![]() |
![]() |
![]() | #39 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem @Ocean beyefendi insanlara ne kadar teşekkür edip kibar nayif konuşsam da,gerek bir karadenizli Lazkızı olarak gerekse yaradılış kişilik yapımdan kaynaklı olarak keskin çizgileri olan sert biriyimdir.Ve vermem gereken cewabı verdim hepsi bu. Ben bunun için özel bir çaba harcamadım,tebrik edilmeyi de hak etiğimi düşünmüyorum dolayısıyla olması gerekendi ![]() --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:38 -->-> Daha önceki mesaj 12:29 --
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi Anaokulunda/Pedagog'um Okul öncesi eğitim üzerine piskoloji okudum.Çoçukları çok seviyorum,onlar bu dünya'nın en masum melekleri diye düşünüyorum mesleğimi seçme sebebim çoçuklara olan sevgimdir. Neler yaparım kısaca özet geceyim çalışıyorum yarım gün özel bir kolejde onun dişin da kitaplar,tiyatro etkinlikleri,kick boks macarını takip ediyorum zaman buldukca,forumlar da zaman geciririm ki mesleğimle ilgili forumlar da var.İrc' sunucum var orayla ilgilenirim.Ara da gezerim,bazen hiç bir şey yapmam zamanı kendime tahsis eder kendimle ilgilenir kendime zaman ayırıp kendimi dinlerim.Çok geveze biriyimdir,şiir yazmak bir tutkudur şiir yazarım.Tarihimizi tarihi çok severim ![]()
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
Etiketler |
dördüncü hafta, tanem, ıf-kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Oylaması * | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 40 | 21 Şubat 2018 01:04 |
IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Ocean | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 35 | 18 Şubat 2018 20:41 |
IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * CanDostu | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 15 | 02 Şubat 2018 19:20 |
IF-Kral Çıplak İlk Hafta Konuğu * AhuM | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 24 | 10 Ocak 2018 12:32 |