır. Önce kabul ettiğiniz şartların daha sonra sizi
rahatsız etmeye başlaması bazı önleleride beraberinde getirebilir. Bu ay akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Kariyerinizi destekleyici işler yapmak isterken, planlarınızı uyumlu ve dengeli bir şekilde ayarlamalısınız.

12 Marttan sonra Merkür gezegeni geri hareketine başlayacak.
Bu dönemde tarihte çevrenizle ilşkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi asgariye indirmelisiniz. Ani ve atak davranışlar size uymuyan bir ilişkinin, içine sürükleyebilir. Yüksek enerjinizin verdiği yanlış beraberlikleri daha sonra düzeltemeyebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin üzerinde gereksiz bir kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz.Yine bu dönemde yapacağınız seyahatler, kaçamak aşk ilşkilerinizle iniltili ilerleyebilir. Bu ay akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız.

Ay boyunca Satürn eski sorunlarınızı karşınıza çıkarabilir. çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz. Rutin kontrolleriniz yaptırmalı, kemikleriniz için gerekli mineralleri almalı ve dişlerinizle ilgili sorunlarınızı çözmelisiniz.. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

Boğa Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Yorumu

Bu ay Aşk ve ortaklık gezegeniniz Mars Ay boyunca geri hareketini yapıyor ve 14 nisana kadar sizi olumsuz etkilemeye devam edecek.. Mars sadece size değişik duygular verirken her alanda zorlamalar da yaşatıyor. Sevdiğiniz kişilerin anlamanın mümkün olmadığı bu zamanda bir arada yaşamanız sizi oldukça gerginleştirebilir. 12 Marttan sonra geri giden Merkür’den etki almaya başlayacaksınız Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. İşinizde en iyi olmak ve mesleki hırslarınız size olumlu olarak geri dönecektir.

Ay boyunca Başak burcunda geri giden aşk gezgeniniz Mars , iddialı davranışlar içinde olmanıza neden olacak. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bu aşklarda cinsel duygular etken olabilir..Siz yine de bu ay acele kararlar almamalısınız.Özellikle duygularınız sergilerken, her şeyin yavaş yavaş ilerlemesine izin vermelisiniz. 5 Marttan sonra burcunuzda ilerleyecek Yönetici ve aşk gezgeniniz Venüs sayesinde ilginizi yeni kişiler çekecektir. Aşkın sadece eğlence olmadığını ve sorumluluk duygularınında var olabileceğini anlamalısınız.

Bu ay Merkür ayın büyük bir bölümünde geri hareketiniz yapıyor. Fiziksel yönlerinizle ilgili sıkıntılarınızı gidermek yerine kendinizi detoksa almalısınız. Dış görünüşünüzü değiştirmemeli ve eski sorunlarınızı düzeltme yoluna gitmelisiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlara karşı duyarlı yaklaşmalısınız.Sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve kendinize küçük kazalara karşı tedbirli olun.

İkizler Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Yorumu

Genel olarak kazançlı bir ay geçireceksiniz. Cesur ve aktif ve risk almaya kendinizi hazır hissediyorsunuz. Bu ay para size kolay gelecek. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız.
Çünkü, Jüpiter ay boyunca size destek verecek. Kişisel isteklerinizi, parasal kaynaklarınızla uygun bir şekilde kombinasyonunu sağlayacaksınız. Arzularınızın tavanı yüksek; ve bu taleplerinizdeki artış sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu arttıracak, daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız. Bulunduğunuz grupları, etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız.

Yönetici gezgeniniz Merkür geri hereketine 12 Martta başlıyor.. Siz hareketli , duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazıları, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaklar. Bu nedenle, geçici ve uçucu duygular karşısında temkinli olmaları gerekiyor. Süregelen bir ilişkiniz varsa, bu ilişkinin yoğun duygusallık yönü diğer özelliklerine göre daha fazla ağır basacak. Bazılarınız sosyal yaşantılarının size sunacağı fırsatları derin duygularla pekiştireceksiniz . Uzak ülkelerle ilgili aşklarda gündeme gelecektir.

