IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2014, 22:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hanefi Avcı'dan çok konuşulacak açıklamalar




Devrimci Karargah Örgütü'ne yardımdan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra Anayasa Mahkemesi tarafından, "hak ihlali" gerekçesiyle tahliye ettiği Emniyet Eski Müdürü Hanefi Avcı, cemaatin hala devlet kademesinde çok güçlü olduğunu iddia etti. Avcı, Balyoz operasyonu konusunda bir de itirafta bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hanefi Avcı, katıldığı özel bir televizyon programında, hakkındaki iddialar ile Türkiye'deki cemaat yapılanmasıyla ilgili konuştu. Hükümetin yürüttüğü "Çözüm Sürecine" desteklediğini ifade eden Avcı, Türkiye'nin geleceği için bu sürecin tamamlanması gerektiğini söyledi.

"OPERASYONLARA RAĞMEN HALA GÜÇLÜLER"

17 ve 25 Aralık sürecinde, cemaatin hükümeti dizayn etmeye çalıştığını söyleyen Avcı, iddialarla ilgili olarak dava açılmasını ve bu sürecin tüm detaylarıyla kamuoyunun bilgisine sunulması gerektiğini kaydetti. Hükümetin "paralel yapıya" yönelik operasyonlarına rağmen Türkiye'de hala güçlü olduklarını da ileri süren Avcı şöyle konuştu:

"CEMAATİN İKİ KİŞİLİĞİ VAR"

"İki farklı kişilik var. Sizin sokakta gördüğünüz yüzle, arka plandaki büyük teşkilatı çalıştıran mekanizmanın beyni farklı bir kişilik. İnsanları bertaraf etmek için hukuk dışı dinlemeler yapılmış. Sahte bir takım isimlerle, dinleme yapılmış takip edilmiş, oradan çıkan deliller ile bir takım ihbarlara ya da sizi kamuoyunda küçük düşürmek için kullanılmış. Bir başka dinlemeler ise kamuoyu hakkında bilgi almak için yapılmış. Yani bu devletin, ya da bu toplumun köşe taşları dinlenmiş. Halen çok güçlü bir yapı, bunu söylemek gerekiyor.

"TSK'YA EMNİYETE OPERASYON YAPTI"

Bu güç devletin en önemli kurumlarına karşı operasyon yaptı. Yani Türk Silahlı Kuvvetler'e yönelik operasyon yaptı, emniyete yaptı, MİT'i sıraya dizmeye kalktı. Hükümetin kendisine hesap sormaya kalktı. Şimdi siz bu güce karşı, kurumları aktivite etmeye çalışacaksınız. Elbette bu kurumların bir güce ve desteğe ihtiyacı var. Hükümet adaletli biçimde hukuka destek olmassa bu soruşturmayı yürütemez.

AVCI'DAN BALYOZ İTİRAFI

Tuhaftır Balyoz operasyonunda ben de bir şeyler vardır, yapılmıştır zannediyordum. Zaman içerisinde cezaevinde olup bitenlere bakınca, dökümanları inceleyip, mahteme tutanaklarına bakınca olayın çok farklı olduğunu ve tamamen cemaatin operasyonu olduğunu gördüm."
Hanefi Avcı, CNN Türk'te katıldığı televizyon programında, hakkındaki iddialar ile Türkiye'deki cemaat yapılanmasıyla ilgili konuştu. Hükümetin yürüttüğü "Çözüm Sürecine" desteklediğini ifade eden Avcı, Türkiye'nin geleceği için bu sürecin tamamlanması gerektiğini söyledi.

sabah


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açıklamalar, avcıdan, cok, hanefi, konuşulacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hanefi Avcı tahliye oldu yaSmin Haber Arşivi 0 21 Haziran 2014 12:36
Hanefi Avcı (1956 - .... ) Liaaa Tarih / Siyaset 0 01 Nisan 2012 23:49
Hanefi Avcı'ya 1 yıl 3 ay hapis PassioN Haber Arşivi 0 28 Mart 2012 20:53
Hanefi Avcı'nın Ofisinde İşkence CD'si insert Haber Arşivi 0 24 Ekim 2010 13:33
Bu kimliklerin Hanefi Avcı'da işi ne? Lucifer Haber Arşivi 2 30 Eylül 2010 18:11