IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ocak 2015, 23:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
3 Haftada 7 Kilo Verdiren Çok Özel Diyetisyen Diyeti Listesi




Toplamda 3 kere uygulanacak olan 5 günlük diyet ve 2 günlük dinleme süreci ile bu özel listemizi sizlere sunuyoruz. Vücuduna aşırı bir yüklenme yapmak istemeyen, kilolarından istikrarlı bir şekilde kurtulmak isteyen ve sağlıklı bir diyet süreci yaşamayı isteyenler için, 21 günde 7 kilo diyeti ideal bir seçenek olacaktır. Özellikle 1 aydan kısa sürelerde belli nedenlerden ötürü kilo vermek, ufak fazlalıkları vücuttan atmak gibi istekleri olanlara ideal bir yöntem olmaktadır.

5 GÜN DİYET – 2 GÜN DİNLENME; TOPLAM 3 UYGULAMA

Bu diyetimiz, 5 günlük bir süreci kapsamaktadır. 5 günün ardından 2 günlük bir dinlenme, kendinize göre beslenme süreci olacaktır. Böylelikle toplamda 7 günlük bir süreci geride bırakmış olacağız ve bu süreci 3 kere tekrarlayarak 21 günlük diyet listemizi tamamlamış olacağız. 5 günlük diyetten sonra ki 2 günlük süreçler, sizin dilediğiniz gibi beslenebileceğiniz, öğün düzeni ayarlayabileceğiniz günlerdir. Fakat fast-food kesinlikle yasaktır ve besin tüketimi gene yoğun olmamalıdır.

1. GÜN: Kahvaltıda sadece 1 adet yeşil elma ve 10 dakika sonra çeyrek sandviç yiyoruz. Yanında 1 adet şekersiz çay olabilir ve sandviç kepek ekmeği ile hazırlanmalı. Öğle yemeğinde yağsız salata ve 1 bardak meyve suyu. Akşam yemeğinde ise yarım yemek tabağı kadar kuru fasulye ve yanında yarım kase yağsız yoğurt.

2. GÜN: Kahvaltımız 1 kase yulaf ve süt ile yapılacak. Öğle yemeğinde bir kase domates çorbası tüketilecek, yanında ekmek yok. Akşam yemeğinde ise tavuk tüketilecek sadece 100 gram kadar. Yanında yağsız salata olabilir.

3. GÜN: Güne 1 adet elma ile başlıyoruz sadece. Öğle yemeğinde 1 konserve ton balığı tüketiyoruz ve yanında sadece 1 dilim kepek ekmeği. Akşam yemeğinde ise yarım yemek tabağı ıspanak tüketiyoruz. Yanında yağsız yoğurt yarım kase.

4. GÜN: Kahvaltıda 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak şekersiz çay. Öğle yemeğinde 2 sebzenin haşlanarak tüketilmesi gerekiyor yanında yağsız salata. Akşam yemeğinde ise 100-150 gram kadar kırmızı et ve yanında 1 dilim kepek ekmeği.

5. GÜN: Kahvaltı tamamen size bağlı, alışkın olduğunuz kahvaltı ile hareket edebilirsiniz. Öğle yemeğinde sadece meyve suyu ve yağsız salata. Akşam yemeğinde ise nohut yemeği bir yemek tabağı kadar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3, 7, cok, diyeti, diyetisyen, haftada, kilo, listesî, verdiren, özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
1 haftada 5 kilo verdiren diyet Lcia Diyet Listeleri 0 27 Kasım 2014 17:42
3 haftada 5 kilo verdiren yaz diyeti oneofgirl Diyet Listeleri 0 23 Temmuz 2013 18:51
5 Kilo Verdiren Protein Diyeti Violent Diyet Listeleri 0 20 Haziran 2012 15:33
2 Haftada 4 Kilo Verdiren Mayo Diyeti Liaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 09 Haziran 2012 02:10
Haftada 3 kilo verdiren diyet ALeMCi Sağlıklı Bakım Önerileri 6 23 Nisan 2012 23:09