Sağlık gezegeniniz Mars, ay boyunca ayaklarınızla ilgili problemler yaratabilir. Yolculuklarda beslenmenize özen göstermelisiniz. Zehirlenmelere karşı dikkatli olmalı ve kaynağını bilmediğiniz yiyeceklerden uzak kalmalısınız.12 Marttan sonra geri giden Merkür bağırsak sisteminizi olumsuz etkilemeye başlayacak. İlaçlar ve uyuşturucular konusunda sorunlara neden olacaktır. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Yorumu

Kariyer gezegeniniz Mars , eski iş şansınızı arttırıyor. Güneş ve Mars gücünüzü desteklemeye devam ediyor. Borçlarınızı ödeme konusunda zorluk yaşamayacaksınız.
Sevgiliniz ve eşinizin parasından faydalanma konusunda sevdiğiniz kişi size olanak tanıyacak. Yatırımda bulunduğunuz ve maddi beklentiler içinde bulunduğunuz konularda olumlu gelişimler yaşayacaksınız.12 Marttan sonra iş yolculukları gündeme gelecektir. Acele kararlar almamalı, fakat fırsat kaybetmemelisiniz. Partnerinizle paylaşımlarınızın ve satın alma duygunuzun artacağı günler içindesiniz. Gayrimenkul ve maddi ilişkilerinizle ilgili yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz.

Bu aşk gezegeniniz Satürn sayesinde çevrenizi testten geçirmeye devam ediyorsunuz. Sistemli ve tutarlı duygulardan yanasınız. Bazılarınız aşk ve dostluk
duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Ay boyunca Merkür ’ün geri hareketini düşünerek, evlilik kararlarınızı geciktirmelisiniz. Aşk konusunda temkinli ve planlı hareket ederek, ilişkilerinizin ekonomik yönlerini düşünmelisiniz. Bu ay varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Bazılarınız patron ve üst düzeyde kişilerle aşk yaşama şansına sahip olacaksınız.

Bu ay, sağlık gezgeniniz sizi olumlu bir şekilde desteklemeye devam ediyor. Çevrenizdeki arkadaşlarınızı ve yakınlarınızdan destek alacaksınız. Ortak diyet programları ve kitlesel rejimlere girebilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak ruhsal deneyimler, meditasyon ve spiritüel konularla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilir, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Ben egonuzun yüksek olmasından dolayı, kişisel istekleriniz ön planda olacaktır.Girdiğiniz topluluklarda tartışmalardan uzak kalmalı, stresi üzerinize çekmemelisiniz

Aslan Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Yorumu

Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Ay’a yüksek moralle başlayacaksınız. İş ön planda olacak. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artarken, para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız.Ay sonuna doğru kendinizi yenilemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Çalıştığınız işyerinde size ilgi duyan kişilerin patron konumunda olması sizi şaşırtmasın. Yine bu ay, abartılı davranışlar içinde bulunabilirsiniz. Duygularınıza kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Ayın ilk günleri seyahatlerle ilgili projeler gündeme gelecektir. İdealleriniz konusunda mantıklı kararlar vereceğiniz günler yaşayacaksınız. Ay’ın 2. Yarısında kendinizden ve fikirlerinizden emin olacaksınız. Uzak yolculuklarla ilgili planlarınızı uygulayabilirsiniz.

Ay boyunca Aşk gezegeniniz Uranüs destek vermeye devam edecek. 12 Marttan sonra Merkür’ün geri hareketinden olumlu etkilenebilirsiniz. Dargın olduğunuz arkadaş ve sevgiliyle barışma şansınız mevcut. Mesleki aşkların da gündemde olacağı bir dönem. İş arkadaşlıkların kısa süre içinde aşka dönüşebileceğini aklınızda çıkarmamalısınız.Yine bu ay; aşk ve şehvet duygularını birbirine karıştırmamlısınız. Yşadığınız yoğun duyguların adını koymakta zorlanabilirsiniz. Tutkular. Duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Herşeye rağmen, karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bazıları ise, uzun yıllar süren arkadaşlıkları için evlilik kararı alacaklardır.

