IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2018, 14:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Akrep Burcu Kadını Genel Özellikleri




Akrep burcu kadını, fedakarlığı ile dillere destan olan bir burçtur. Sevdikleri zaman sonuna kadar bağlanırlar. Yılmak nedir bilmeden yaşamaya çalışırlar. Onlara kimse vazgeçmenin ne demek olduğunu anlatamaz. Hırsları sayesinde takdir edilecek başarılara adım atarlar. Bir akrep kadını bir şey istiyorsa o olur başka bir çıkar yolu yoktur. Özgürlüklerine çok düşkünlerdir. Bu yüzden hayatlarına kimse karışamaz.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Akrep Burcu Kadını Genel Özellikleri

Akrep burcu kadını, kendi doğruları doğrultusunda ilerler, kimseden akıl almaz. Sevdikleri insanları koruma iç güdüsüne sahiptirler. Ailelerine ve arkadaşlarına bağlıdırlar. Ne olursa olsun onların yanlarında olmayı tercih ederler. Akrep burcu kadını, için güven çok önemlidir. Güvenini kırdığınız andan itibaren içerisinde bir canavar çıkar. Bir akrep kadını yapılan iyiliği asla unutmaz. Arkadaşlık bağları kuvvetlidir, sizi asla yalnız bırakmazlar. Birini sevdiği an onlar için herşey değişir. Hayatının merkezine sevdiği insanı alır ve onun için elinden geleni yapar. Tutkunun tam da kendisi olan akrep kadını güzelliği ile gözleri büyüler. Evcimen bir yapıya sahip değillerdir. Eğlenceli bir yapıya sahip olmalarında dolayı eğlenmeye bayılırlar. Akrep kadının yanında sıkılmanız imkansızdır sizi neşelendirmekte onun üstüne yoktur. Duygusal oldukları zamanlarda hemen dışa yansıtırlar. İçlerinde duygu patlaması yaşamayı sevmezler. Paylaşımcı bir karaktere sahip olmaları onların merhametli kişiler olduğunu gösterir. Hisleri oldukça kuvvetlidir ve asla yanılmazlar. Sorunları problemsiz çözmelerinin tek sebebi budur. Sıradan ve maraton bir şekilde yaşamak onlara göre değildir. Hayatı dolu dolu yaşamaya bayılırlar. Hedefledikleri noktalar riskle doludur ama bu onlar için önemli değildir. Çünkü detaylı düşündükleri için o riski aşabilirler. Sır konusunda tek güvenilecek insanlarıdır. Duygu ve düşüncelerinden emin oldukları zaman intikam almak kaçınılmazdır. Akrep burucu kadınını ayakta tutan en büyük etken tutkudur. Sorumluluk almak onların çocuk oyuncağıdır. Akrep kadınına yalan söylemeden önce iki kere düşünün. Yalanınızı anladığı an işiniz biter. Gözlerinize bakarak bütün hayatınızı kolaylıkla anlatabilir bir akrep kadını. İkili ilişkiler de en dikkat ettiği şey saygıdır. Saygıyı hissetmediği anda ilişkinizi bitirir.

Akrep Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Akrep burcu kadının tutkusu fiziksel özelliklerine yansımıştır. Boyu genellikle uzundur. Kendinden emin bir duruşa sahiptir. Gözlerinden çıkan şefkat herkesi etkiler. Saçları düz bir görünüme sahiptir. Kilo almazlar ve sürekli zayıftırlar. Yüzlerindeki devamlı bir ciddiyet simgesi vardır. Dolgun yapılı dudaklara sahiptirler.

Akrep Kadını Olumlu Özellikleri

Akrep burcu kadını, amaçları doğrultusunda ilerler. Yoğun bir duygu akımının içerisinde yer alır. Hisleri oldukça kuvvetlidir. Attığı adımlardan asla vazgeçmez. Kaba taslak düşünmek ona göre değildir. Olayları ince eleyip sık dokumayı sever.

Akrep Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Akrep burcu kadını, kimseyi dinlemez ve başka bakış açılarına açık değildir. Sevdiği insanları kıskançlığından ötürü bunaltabilir. Onunla kimse inatlaşamaz, inatçılık konusunda üstüne yoktur. Bencil kararlar alabilirler.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akrep burcu, akrep burcu kadını, akrep burcu kadının özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başak Burcu Kadını Genel Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 14:02
Yengeç Burcu Kadını Genel Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:58
Koç Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:53
Akrep Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir? aSeLya Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 07 Nisan 2018 22:13
Akrep Burcu Kadını Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 14 Kasım 2014 14:48