IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2019, 01:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Guadalupe’deki Hanımefendimize Dua





Aziz John Paul II
Mexico, Ocak 1979. Papa olarak ilk yurtdışı seyahatinde Meryem Ananın Bazilikasını ziyaret ederken.
Ey Lekesiz Bakire, gerçek Tanrı’nın ve Kilisenin Annesi! Senin korumanı isteyen herkese karşı duyduğun şefkati ve merhametini bu mekanda da bize gösterdin. Biz evlatlarının sana güvenerek ettiğimiz duaları duy ve tek Kurtarıcımız Oğlun İsa’ya sun.
Şefkatli Anne, gizli ve sessiz fedakarlığın öğretmeni, bugün biz günahkarlarla buluşmaya gelirken sana tüm varlığımızı ve tüm sevgimizi adıyoruz. Ayrıca yaşamımızı, işlerimizi, sevinçlerimizi, zayıflıklarımızı ve kederlerimizi de sana adıyoruz. Hanımefendimiz ve Annemiz, insanlarımıza barış, adalet ve refah nasip eyle çünkü sahip olduğumuz her şeyi ve kendimizi senin himayene emanet ediyoruz. Tamamen senin olmak ve Mesih’in Kilisesinde seninle birlikte Mesih İsa’ya tam bir imanla yürümek istiyoruz; bizi her zaman sevgi dolu ellerinde tut.
Guadalupe’nin Bakiresi, Amerika Kıtasının Annesi, bütün Episkoposların imanlıları güçlü Hristiyan yaşamının yollarına, sevgiye, Tanrı’ya ve ruhlara karşı mütevazi bir hizmete yönlendirmeleri için sana dua ediyoruz. Bu muazzam hasat üzerine derin derin düşün ve Rab’be şefaatte bulun ki Tanrı halkının tümünde kutsallığa duyulan bir açlık aşılasın ve de imanda güçlü, Tanrı’nın gizemlerini tevzi etmekte gayretli rahiplik ve ruhbanlık çağrısını bol bol nasip eylesin.
Senin rahminde Tanrı’nın Oğlunun hayatına gebe kaldığın sevgiyle aynı olan, başlangıcından itibaren yaşamı sevme ve sayma lütfunu evlerimize nasip eyle. Kutsal Bakire Meryem, ailelerimizi koru ki her zaman bir arada kalsınlar. Çocuklarımızı yetiştirme çabalarımızı kutsa.
Umudumuz, bize şefkatle bak, sürekli olarak İsa’ya gitmeyi öğret. Eğer düşersek tekrar kalkmamıza, ruha huzur veren Tövbe Sakramentiyle suçlarımızı ve günahlarımızı itiraf ederek, O’na dönmemize yardım et.
Önceden de olduğu gibi Oğlunun bize bu dünyada bıraktığı belirtiler olan tüm kutsal Sakramentlere büyük bir sevgi duymayı bize nasip eylemen için sana yalvarıyoruz.
Çok Kutsal Anne, böylece, vicdanımızda Tanrı’nın huzuruyla, kalplerimiz kötülükten ve nefretten kurtulmuş olarak, Peder Tanrı ve Kutsal Ruh ile birlikte ebediyen var olan ve hükmeden oğlun Rab’bimiz Mesih İsa’dan bize gelen gerçek sevinci ve gerçek huzuru herkese götürebiliriz. Amin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
guadalupe’deki hanımefendimize dua


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Amerika’daki Hanımefendimize Dua PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 01 Nisan 2019 00:15
Guadalupe’deki Hanımefendimize Adanma PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 17 Ocak 2019 14:26
Fatima’daki Hanımefendimize Novena PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 15 Ocak 2019 12:28
Android’deki yeni virüs Türkiye’deki mobil bankacılık kullanıcılarını hedefliyor Cry Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 14 Mart 2016 15:04