IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ocak 2015, 16:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
18 Yaşındakiler İçin Çok Etkili Zayıflatıcı Diyet Listesi




Artık ergenliğin tam olarak geride kalmaya başladığı ve reşit olunduğu bir yaştasınız, yaş 18 yaşındasınız. Bu yaş, kilo almamanız gereken ve fazla kilolarınız var ise bu kilolardan kurtulmanın büyük önem taşıdığı yaşlardan birisi olmaktadır. Zira bu şekilde büyüme evresinin belli ara yaşları, kilo sorunu ile geçmesi halinde ilerleyen süreçte daha zorlu kilo problemlerinin temelini oluşturabilecek yaşlar olmaktadır. Bu nedenle 18 yaş için hazırladığımız bu diyet listesi ile, reşit olduğunuz bu yıl daha sağlıklı bir beslenme sürecine girmenize yardımcı olacağız.
Haftanın 5 Günü Uygulanacak Diyet
Diyet, haftanın sadece ilk 5 günü uygulanacak olup, haftasonları fast-food tüketiminin yasak olması ve aşırı besin, hamur işi tüketmemek şartı ile sizi özgür bırakacak şekilde hazırlanmıştır. Bu düzene göre diyet listesine uyum sağlar, günlük düzenli egzersiz ve yürüyüşlerinizi yaparak ilerlerseniz, hem kilo vermeniz; hemde daha fit kalmanız mümkün durumda olacaktır.
1. GÜN: Kahvaltıda sadece 1 kase yağsız yoğurt ve 10 dakika sonra 1 adet elma. Öğle yemeğinde 1 kase sebze çorbası ve yanında çeyrek dilim kepek ekmeği. Akşam yemeğinde ise nohut yemeği 1 yemek tabağı ve yanında yarım kase kader yağsız salata.
2. GÜN: Kahvaltıda sadece çoban salata, az yağlı ve yağ zeytinyağı olacak. Öğle yemeğinde 1 konserve ton balığı ile taze sıkılmış portakal suyu. Akşam yemeğinde ise 1 yemek tabağı ıspanak yemeği ve yanında yağsız yoğurt sadece yarım kâse.
3. GÜN: Kahvaltımız 1 adet yumurta, 2 dilim kaşar peyniri ve 1 dilim kepek ekmek, 1 bardak şekersiz olacak şekilde çay ile yapılacak. Öğle yemeğinde sadece kepek sandviç ve meyve suyu tüketilecek. Akşam yemeğinde ise mevsime göre 1 adet balık ya da en fazla 90 gram kadar balık tüketilecek.
4. GÜN: Kahvaltıda yarım kepek sandviç ve yanında taze sıkılmış meyve suyu. Öğle yemeğinde 1 kase gene sebze çorbası, ekmek yok. Akşam yemeğinde ise mercimek yemeği 1 tabak ve yanında yağsız yoğurt.
5. GÜN: Son gün kahvaltı sadece 1 adet elma ile geçecek. Öğle yemeğinde 1 fincan kahve ve kepek sandviç, kaşar peynirli. Akşam yemeğinde ise pırasa yemeği yarım yemek tabağı, ekmek yok ve yanında yağsız yoğurt yarım kase.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
18, cok, diyet, etkili, listesî, yaşındakiler, ıçin, zayıflatıcı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Orta Okul Öğrencileri İçin Diyet Listesi AngeL Diyet Listeleri 0 21 Ocak 2015 16:17
Kolay Diyet Listesi Lcia Diyet Listeleri 0 16 Ocak 2015 21:30
Karnı düzleştiren diyet listesi Violent Diyet Listeleri 0 02 Mart 2014 23:06
Etkili Konuşmak İçin Kızın1i Kişisel Gelişim 0 22 Aralık 2012 21:30
Otistik Çocuklar İçin Diyet Listesi Liaaa Engel Türleri Ve Hastalıklar 0 19 Mayıs 2012 15:28