![]() |
![]() |
![]() | #11 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (1) | Cevap: İletişimde Yazmak mı? Kolay Konuşmak mı? Ekseriya yazmak. Yazarken daha fazla düşünme zamanınız oluyor. Yine de kişiye göre değişiyor. Kimi insan iyi konuşur iyi yazar, kimi iyi konuşur yazamaz, kimi hem yazamaz hem konuşamaz, kimi ise iyi yazar ama iyi konuşamaz. Yazabilmek güzeldir. Yazdıklarınız hayal gücünüzün aynasıdır. Hayal ile düşünce arasında sıkı bir bağ olduğuna inanıyorum. Düşünen insan da güzel konuşur mesela... Ama neyi, nasıl düşünmek? Evet, herkes düşünebilir. Ancak herkes dinlemeye yada okumaya değer şeyler düşünemez. Sizin düşünceleriniz, hayal gücünüz ile harmanlandığında hangi yöntemi iyi kullanabiliyorsanız o alanda iyisinizdir. Ama bence yazabilmek(!) işin temelidir.
__________________ Psikolojik Danışman | Web Developer | Beklenti server admin | https:// Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. a getaway platform. |
| ![]() |
![]() | #12 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: İletişimde Yazmak mı? Kolay Konuşmak mı? Belki çoğu arkadaş konuşmak der, ancak ben hayatı boyunca kendisine sessizliği yaver edinen, içindekileri anlatmadan önce çevresindeki herkesi gözlemleyen bir kız olduğum için konuşurken biraz heyecan yaptığımı inkar edemem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu yüzden çok fazla yanlış anlaşıldığım da olmuştur. Ahh o yanlış kelime seçimleri ve art niyetli insanlar... Bu yüzden sustum... Ancak insanoğlu kendini illa ki anlatacak yoksa delirir, ben de çok küçük yaşlardan itibaren kaleme sarıldım çölde susuz kalmış bir bedevi gibi ve başladım anlatmaya derdimi. Yazarken üstüne uzun uzun düşünüp, kelimelerinizi özenle seçtiğiniz için yanlış anlaşılma olasılığınız da azalıyor haliyle. Bu yüzden de kendimi kalem ve kağıdın verdiği özgürlüğün iletişimine adadım... Kendimi, yazarken daha rahat ifade ediyorum ve daha az yanlış anlaşılıyorum çok şükür. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ...ruhun şarkı söylerse, hayat seni mutlaka dansa kaldırır... Konu Gülümse tarafından (08 Mart 2022 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir. |
| ![]() |
![]() | #13 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: İletişimde Yazmak mı? Kolay Konuşmak mı? Siz ne kadar yazarsanız yazın yada ne kadar konuşursanız konuşun sizin anlatmak ( konuşarak / yazarak ) istediğinizi karşınızdaki kişi yada kişiler anlamıyorsa ve vermiş olduğunuzu karşınizdaki insanlar odaklanamıyorsa hepsi bir bütün içinde düşünürsek bana göre önemli olan dinlemek.. Dinlemeyi biliyorsa bir insan yazmakta konuşmakta bir okadar kolay olacaktır.. Iletişimin birinci unsuru bana göre dinlemekten geçmekte..
__________________ Bir Fatiha'Lık ömrün '' Amin '' FasLındayım..~IkRa |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
kolay, konuşmak, mı, yazmak, İletişimde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İletişimde öncelikler | Zen | Kişisel Gelişim | 0 | 23 Kasım 2012 22:54 |
French manikür yapmak yazı yazmak kadar kolay | Ay | Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri | 0 | 22 Şubat 2012 12:28 |
Oper Yazmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı.. | esrarlitolga | Servisler | 27 | 14 Şubat 2008 17:38 |