IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Nisan 2010, 09:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Minik Başbakan Baykal gibi konuştu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yıllardır süregelen geleneği sürdürüyor. Başbakanlığı bir çocuğa devretti.

Başbakan Erdoğan, 23 Nisan Çocuk bayramı nedeniyle minikleri Bakanlar Kurulu salonunda kabul etti. Kabine sıralarını dolduran çocuklara tavsiyelerde bulunan Erdoğan, "Artık yoruldum" diyerek koltuğu bıraktı. Erdoğan, başkanlık sistemine karşı çıkan halefine başkanlık sistemini anlattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koltuğuna Orhan Cemal İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Elgin Koçubaba oturdu. Erdoğan'ın "çok yoruldum" diyerek Başbakanlığı devrettiği Elgin Koçubaba sözlerine Cahit Sıtkı Tarancı'nın "Memleket İsterim" şiirini okuyarak başladı. 23 Nisan'ın kendileri için bir bayram dünya çocuklarıyla dostluk köprüsü olduğunu dile getiren Koçubaba, sevgi ve barış ortamında yaşamak istediklerini söyledi.

Bayramdan dolayı Atatürk'e teşekkür eden Koçubaba, Başbakanlık sitesinde çocuklar için yapılan yeni bölümün açılışını yaptı. Başbakanlık sitesinde çeşitli konularda bilgi edinebilineceğini anlatan Koçubaba, "Nice bayramlarda buluşmak üzere herkesin gözlerinden öpüyorum." diye konuştu.

ERDOĞAN MİNİK BAŞBAKANI BAŞKANLIK SİSTEMİ KONUSUNDA İKNA ETTİ

Bakanlara talimatlar veren minik Başbakan Koçubaba, gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı. Başkanlık sistemi konusunda görüşleri sorulunca küçük Başbakan Koçubaba, bu konuda Erdoğan'a katılmadığını belirtti. Cumhuriyetin çok yakıştığını ve kalmasını istediğini dile getiren Koçubaba'nın sözlerinin ardından devreye Erdoğan girdi. Yapılan görüşmede Koçubaba'yı Başbakan Erdoğan başkanlık sistemi konusunda ikna etti.

Bedelli askerlik sorularıyla da karşılaşan Koçubaba, kendisinin çocuk olduğunu bu soruların sorulmamasını istedi. Aynı soru Erdoğan'a yöneltilince "Bugün Başbakan ben değilim. Genelkurmay Başkanı ile görüştükten sonra değerlendireceğim." karşılığını verdi. Koçubaba, yine konuya ilişkin Erdoğan'dan yardım aldı.

Koçubaba'nın vekili Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğrencisi Barış Akkuş ise sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirterek 23 Nisan Çocuk Bayramı için Atatürk'e teşekkür etti.

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, Türkiye ziyaretinde Lara isimli öğrencinin gönderdiği "Beyaz Barış Güvercini"ni Başbakan Erdoğan'a hediye etmişti. Başbakan Erdoğan ise barış güvercinini bugün minik Başbakan Elgin Koçubaba'ya verdi. Erdoğan, Koçubaba'dan barış güvercinini bir hafta tuttuktan sonra başka bir arkadaşına vermesini istedi. Böylelikle barış güvercini sürekli olarak çocukların elinde dolaşacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Hepimizi birbirine bağlayan bir bağ var. Biz hepimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlarıyız. Burada bir olacağız, beraber olacağız. Aramıza asla ayrılık tohumlarının atılmasına fırsat vermeyeceğiz'' dedi.

internethaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
baykal, başbakan, gibi, konuştu, minik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakan Davutoğlu konuştu Seth Haber Arşivi 0 22 Kasım 2014 11:54
Başbakan ve Başçı ne konuştu? Seth Haber Arşivi 0 05 Kasım 2014 17:45
Başbakan Davutoğlu konuştu Seth Haber Arşivi 0 21 Ekim 2014 16:40
Başbakan Konuştu Biz Dinledik JB Genel Paylaşım 0 25 Aralık 2010 01:30