IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Temmuz 2022, 10:26   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
15 temmuz burç yorumları




KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün çocuklarla ilgili aktivitelere katılmaya karar verebilirsiniz. Mümkünse hem zevk hem de eğitimi amaçlayan geziler yapılabilir ve çocuklar kadar siz de eğlenebilirsiniz. Yazışmalar ve telefon görüşmeleri çok uzaklardan iyi haberler getirebilir ve bunu başkalarına iletmek isteyeceğiniz neredeyse kesindir ancak bu bir gizli bilgiyse, ekstra hassas olmalısınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Mali durumunuz şu anda özellikle iyi görünüyor. Yakın zamanda gelirinizde bir artış olabilir. Dezavantaj olarak bazı gereken sıkıcı yasal belgeleri incelemek için zaman harcamanız gerekebilir. Bu gece pek çok insan, muhtemelen fikir ve bilgi alışverişinde bulunmak için size ulaşabilir ancak ulaşılabilir olmak size kalmış. Dinlenmek istiyorsanız, çevrimdışı olmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Son gelişmeler hayatınıza yeni ilgi alanları getirebilir. Sonuç olarak, gelecekte bu konuları içeren resmi bir eğitim almayı ciddi olarak düşünebilirsiniz. Bunu gerçekten yapmak istiyorsanız, kesinlikle planlamaya başlamanın tam zamanı. Etrafınızdaki diğer kişiler de aynı şeyi yapmak isteyebilir, bu nedenle konuyla ilgili sohbet etmek hedefinize daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün zihniniz özellikle keskin. Doğanız gereği zaten mantıklı ve objektifsiniz ancak bugün, düşüncenizin duygulardan normalden daha fazla etkilendiğini fark edeceksiniz. Bunu olumlu bir gelişme olarak kabul etmemek için hiçbir sebep yok. Bu, sezginizin daha yüksek bir düzeyde çalıştığını gösterir, bu yüzden onunla savaşmayın. Bu kesinlikle kafanızı değil kalbinizi takip etmeniz gereken bir gün.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Dâhil olduğunuz bir sosyal grup, gelecekteki bir tür planı tartışmak isteyebilir. Ufkunuzu genişletme dürtüsü bugün çok güçlü. Bu nedenle, bunun gibi geziler veya diğer öğrenme ve gelişme fırsatları özellikle çekici olabilir yine de tek başınıza sürdürmeyi tercih ettiğiniz birkaç fikirle karşılaşabilirsiniz. Bazı fikirleri yalnızlıkta büyütmek daha kolaydır, karar sizin!

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün sezginiz çok yüksek seviyede çalışıyor Başak. Daha çok kalbinizi takip etme eğilimindesiniz, bu yüzden zaman zaman mantıklı veya objektif olma yolundan çıkabilirsiniz ancak bugün sizin için bile fazla dürtüsel kararlar alabilirsiniz. Ne yazık ki bunun doğru veya yanlış olduğunu yaşamadan bilmeniz pek mümkün değil bu yüzden düşünmekle çok oyalanmayın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün harika haberlerle, hoş sürprizlerle ve hemen hemen her düzeyde fırsatların kapılarını açan sevindirici bir gün olmalı. Kariyer başarıları ve daha fazla para kazanma şansı karşınıza çıkabilir. Yeni arkadaşlar edinebilir ve eğitim ve seyahat fırsatları da kazanabilirsiniz. Fırsatlar sunulsa da gerçekleşmesi için çabanız hala gerekli. Günün handikabı, karar almanın hiç olmadığı kadar zorlaşmasıdır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yapmanız gereken işler ve edinmeniz gereken kazanımları düşünüp bunalabilirsiniz ancak muhtemelen hiçbir şey korktuğunuz kadar kötü olmayacak. Şu an size gerekli bilgi ne olursa olsun kolayca elde edeceksiniz. Size sunulanların çoğu açık ve anlaşılır olmalı ve insanlar da yardımcı olmalıdır. Bugün tutkularınızı içinizde tutmakta zorlanabilirsiniz, öyleyse tutmayın!

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir arkadaşınız, oldukça iyi konumlara sahip birçok ilginç insanla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Muhtemelen her konuda pek çok keskin fikriniz olacak, ancak günün büyük bir bölümünde konuşmaktan çok dinleyen taraf olabilirsiniz. Daha aktif olmadığınızı düşündüğünüz için kendinizi üzme ihtimaliniz olsa da bugün, bilgi toplayan taraf olmanız oldukça normal.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gününüzün çoğunu kendiniz, işiniz veya belki bir arkadaşınız veya akrabanız olan biri için finansal meseleleri çözmeye çalışarak geçirebilirsiniz. Bunu başarmak için çok sayıda telefon görüşmesi ve belki de internette çok fazla araştırma yapmak gerekebilir. Ne yapmaya karar verirseniz verin, kararlılıkla saldıracak ve işiniz bittiğinde büyük bir memnuniyet hissedeceksiniz. Bu yüzden harcadığınız zamana üzülmeyin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün mümkünse hayatınızdaki özel kişiyle çok fazla zaman geçirmeye çalışın. Romantizm ve sevgi, gününüzün akışında kesinlikle güçlü bir faktördür, ancak sizi bir araya getirebilecek şeylerin çoğu sohbettir. Hem belirli konular hem de kendiniz ve gelecek planlarınız hakkında ilginizi çeken bilgi alışverişinde bulunmanız muhtemeldir. Kısa bir yolculuk da gündemde olabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün birçok anlamda misafir ağırlayabilirsiniz ve eviniz gibi bir konumu sizi yansıtır bir hale getirmek için büyük bir çaba harcayabilirsiniz. Genel olarak zihniniz vücudunuzdan daha hızlı çalışıyor olabilir. Kendinizi çok zorlamamaya özen gösterin. Her şeyi yapmak için zamanınız olacak, isteklerinizi bir kenara not edin ve daha sonra tamamlamak için kendinize söz verin.

Habertürk

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Temmuz 2022, 10:30   #2
Çevrimiçi
~ AskNetim.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 15 temmuz burç yorumları




İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Son gelişmeler hayatınıza yeni ilgi alanları getirebilir. Sonuç olarak, gelecekte bu konuları içeren resmi bir eğitim almayı ciddi olarak düşünebilirsiniz. Bunu gerçekten yapmak istiyorsanız, kesinlikle planlamaya başlamanın tam zamanı. Etrafınızdaki diğer kişiler de aynı şeyi yapmak isteyebilir, bu nedenle konuyla ilgili sohbet etmek hedefinize daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Iyi bisiy dedi galiba sagolsun

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2017 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2017 BALIK Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 1 01 Temmuz 2017 11:23
2017 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2017 TERAZİ Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2017 10:38
2017 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2017 BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2017 10:30
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Kova Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:27
Temmuz 2012 Aylık burç yorumları, Temmuz Ayında Sizi Neler Bekliyor ? Violent Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2012 12:47