|
|
| | #1 | |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Baharatlı armut suyu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şurubu için Yarım su bardağı şeker Yarım su bardağı su 25 g karanfil 3 dal taze biberiye 1 su bardağı soda Püresi için 2 armut Yarım limonun suyu 1 tatlı kaşığı taze biberiye Baharatlı armut suyu hazırlanışı *Şurubu için şeker, su, karanfil ve biberiye yapraklarını bir sos tenceresine alın. Kaynamaya başlayınca ocaktan alıp oda sıcaklığında soğuması için bekletin. *Armutların kabuklarını soyup küp doğrayın. Armutlar, limon suyu ve taze biberiyeyi blender yardımıyla püre haline getirin. *Şerbeti, armut püresine ekleyip karıştırın. Üzerine sodayı ilave edin ve servis bardaklarına paylaştırıp bekletmeden servis yapın.
__________________ ~ P .İ .R ~ | |
| | |
| Etiketler |
| armut, baharatlı, suyu, tarifi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 4 Baharatlı Armut Tatlısı | Ebru | Tatlılar | 0 | 29 Mart 2016 18:58 |
| Yerüstü Suyu (Yüzey Suyu) | PySSyCaT | Çevre Terimleri Sözlüğü | 0 | 30 Eylül 2014 00:54 |
| Armut kompostosu | Burce | İçkiler İçecekler | 0 | 23 Mart 2012 02:46 |
| 1,5 kiloluk dev armut! | pyracantha | Esrarengiz Olaylar | 1 | 02 Kasım 2010 09:27 |