IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2014, 08:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Kova Burcu Aylık Burç Yorumu




KOVA
TEMMUZ AYINA GENEL BİR BAKIŞ


Gölgeli günler de hesaba katılırsa, Merkür geri hareketi 7 Temmuz'a kadar sürecektir. Aşk hayatıyla ilgili konularda, çocuklarla ilgili mevzularda, kendimizi ifade edebildiğimiz alanlarda, geçtiğimiz Haziran ayından beri olan kararsızlık süreci hakimdi. 7-13 Temmuz tarihleri arasında aşkta yeni kararları uygulayabiliriz. Yolculuklar söz konusu olabilir. Daha aktif olup kendimizi daha rahat ifade edebileceğiz.

12 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay kendi öz yapısı itibariyle sorumlulukları hatırlatmaktadır. Psikolojik anlamda bizi yoran konular anlamında bir hayli etkili olmaktadır. Bu dolunayda iyi bir hedef belirleyebilirsek, ilişkilerde, seyahatlerde, iş ve eğitim konularında doğru kararlar verebiliriz.

13 Temmuz tarihinde Merkür çalışma hayatınızla ilgili alanda düz seyirle ilerleyecektir. Yardımseverlik, işleri düzenleme, ailevi konular, çocukların sağlığı, sorumluluklar ele alınmalı, planlar gözden geçirilmelidir.

16 Temmuz tarihinde karşıt burcunuzda Jüpiter, Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Özgür, farklı ve yeniliklere açık Kovalar için yeni bir partnerin de simgesi haline gelir. Önümüzdeki 1,5 yıllık süreçlerde ilişkilerde verici, cömert bir partnerin karşımıza çıkması mümkündür. Evli Kovalar için eşlerinin güven duygularının yükselişi ve ilişkilerde altın gibi ışıldamaları önemli olacaktır. İlişkisinde sorun olan kişilerde, partnerin baskın kimliğini daha çok hissettireceği söylenebilir. Jüpiter Aslanla ilişkiyi bir daha gözden geçireceğiz.

23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcunda seyrine başlıyor ve 27 Temmuz tarihinde yeni ay Aslan burcunda oluşuyor. Yeni ay aktif bir partnerin gelişinin ilk işaretçisi olabilir. Kimileri içinse zaten ilişkide baskın kimlikte olan ve bazen de dağılan partnerin yarattığı rahatsızlık olabilir. Evlenme teklifi, birlikte yaşama teklifi olabilir. Partnerin bizim üzerine titremesi mevcut olabilir.

26 Temmuz tarihinde mesleki kariyer evinizde ve toplumsal ilişkilerde güç ve kontrol arzusunun bir hayli yoğun olduğu Mars Akrep burcu geçişi başlıyor. Aralık ayından beri hep kibar pozisyondaydık, olanlar doyurucu olmadı. Şimdi ise mesleki konularda öne çıkacağız, ancak bunu yaparken de sorumluluklarımızı bildiğimiz ve otoritelerle iyi geçindiğimiz sürece mesleki anlamda başarılı kararlar verilebilir. Ya hep ya hiç tutumu özellikle kariyer konusunda problemlere neden olabilir.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin bitişiyle aşkta iletişim bir hayli aktif hale geliyor. Geçtiğimiz aydan bu yana kendi içimizde gözlemde bulunmuştuk. Düşüncelerimizi hep aynı konular üzerinde yoğunlaştırmış, geçmiş meseleleri de gözden geçirmiştik. Şimdi artık önümüze bakacağız. Yolculuklar, iş veya özel anlamda paylaşımlarda fikirlerimizi dile getireceğiz. Ancak uzun süreli ilişkilerde 4 Temmuz tarihinde gizli bir mesele ortaya çıkabilir. Bu bizi bir hayli gerginleştiricidir.