Sağlığımız konusunda sorunsuz bir ay olmasına rağmen, zevklere düşkünlüğünüz rahatsızlıklara neden olabilir. İstemediğimiz halde vücudumuz yağlanabilir ve kan tablonuz bozulabilir. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Değişen hava koşulları mide sorunları yaratabilir. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Sindirim sisteminizle ilgili problemlerin ortaya çıkmasını istemiyorsanız, sizi rahatlatacak yogo ve meditasyon gibi çalışmalara yönelmelisiniz

Başak Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Yorumu

Bu ay işbirliği sizin için çok önemli. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyum içinde olmaları sizin de, motivasyonunuzu arttıracak. Geri giden “Merkür” 12 Mart’tan sonra ay sonuna kadar dikkatli olmanızı öğütlüyor. Merkür’ün geri hareketi sırasında ise dikkatli olmalı, imzalardan ve anlaşmalardan uzak kalmalısınız.
Ortaklarınız ve partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkarken, beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir. Riskli olabilecek yeni girişimleriniz için; gelecek ay ileri hareketini beklemelisiniz.12 Mart’tan önce, kendinize olan öz güveniniz sizi yanıltabilir. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Kariyer savaşları verirken, iş çevresinde karşı cinsin ilgi odağı olacaklar. Otoriter konumda olan kişilerden hoşlanıyor ve onlarla güç birliği kurmak istiyorsunuz.

Akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Kendinizle ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere ani tepkiler vermeyin. Aşırı hassas bir yapıda olduğunuz bu günlerde olayları çok yönlü irdelemeye gayret edin. Kendinizi mutlaka karşınızdaki kişinin yerine koymaya çalışın. Bu dönemde yeni bir aşk ilişkisine başlamamalısınız. Sonuç, genellikle yanlış bir karar ve boşanma ile sonuçlanan birliktelik olacaktır. Yine de her şey bu kadar ümitsiz değil tabii. Çünkü, siz aslında hem değişen ve değişirken de aynı kalabilen ender kişilerden olduğunuz için çevre koşullarınızı kendi lehinize çevirebiliyorsunuz. Güçlü duygularınız sizi yanıltabilir. Bu nedenle “kılı kırk yararak” adımlarınızı atmaya çalışın. Bu şekilde kontrollü adımlarla hatalı girişimlerinizi baştan engelleyebilirsiniz. Çünkü, yanlış kişilere yönelme ihtimaliniz var. Dikkatli olun! Geçici duygular ve kaçamaklar yüzünden keyfinizi kaçırmamalısınız. Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecektir.

Sağlık gezegeniniz “Uranüs” ten olumlu etkiler almanıza rağmen, bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Yine sağlığınızla ilgili sorunlarınızın bitmesi ve sonuçlanması söz konusu olacaktır. İlişkinizin fiziksel yönleri ile ilgili değişimler gündeme gelecektir. Ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız. Dolaşım sisteminizi korumalı sıkı kıyafetlerle dolaşım sisteminizi bozmamalısınız.

Terazi Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Yorumu

Hedeflerinizi aşan taleplerin sizi zor durumlara düşüreceğini aklınızdan çıkarmayın. 12 Mart’ta “Merkür” geri hareketini yapacağı için; dikkatli olmalı, imzalardan ve anlaşmalardan uzak kalmalısınız
. Ortaklarınız ve partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkarken, beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın.Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir veya yanınızda çalışan kişilerle aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Beklentilerinizin karşılığını alamayabilirsiniz. “Uranüs” ünde ortaklıklar evinde olması ile istenemeyen aksilikler ortaya çıkabilir, can sıkıcı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kıyıda köşede bekleyen bazı eksik kalan konularınızı yeniden ele almalı ve bir an önce bitirip, bir daha açmamak üzere kapamalısınız.

Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. Fakat konuşma kabiliyetinizi iş konularında başarılı bir şekilde kullanacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim meydana gelebilir.Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha keskin bakacaksınız.Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Bu ay yaşamanızı gözden geçireceksiniz. Sosyal hayatı sevmenize rağmen, bu dönemde belli sürelerde yalnız kalmak isteyecek ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapacaksınız.

