![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Kuşbaşı Etli Süpriz Lokmalar Malzemeler: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] * 250 g kusbasi et (tavla zari kadar dogranmis, ben kuzu kullandim) * 1 adet orta boy sogan (ince dogranmis) * 2 adet domates (kabuklari soyulmus ve tavla zari kadar dogranmis) * 1 adet kare milfoy hamuru * 3 - 4 y.k. rendelenmis kasar * 1 yumurtanin sarisi * 2 - 3 y.k. sivi yag * Tuz, karabiber Yapilisi: 1. Minik dogranmis etleri bir tavada saldiklari suyu cekinceye kadarpisirin, sivi yagi ve soganlari ekleyip kisik ateste soganlar pembelesinceye kadar kavurun. Domatesleri, tuzu ve karabiberi ekleyip domatesler yumusayincaya kadar kavurmaya devam edin. Sogumasi icin bir kenarda bekletin. 2. Milfoy hamurlarini merdane ile biraz inceltin ve 3 serit halinde kesin. Hazirladiginiz etli icten birer tatli kasigi kadar (ya da daha az) hamurun ortasina yerlestirin ve fotograftaki gibi kapatin. Iki ucunudan tutarak seker paketi gibi ters yonlere dogru sarin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3. Hazirladiginiz borekleri tepsiye araliklarla dizin ve uzerine yumurta sarisini surun. 180 derecedeki firinda borekler kizarincaya kadar pisirin, sicak veya ilik servis yapin | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
etli, kusbasi, kuşbaşı, lokmalar, supriz, süpriz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ponpon Lokmalar Tarifi | Bal | Tatlılar | 3 | 06 Şubat 2020 22:00 |
Kuşbaşı Etli Sebzeli Kek | Cappy | Et Yemekleri | 2 | 28 Ocak 2016 21:13 |
Peynirli Otlu Lokmalar | AngeL | Hamur İşleri | 0 | 14 Ocak 2015 02:18 |
Arkadaşını kuşbaşı yaptı! | Feronia | Haber Arşivi | 4 | 10 Ocak 2010 18:11 |
Kuşbaşı Kebabı | Kralice | Kebaplar Köfteler | 1 | 12 Mart 2009 23:51 |