IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2007, 13:33   #1
Alovepoem
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kral Abdullah'a Bursa'dan lüks araç




Bursa'daki bir otomotiv dizayn firması, Ürdün Kralı Abdullah ve ailesinin kullanımına sunulacağı bildirilen, içinde her türlü konfor donanımını barındıran “VIP” araç hazırladı.


Trimo Oto Dizayn firmasının Genel Müdürü Mustafa Hüroğlu, yaptığı açıklamada, Ürdün'de taşımacılıkla uğraşan ve kamu kurumu olan Jett firmasının kendilerine gelerek, biri kraliyet ailesi için olmak üzere 2 “VIP” araç yaptırmak istediklerini söyledi.
Yapılan anlaşmanın ardından firmanın kendilerine iki adet Mercedes Sprinter marka ticari araç gönderdiğini dile getiren Hüroğlu, araçları iki haftalık sürede en üst seviyede konforlu yolculuk imkanı sunabilecek düzeye getirdiklerini ifade etti.
Hüroğlu, kendilerine çıplak şekilde teslim edilen aracın iç kısmını komple izolasyon malzemesiyle kapladıklarına, böylece hem ısı kaybının önüne geçtiklerine hem de gürültüyü en alt seviyeye indirdiklerine işaret ederek, “Büyük bir titizlikle hazırladığımız araç, kraliyet ailesine yakışır şekilde oldu. Ailenin beğeneceğini umuyoruz. Kısa sürede tüm eksikleri tamamlayarak firma yetkililerine teslim edeceğiz” dedi.
Yaklaşık 35 yıldır otomotiv sektöründe hizmet verdiklerini, çok sayıda iş adamı ve sanatçıya “VIP” aracı yaptıklarını anlatan Hüroğlu, bir kraliyet ailesinin hizmetinde kullanılacak olmasından dolayı özellikle bu aracın yapımında büyük heyecan duyduğunu kaydetti.
Mustafa Hüroğlu'nun verdiği bilgiye göre, Ürdün kraliyet ailesinin kullanacağı bildirilen araç, 82 ekran LCD TV'den DVD player sistemine kadar birçok konfor donanımını bünyesinde barındırıyor.
İtalya'dan temin edilen son derece kaliteli derilerle üretilen yatar koltukların yer aldığı araçta yolculuk edenler, şoför kabiniyle bulundukları alanı ayıran LCD ekrandan isterlerse TV veya DVD ve VCD filmleri izleyebiliyor, isterlerse aracın ön ve arkasına yerleştirilen kameralar arıcılığıyla trafik akışını takip edebiliyor.
Perdeleri ve yan kaplamalarında nubuk malzeme tercih edilen araçta ayrıca, TV yayınının hareket halinde bile kesintisiz izlenmesine olanak tanıyan mobil uydu cihazı, buzdolabı, minibar, renkli camlar, çay-kahve makinesi gibi konfora yönelik donanımlar da bulunuyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
abdullaha, arac, bursadan, kral, luks, lüks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kaçak Kullanılan 52 Lüks Araç Ele Geçirildi alper198 Haber Arşivi 0 15 Şubat 2015 15:42
Kral Abdullah'ın mirası. Düş Haber Arşivi 1 26 Ocak 2015 23:47
Abdullah Gül’e 55 koruma, 18 araç Seth Haber Arşivi 0 11 Ekim 2014 19:58