Siz kurallardan hoşlanan ve belli kriterleri olan bir kişisiniz. Geri giden Transitlerin kişiliğiniz üzerinde yapacağı etkileri düşünmeli ve fiziksel ve ruhsal anlamda yaşayacağınız değişimleri iyi tespit etmelisiniz. Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bilinçaltınızda bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla yaşantınızda değişen koşuları yeniden değerlendirmeniz gerekecektir. Günlük yaşantınızda bazı alışkanlıklarınızın değişmesi gerektiğini bu tutulum size hatırlatacaktır. Değişime hazır değilseniz, sancılı bir devre geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Yorumu

Bazı kişilerin cesaret edemeyeceği ve çoğu insana çılgın gelebilecek işler size son derece kolay gelecek. Arzularınızın tavanı yüksek ve bu arzulu taleplerinizdeki artış, sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu arttıracak ve sizi daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız.Bu ay aşk hayatınız oldukça renkli seyredecek. Partnerinizle birlikte uyum sağlayamadığınız birçok konu da daha bir hoşgörü içinde olacaksınız. Daha önce gözünüze batan bazı hareketlerini olgun bir şekilde karşılayacaksınız. Yani kısacası, ilişkilerinizde tatlı bir yaklaşım söz konusu. Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi canlandıracak çevrelerde olmak sizi mutlu edecektir. Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişileri ve özellikle uzun yıllardır arkadaşlık yaptığınız kişileri de yanınıza alırsanız, motivasyonunuz bir kat daha artacaktır.


22 Mart’ta “Yeni Ay” Balık burcunda doğuyor. Bu gökyüzü hareketi ile beraber, 24 Mart’ta aşk hayatınız canlanıyor. Havada müthiş bir dinginlik ve güzellik hakim. Kariyer gezegeniniz “Güneş” in de; 5. evde bulunmasıyla, güçlü dostlukların temelini atacak kozmik etkiler alacaksınız. Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz, sağduyulu dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız.

Ruhsal gelişiminiz önem kazanıyor. Yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirecek meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilir, bu konularda çeşitli kaynak kitaplar araştırarak içsel dinginliğinizi sağlayacak çalışmalar içinde olabilirsiniz.Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Sağlık sorununuz görünmemesine rağmen; yaşadığınız yoğun duygular
yüzünden strese bağlı tansiyon sorunları yaşayabilirsiniz. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. 15 Mart’la birlikte sağlığınızla ilgili ilginç durumlar söz konusu olacak. Kronik bir rahatsızlığınız varsa, bu günlerde önemli bir iyileşme olacağını göreceksiniz.

Yay Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Yorumu

24 Ocak’tan itibaren başlattığı geri hareketi kariyer evinizde devam ediyor.
Satürn’de 7 Şubattan beri geri gidiyor. Tüm bunların sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Düşüncelerinizin yeniden gözden geçirirken, duygularınızda geri sayıma geçeceksiniz. Huzursuz olduğunuz bir konudan kaçmak isterken, başka gereksiz bir konu üzerine takılarak kendinizi hırpalayabilirsiniz. Ay boyunca çevrenizde gelişen olaylara karşı, takıntı derecesinde kendinizi haklı gösteren değişik yorumlar getirecek, düşüncelerinize hiçbir şekilde sınır koymak istemeyeceksiniz. Satürn; geri hareketine devam edecek ve mesleki konularda size kritik dönemler yaşatacaktır. Sosyal ilişkileriniz sayesinde tanıdığınız kişilerle mesleki anlamda iş birliği içinde olacak veya onlardan önemli yardımlar alacaksınız.

Ay boyunca Venüs ve Jüpiter’den olumlu etki almanıza rağmen, 12 Martta Merkür’ün geri hareket etmesiyle, uzak yollara bağlı, size kazanç sağlayacak durumların gecikmesiyle, moraliniz bozulabilir. Fakat bu tür gecikmelerin size öğretici bir rol olması hatalarınızı yeniden gözden geçirmenizi sağlayacaktır. Her şeye rağmen Venüs, sosyal ilişkilerinizin canlanması yönünde etkiler verecek ve kendinizi çok daha güçlü hissetmeye başlayacaksınız. Çevrenizle yardımlaşacak, üzerinizde onların pozitif etkisini göreceksiniz. Siz ilişkilerinizde güven aradığınız için, yakınlaşacağınız kişilerin üstün nitelikli ve fikirlerinize uygun bireyler olmalarına dikkat ediyorsunuz. Katıldığınız davetlerde karşı cinsin üstün yeteneklerinden etkileneceksiniz. Size cazip gelen ve tarzınıza uygun kişilerle ani başlayan aşklar yaşayabilirsiniz.