7-13 Temmuz haftası: 7 Temmuz tarihi kendimizi güçlü bir şekilde ifada etmemizi, neşeli ve canlı bağlantılar kurabilmemizi sağlayacak. Yakın çevremizdeki kişilerle, partnerimizle farklı ve güzel anlar yaşayabiliriz. 13 Temmuz tarihindeki enerjiler de gayet olumludur. Kısmetimiz açıldı desek yeridir. Kafamıza yatan, esprili ve zeki konuşan, fiziki anlamda çekici biriyle tanışabiliriz. Sevgilimizle aramızda güzel paylaşımlar olur. Tatil için en olumlu tarih budur.

14-20 Temmuz haftası: 16 Temmuz tarihinde Jüpiter-Aslan burcunda ilerleyecek ve bu geçiş Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek. Aşkta büyümenin, gelişmenin, idrak etmenin, keşfetmenin, deneyimlere açık olmanın, iyimser düşünmenin, güven ve inançla yol almanın işaretçisidir. Ancak bir yandan da tevazu içinde yaşamayı, bölüşmeyi bilmek, aşkı yaşamın merkezine alırken abartılı davranmamaktır. Dünyaları ben yarattım tarzında hareket etmek yakışık olmaz. Kaldı ki, Satürn Akrep burcunda hem kendimize hem de başkalarına karşı sorumluluklarımız olduğunu hatırlatmaya devam edecektir.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. İlişkiniz açısından bu durum çok önemli. Partneriniz kendine duyduğu güveni hal ve tavırlarıyla duruşuyla ve hakimiyeti ile baskın kılacaktır. İsteklerinin kabulünden yanadır ve son sözü söyleyen taraf olmak ister. Eğer ilişkiniz yoksa, karşınıza bu tarzda biri çıkabilir veya siz bir aylık süreç içinde bu tip kişiler aracılığıyla kendinizi yeniden keşfetmiş olursunuz. 24 Temmuz tarihi bekar Kovalar için yepyeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Hatta bazılarınız evlenmeyi düşünebilir. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay, iki haftalık süreçte beraberlik hakkında yeni bir karar verilmesi anlamındadır. Ancak lütfen iş hayatınızı, yaşam şeklinizi bu değişime göre gözden geçiriniz.

İŞ VE KARİYER


1-6 Temmuz haftası: Çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda 4 Temmuz tarihinde sert bir görünüm oluşacak. Başkalarıyla anlaşmakta zorlanabiliriz. Bizim üzerimize gelindiğinde, birileri işimize karıştığında, özel hayatımızı veya iş durumumuzu zora sokacak hareketlerde bulunduğunda hem kendimize hem de karşımızdaki kişiyi frenlemek kolay olmaz. Kafamıza bir şeyi takmışsak, zaten güvensiz isek, uzun zamandır sıkıntı yaratan bir problemimiz varsa stres altında kalabiliriz. İşten ayrılabiliriz, çıkartılabiliriz veya önemli bir sağlık problemi yaşayabiliriz.

7-13 Temmuz haftası: Sağlığımızı, fiziksel ve bedensel anlamda düşündüğümüz bir hafta olacak. Tatil için planlarımızı yapalım. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay zaten bunun gerekli olduğunu işaret ediyor. Çünkü yorgunuz ve kafamız bir hayli dolu. Hani ciddi anlamda bir şey düşünecek halde değiliz.

14-20 Temmuz haftası: 14 Temmuz tarihindeki görünüm, bizim gelişime açık bir birey olarak bilgi ve tecrübelerimizi insanlarla hem uyumlu hem de cesur bir şekilde göstermemizi sağlıyor. Kurulan olumlu yöndeki ilişkiler huzur, nezaket, inanç ve güven veriyor. Kişisel gelişim çalışmaları, organize işler, hedefe odaklı şekilde kurulan bağlantılar sayesinde kendimizi gayet keyifli, dengeli hissedeceğiz. 18 Temmuz tarihinde Venüs-Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Çalışma hayatında uzlaşıyı, insanlara karşı uyum davranmayı, onların dertlerine çare bulmalarında yardımcı olmayı işaret ediyor. Bazen sabırsız, gergin davranabiliriz kimi zaman da bunun yanlış olduğunu düşünerek kendimizi ayarlayacağız.

