IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Nisan 2012, 20:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'nun son grup toplantısı konuşması




CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu parti grubunda CHP'lilere seslendi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Grup toplantısında partililere seslenen Kılıçdaroğlu, başbakan Erdoğan'a, yolsuzluklar ve yeni eğitim sistemi üzerinden eleştirilerde bulundu..
İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları...
Bu grup toplantılarından birinde yine İzmir'de tarihi camilerden birini akp onarmıştı demiştim. akp bu camileri onarırken yolsuzluk yaptı. Sen o camileri onarırken, malı götürürken o kişilere gıkın çıktı mı çıkmadı mı?
Süleymaniye Camii'nde namaz kıldı Erdoğan biliyorsunuz. O namaz kıldığın camide 4 milyon liralık yolsuzluk yapıldı. Sesin çıktı mı çıkmadı. Cami satılır mı arkadaşlar. Bu Güngören Belediyesi'nin hukuk ve plan belgesi. Bu belge diyor ki, vergi borçlarına karşılık olarak hazineye devrolmasına karar veriliyor. 6 arsanın üstünde 6 cami var. Belediye borçlarını ödeyememiş. 6 camiyi satılığa çıkarmış. Bunu CHP'li bir belediye yapsa kıyameti koparırlardı. Sabah akşam canlı yayına çıkarırlardı. Ama bunların yaptığı haber bile olmadı. chp yapsa din düşmanı derlerdi.
O KİTABI BAŞUCU YAPACAKSAN BEN SANA GÖNDERECEĞİM

Bakın biz iftira atmıyoruz. Çıkıp açıkça söylüyoruz. Yine tekrarlıyorum rahmetli İsmet İnönü'nün yasakladığı o kitabı başucu kitabı yapacağım diyorsan ben sana göndereceğim. Nasıl bir külhanbeyisin bir göreyim.
Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Karanlık bir süreçten geçiyor. Aralarında 12 yaşındaki çocukların da olduğu 34 kişi bombalanarak öldürüldü. Soruyorum bu istihbaratı kimden aldınız. Genelkurmay ben dışarıdan aldım diyor. Amerika'dan mı aldın İsrail'den mi? CIA'dan mı MOSSAD'dan mı aldınız? 34 yurttaşımız ölüyor. Sen veriyorsun talimatı. Soruyorum istihbaratı kimden aldın? Tık yok. chp olarak takipçisi olacağız. Failleri ortaya çıkana kadar hakları verilene kadar takipçisi olacağız.
5 TEDAŞ işçisi görevleri için gidiyorlar. Bisiklet devriliyor. Bekliyorlar kurtarılmayı. Saatlerce muza sarılmış kurtarılmayı bekliyorlar. Bunlar Erzurum'a helikopter alırken propaganda yaptılar. Sen 1940'lara bakma bugünün Türkiye'sine bak.
Suat Kılıç'ı biliyorsunuz artık meşhur olmuş bakan olan. Sıfır bir araba alıyorsunuz. Kullandıktan sonra AKP'li belediyeye daha pahalıya satıyor. Araba kullandıkça değeri düşer, ama bunlar el hortumculuğu yapıyor.
AKP'NİN YARATTIĞI STATÜKO İLE SAVAŞIYORUZ

Atanamayan öğretmenlerin dramını biliyorsunuz. Seçimlerde söz verdi atanamayan öğretmenler atanacak diye. Ama hala bu dram devam ediyor. 22 genç intihar etti. Peki sorumlusu var mı? Milli Eğitim Bakanlığı ne yapıyor, yeni bir intihar üzerinde çalışıyor galiba. Valisi akp için çalışıyor, kaymakamı akp için çalışıyor, askeri, öğretmeni akp için çalışıyor. Biz bunların yarattığı statüko ile savaşıyoruz.
ORTADA FOL DA VAR YUMURTA DA VAR CİVCİV DE VAR

Yolsuzluk bu istediğin gibi yapabilirsin. Kur'an'ı 20 milyon liralık yolsuzluğa alet ettiler dedim. Erdoğan açıklama yapmış, ortada fol yok yumurta yok demiş. Falcı mı genel başkan mı anlamadım demiş. Recep Tayyip Erdoğan, fol da var yumurta da var hatta civciv de var. Göreceksiniz bunların foyasının tamamını yakında ortaya çıkaracağız.
Bir dönem bizi eleştirirlerdi. Bu CHP'de her kafadan bir ses çıkar diye. Erdoğan Seul'e giderken bir açıklama yaptı. Dershaneler kalkacak diye. 10 gün sonra MEB dedi ki bir sınav yetmez 3 sınav olacak. Bu bakan hangi kabinenin bakanı. Her kafadan ayrı ses çıkıyor.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
grup, konuşması, kılıçdaroğlunun, son, toplantısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu son grup konuşması N999 Haber Arşivi 0 03 Nisan 2012 18:09
Kılıçdaroğlu'nun Son Grup Konuşması N999 Haber Arşivi 0 06 Mart 2012 15:12
Kılıçdaroğlu'nun son grup konuşması PassioN Haber Arşivi 0 21 Şubat 2012 21:18
Kılıçdaroğlu'nun son grup konuşması PassioN Haber Arşivi 0 14 Şubat 2012 20:07
Kılıçdaroğlu'nun Son Grup Konuşması N999 Haber Arşivi 0 07 Şubat 2012 15:02