Sinirlerinizi rahatlatacak, enerjinizi sakinleştirecek ortamlarda bulunmalısınız. Alkol ve kahve tüketimini azaltıp, bitkisel çaylara ağırlık vermelisiniz. Zehirlenmelere ve bozuk gıda alımına dikkat etmelisiniz. İlaçlar ve uyuşturucular sorunlara neden olacaktır. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.. Uzun süre ayakta kalmamalı ve ağır olmayan sporları tercih etmelisiniz.

Oğlak Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Yorumu

Madde evinizde ilerleyen Uranüs Merkür ve Güneş etkileşimi, iletişim konularını, karşılıklı haberleşme, satış pazarlama ve yakın ilişkilerinizi gündeme gelecek. Kardeşler , kuzenler ve yeğenler arasında alış veriş olayları olacak. Bazı yakın akrabalarınıza finans konularında destek verecek veya göreceksiniz. Eğer işinizle yakından ilgileniyorsanız bu konuda seminer ve konferansları takip edeceksiniz. Bu yıl, basın konularıyla ilgili başarılarda söz konusu olabilir. 23 Ocak’tan sonra Aile ve yuva evinize bereket getirecek. Yatırımlarınızı gözden geçirmeli ve finans çevrenizle birlikte ortak karar almak isteseniz de, belirleyici siz olacaksınız.Güneş, 3. evinizde etkin olacak. Kardeşlerle bağınız artıyor Akrabalık ilişkileriniz pekişecek ve bol seyahat edecek ve kendi ailenizle birlikte olmak isteyeceksiniz.

12 Mart’tan sonra Merkür geri gidiyor. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz. Bu dönem tutkular öne çıkacak, yeni fikirlerinizi yaşam geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz günlerdesiniz.. Bulunduğunuz ortamlarda karşınıza oldukça cazip kişiler çıkacaktır. Bazılarından etkileneceksiniz. Eğer kalbiniz boş ve kendinizi bir aşka hazır hissediyorsanız, problem olmayacaktır. Fakat aksi takdirde başınız derde girebilir..Bu macera duygusunun istenemeyen sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşantınıza girecek kişilerin ailesinin sevgi ve sempatisini kazanacaksınız.

Bu ay sağlık gezgeniniz geri hareketini yapıyor. Sağlık konusunda oldukça dikkatsiz olabileceğiniz bir ay. Aşırı hareketli olacaksınız. Kol ve bacaklarınızı korumalısınız. Ayrıca gözlerinizi bir doktor kontrolünden geçirmelisiniz. Uzun süre ayakta kalmamalı ve ağır olmayan sporları tercih etmelisiniz. Ay boyunca oldukça yorgun olduğunuz geceler olacaktır. Yüz ve baş masajına önem verin. Güçlü fiziksel hareketle bünyenizi sağlamlaştıracaktır.. Gireceğiniz topluluklarda Marjinal düşüncede olan kişilerden hoşlanmanıza rağmen, geleneksel yapınızdan da ödün vermek istemiyorsunuz. Eğlence hayatına daha fazla önem verdiğiniz halde. Bazılarınız işin tadını kaçırabilir ve aile büyüklerinin kurallarına ters düşebilirler.

Kova Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Yorumu

12 Marttan sonra Merkür geri hareketine başlıyor. Merkür’ün geri hareketi, eski olaylara takılabileceğinizi gösteriyor. Belki de eski bir aşkın yeniden güncellik kazanması söz konusu olacaktır. Fakat, geçmişte kalan duyguların size bir şey kazandırmayacağını daha sonra anlayacaksınız. Finans gezegeniniz Neptün 4 Şubat’tan sonra finans evinizde olumlu destek vermeye başladı. Sizi sezgisel anlamda farklı boyutlara getiriyor. Karşınızdaki kişilerin ne yapmak istediğini hissetmeniz nedeniyle bazı olaylara yol açabilirsiniz. Her şeyi çabuk anlayarak, adeta medyumluk sergiliyorsunuz. Başkalarının ne istediklerini önceden tahmin edebilmeniz sayesinde, maddi kazanımlarınız olacaktır. 24 Martta NEPTÜN ve geri giden Merkür para evinizde etkileşim içine girerek eski ve unuttuğunuz hayallerinizi gündeme getirecek. İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Uzun süredir beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün.

