IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Mayıs 2014, 13:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düz karna sahip olmak için öneriler




Düz karna sahip olmak için öneriler

Belki hepimiz baklavalı bir karna sahip olamıyoruz; ama yine de göbeğimizin, giydiğimiz kıyafetleri şişirmesini istemeyiz değil mi? Göbekli olmak bazı alışkanlık ve davranışların sonucu olabilir. Bazen de yalnızca nelerden kaçınmak ve nelere dikkat etmek gerektiğini bilmemekten kaynaklanır. Sağlıklı olmak ve güzel görünmek için illaki baklava gibi bir karna sahip olmaya gerek yok; ama belirli konularda dikkatli olarak çok daha formda görünebilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Göbekli olmanın sebebi, günlük kalori alımının gün içinde harcanan kaloriden yüksek olması olabilir. Bu durum kilo aldığınız ve genetik eğiliminiz yüzünden önce göbeğinizde yağ birikmeye başladığını gösterir. Bunun için günlük kalori alımını kısıtlamalısınız.


Bazı kişilerin vücut yağ oranı normal seviyelerde olmasına rağmen göbekli olabilirler. Bu kişilerin derdi, büyük ihtimalle, karın kaslarının zayıf olmasıdır. Karın kaslarımız tüm iç organlarımızın ağırlığına ve vücut iç basıncına karşı koyar. Bu baskıya direnmek zordur. Bu yüzden karın kaslarını güçlendirerek belirli bir toparlanma sağlanabilir. Eğer vücutta yağ fazlası ve göbek çevresinde birikmiş yağ kütlesi yoksa bu durumda olan kişiler, karın kaslarını güçlendirerek göbeğinden kurtulabilir.

Bazı sporlar büyük kas gruplarını çalıştırır ve büyük kas grupları çalıştığında, öncelikle bu bölgedeki yağlar yakılır. Siz de vücudunuzdaki büyük kas gruplarını çalıştırarak göbeğinizden hızlı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Bazı gıdalar karın bölgesinde yağların daha hızlı yakılmasını sağlar. Bu gıdalar arasında yeşil çay, süt ürünleri ve bazı protein ağırlıklı besinler vardır.

Bazı yanlış ve hatalı diyet uygulamaları da işleri olduğundan daha kötü hâle getirip göbeğinizden kurtulmanızı zorlaştırabilir. Özellikle şok diyetler buna iyi birer örnektir. Bu tür diyetler, metabolizma hızınızı düşürür, hormon dengenizi bozar ve kas kütlenizden kayıplar vermenize neden olur. Böyle diyetler uyguluyorsanız bunları en kısa zamanda bırakın.

Yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıkları da kilo almanıza ya da göbeklenmenize sebep olabilir. Sağlıksız beslenme alışkanlıklarından kurtulmalı hem sağlığınıza hem kilonuza olumlu etkileri olacak alışkanlıklar edinmelisiniz.

Masa başında çalışanların vücutları, uzun saatler boyunca masa başında oturmaktan olumsuz etkilenebilir. Uzun süre oturmanın getirdiği olumsuzluklara karşı da dikkat etmek gerekir.

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
düz, icin, karna, olmak, sahip, Öneriler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Düz Bir Karına Sahip Olmak İçin Pratik Öneriler Zen Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 30 Ekim 2012 14:25
Özürlü bir kardeşe sahip olmak, normal bir kardeşe sahip olmaktan farklı mıdır? Ecrin Makale - Araştırma - Ve Bilimsel Yazılar 0 23 Şubat 2012 23:37
Üstün Yetenekli Çocuklara Sahip Ailelere Bazı Öneriler Ecrin Makale - Araştırma - Ve Bilimsel Yazılar 0 20 Ocak 2012 22:03
Bu vücuda sahip olmak için çok ter döküyorum Cemalizim Haber Arşivi 0 07 Eylül 2009 14:53