IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2012, 17:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aydın Valiliğinden Depremzedelere 500 TL'lik Yardım





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Aydın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından depremzedelere verilmek üzere hazırlanan yardım çekleri Vali Kerem Al, tarafından depremzedelere dağıtıldı.

Aydın Valisi Kerem Al, Didim'deki kamu kurumlarına ait Dinlenme tesislerinde kalan depremzedelere ziyaret etti. Vali Al ziyarette Aydın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından depremzedelere verilmek üzere hazırlanan 500 TL'lik yardım çeklerini belirlenen 127 aileye dağıttı. Vali Al'ı Didim ziyaretinde Aydın İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Bülent Bulut, Aydın İl Özel İdare Genel Sekreteri H. İbrahim Aktemur, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Hüsnü Tırpancı eşlik ederken Vali Al ve beraberindeki heyeti Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve İlçe Protokolü karşıladı.

Vali Al ve beraberindekiler ilk olarak TKİ Dinlenme tesislerinde kalan depremzedeleri ziyaret etti. Ziyarette Vali Al depremzede vatandaşlarla sohbet ederek sorunları olup olmadığını sordu. Ziyarette öğrencilere kitap dağıtılırken miniklere ise çikolata ve top dağıtıldı. Ardından Vali Al TKİ dinlenme tesislerinde kalan depremzedelere 500 TL'lik yardım çeklerini dağıttı. Vali Al ve beraberindekiler daha sonra Demiryol İş sendikası ile Polis Akademisinde kalan depremzedeleri ziyaret edip çeklerini dağıttı.

Yardımlarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Kerem Al, "Belirlenen 127 aileye 500 TL'lik harçlık denilebilecek yardım yaptık. Bu yardımlarımızı imkan olduğu sürece sürecek" diye konuştu.

Yardım çeki alan 2 çocuk babası Vanlı depremzede Sebahattin Özdaş (37) ise, yapılan yardımdan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "500 TL yardım yapıldı, teşekkür ediyoruz. Daha öncede yardım yapıldı. 3 defa yapıldı; bu dördüncü yardım oldu. Diğer yardımların ikisinden faydalandık. Bu yardımlar iyi oldu, çalışmıyoruz, ihtiyaçlarımız var ve bu yardımlara seviniyoruz" dedi.

17 Kasım 2011 tarihinde Didim'deki Kamu kurum ve kuruluşlarına ait 3 dinlenme tesislerine yerleştirilen depremzedelerin sayısının 892 kişi olduğunu öğrenilirken, Didim'de şu an Kaymakamlık verilerine göre 198 depremzede ailenin bulunduğu,

Aydın Valiliğince yapılan yardımların ise 127 aileye ulaştığı öğrenildi.

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
500, aydın, depremzedelere, tllik, valiliğinden, yardım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Saran'dan depremzedelere yardım sözü KarakıZ Haber Arşivi 0 02 Aralık 2011 14:53
PKK yanlıları depremzedelere saldırdı KarakıZ Haber Arşivi 0 21 Kasım 2011 10:14
Azerbaycan'dan Depremzedelere 40 Tır'lık Yardım KarakıZ Haber Arşivi 0 27 Ekim 2011 10:00
Depremzedelere Yardım тєαм Haber Arşivi 0 11 Aralık 2007 13:13