Evlilik ortaklık ve partnerinizle ilgili konularda yeni bir bakış açısına sahip olmanızı sağlayacaktır. Yıllardır aşkla ilgili sorunlar yaşadınız. Belki de doğru aşkı ve sevgiliyi bulmakta zorlandınız. Aşka olan adımlarınız fazla ciddi olamadığı için, sevgililerinizle savaşlar verdiniz. Neptün yıllarca sizi yanlış yönlendirdi. Derin sorgulama ve kişileri anlama dürtünüz devam ediyor. Mars ; 8. evde gizli aşklara yelken açmanıza neden olabilir. Yolculuklarda tanıştığınız kişilerle aşk yaşayabilirsiniz. Üstelik ailenizin de destek vereceği bazı ilişkiler gündeme gelebilir veya yaşadığınız ilişkiyi yakınlarınızdan gizleyebilirsiniz. Bu dönemde tanışacağınız kişilerin kariyerinizle ilgili önemli katkıları olacak. Sizden yaşça büyük kişilerin sağlayacağı olanaklardan faydalanmasını bilmelisiniz. Zaman zaman ortaya çıkan inatçı yönleriniz kariyerinizle ilgili sorunlar çıkacaktır.

Artık yıllarca Plüton 12.evinizde kalacak. Ani kazalara karşı tedbirli olmalısınız. Düşüncelerinizde karmaşalar yaşayabilirsiniz. Geriye dönüş gerektiren durumlarda aksilikler yaşayabilirsiniz. Uzun süren alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışmalısınız.. Ayaklar ve dolaşım sisteminizi gözden geçirmelisiniz. Organizsayonlarda fazla yorulmazsanız, sağlığınız sorun yaratmayacaktır. Dişlerinizle ilgili sorunlarınız varsa, yine bu ay bir diş hekimine görünmenizde fayda var.. Kalbinizin de sağlığınızı düşünerek hareket edin. Ruhsal konular çerçevesinde, sizi rahatlatacak şekilde olaylara geniş perspektiften bakın.

Balik Burcu : Filiz Özkol Mart 2012 Yorumu

Paranızın değerini bilirken, tüm enerjinizi para kazanmaya yönelteceksiniz. Sevdiklerinizle paranızı paylaşmak isteyecek ve maddi konulardan elde ettiğiniz donelerle yaşam standartınızı sağlayacaksınız. Birlikte iş yaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler. Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacaksınız. Güven arayışınızla beraber maddi konuların önemini kavramanız gündeme geliyor. Ortak organizasyon çalışmaları içinde olacaksınız. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen göstereceksiniz

Bu ay gökyüzünde ilginç bir etkileşim var. Güneş kişisel evinizde size güç verirken, yoğun enerjinizi zamana zaman sizi rahatsız edebilir.12 Marttan sonra Merkür’ün geri gitmesiyle bazı durağan işleri yeniden ele alabilir ve sonuçlandırabilirsiniz.Satürn ve Mars hala geri hareketini yapıyor. Bu dönem, ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. Egonuzun yüksek olması nedeniyle, bulunacağınız ortamlarda önce kendinizi düşüneceksiniz. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. Evlilik kararlarınızı geciktirmelisiniz. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. 12 Marttan sonra Merkür geri hareketini yapacağı için bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

Bu ay, oldukça sağlıklı görünmenize karşın hırslı yapınızın körüklenmesinden dolayı, strese bağlı gerginlikler ortaya çıkabilir. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin. Alkollü ve gazlı yiyeceklerden uzak kalmalısınız. Gittiğiniz toplantılarda yemek ve içmek konusunda ısracı davrananlara karşı tedbirinizi almalısınız. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsılıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuz abaşvurmalısınız.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, burÇ, filiz, mart, özkol


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Filiz Özkol 2012 Şubat Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 05 Şubat 2012 00:40
Filiz Özkol 2012 Ocak Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ocak 2012 11:44