21-27 Temmuz haftası: İş hayatınızla ilgili konularda yoğun bir gündem sizi bekliyor.
Öncelikle iletişim çok önemli. Anlaşılır bir dille akıcı şekilde kendinizi ifade etmeniz, işinize sahip çıktığınızı, sorumlu bir insan olduğunuzu göstermeniz lazım. İş görüşmelerinde bu çok önemli. Acındırma tarzında veya tam tersine tartışmaya dönük bir kişi profili çizmemelisiniz. Özellikle 25 Temmuz tarihi bu yönde önem taşıyor. Özgün çalışmak, uzlaşıya gerektiğinde açık olmak, karşıt fikirlere saygı ve yenilikçilik, sizi iş anlamında tercih etmelerinde bir numaralı etkendir. 26 Temmuz tarihinde kariyer evinize etkili olacak Mars-Akrep geçişi, bir yandan iş hayatında girişimciliğin diğer yandan uzlaşıya açık olmanız gerektiğini işaret eder. Çok güçlü bir enerjiye sahipsiniz. Bu gücü insanlar üzerinde baskın olma şeklinde kullanmayınız. Hani derler ya, kontrolsüz güç, güç değildir diye. Siz de ayarınızı iyi biliniz.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketi sona eriyor. Geçtiğimiz aydan bu yana yaşadığımız nakit sıkıntılarına şimdi acil çözümler bulmaya çalışacağız. Ancak bu hafta çalışma hayatında bir risk söz konusu. Onun içindir ki, sakin olmak ve finansal konularda da aklımız başımızda hareket etmek zorundayız.

7-13 Temmuz haftası: Maddi konularda sağlık harcamaları veya dinlenmek amaçlı tatile gitmek gibi seçeneklere yer vereceğimiz bir hafta olacak. Ailemizle bir araya gelmek, dinlenmek, tazelenmek için kendimize önem verelim. Bu anlamda yapılan harcamaların geri dönüşü faydalıdır. Zihnimiz için de mutlaka gereklidir.

14-20 Temmuz haftası: 19 Temmuz tarihinde ortak kazançların, eş veya farklı yolla elimize ulaşan paraların bir muhasebesini yapmalıyız. Bütçemizin düzenlenmesinde bu önemli. Kimden ne geliyor, nereye gidiyor? Böylece hesabımızı biliriz ve ona göre kendimizi düzenleriz.

21-27 Temmuz haftası: 22, 24, 25 Temmuz tarihleri önemlidir. Maddi konularda kazançların, girişimlerin, görüşmelerin etkin olduğu zamandır. Sağlam kararlar verebilmek için çok iyi düşünülmelidir. Para konusunda duygusal düşünmemeli, tarafsız bir şekilde en ince ayrıntısına kadar hesap kitap yapılmalıdır. Bu görünümler yazarlık, psikoloji, aile sağlığı, öğretmenlik, sezgiye dayalı mesleklerde ders vermenin veya ustalık belgesi almanın işaretçisi olabilir.

Temmuz Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler: 5-6-9-10-13-14-17-18-22-23
Zayıf Enerjili Günler: 1-7-8-20-27-28
Aşkta En Şanslı Günler: 22-23
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 15-16
Yeniay: 13-14-15
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 1-2-26-27-28-29
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, 2014 temmuz, aylık, aylık burç, aylık burç yorumları, aylık burç yorumu, aylık kova burcu yorumu, ayı, burÇ, burcu, kova, temmuz, temmuz aylık burç, temmuz ayı kova burcu, temmuz kova yorumu, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:22
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:11
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Başak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:09
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:06
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:47