IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
385Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Aralık 2022, 02:34   #11
Çevrimdışı
Set
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.




Öncelikle Merhabalar, Sütten cıkma kaşık olarak cidden güzel yorumlar yazıyor ve yardakcılarınızla dolanıyorsunuz tebrikler. Burada yapcagım yorum sadece bazı arkadaslarımın seni sevmedigi için gercekleri belirtte insanlar yüzlerini görsün, yüzsüz gibi birde madura nası yatıyorlar bilsinler'den geliyor, buradaki yönetim ne işlem yapar ne saglar onlara kalmıs bir düşünce.

Konuya girmeden önce yazmadan edemicem gercekten yüzsüzlükle ticaret'i güzel birlestirmişsiniz, tebrik ederim ve diger konu sizden öncelikli işlerim var, artı bu konudanda onemlisi "SekerShell Int Hizmetleri " personellerinin ne yaptıgını takip edipte konunuza cevap'mı vermem gerek onuda anlamadım.

Ana konu ise; Yok çalındı, yok hırsızlık cidden masallah, fazla uzatmadan direk olay şu, qwebirc olaylarında coktandır bende olan applet vardı sunucu ismi vermiyim zamanında bilgisayarımda kalmıstı, bende gerekti kullandım, acılıstada QBilisim 'e ait sunucu oldugu için ismi yazıldı, sonrasnda applet için bana yazdılar durumu belirtim ve tekrar kullanmadım, bana ait mobillerde bir sorun tespit edildi bu tarihden 45 gün önce, sorun kücüktü ama yapim için bir arkadasa ricada bulunmustum, o sırada mecburen bende bulunan saglam apletikullandım ve bu kurulum 4 5 sunucu idi sanırım (ÜCRETSİZ Şekilde kuruldu), bunlar nasılsa tespit saglayip bana tekrar yazdılar buda ayrı bir konu tabi, bende acil bir durum oldugundan gerektigini belirtim ve kullandıgımı appletimin 2 hafta içinde bitiminde deaktif edicegimi belirtim, yok bizden habersiz nasıl yaparsınız, nası edersiniz, her seferinde gerektigini durum öyle gerektigini, arkadasım oldugundan yanıtladım, "Sinegi, Deve yapmak" denirya, "bıktırma" politikası yapmaya calısıyor sanırım, bende artık sinirlenmeye basladım uzattıkca uzattı, bende kullancam kimsede buna ne karısabilir ne hak talep edebilir, qwebirc onların olmadıgını belirtim, buna karsı arkadaşta (ömürlük satılan lisans alındı qbilisim.com adına ben almıştım) zsohbetlerimi iptal etmekle tehdit edildim, ve benim ipler koptu sonra dahada olay büyüdü paramı geri ödemiceklerini belirtiler. bende bunu yaparsanız bende aynı benzer yapıda tasarım cıkartcagımı belirtim. cünkü 10 dk'lık bir kesinti bile yaşatmak istemiyorum müsterilerime moduriyet olmamalı, olaylar büyüdü vs hemen kapatırım mevzusu 1 ay sonraya aktarıldı, 1 ay sonra kapatılcak dendi, lafını yemediler paramı vermeyip zsohbet appletleri kapattılar beni umursamadan ne olcak hali diye, bende siz böyle yaparsanız zweb diye bir yapıyla müsterilerimin madur olmasını engelledim. Mevzu bu.


O Zaman suan bir soru, qwebirc'den ZSohbet'i kapatmayi olarak koz kullanmak ne demek ? bumudur karakter, bumudur ticaret, bu KARAKTERSİZLİKTİR. "ZSohbet" in yapısının ne merakı oldum ,nede baska birşey. Ama codlar çalındı vs diyorlar, Bir Kurul cıkartın kodları acık kaynak sekilde sunalım. Çalıntımı Sıfırdanmı yazılmıs kendileri tespit edilirler. (YANAŞMICAKLARDIR AMA GENEDE BELİRTEYİM BUNUDA)

ZSohbet'i istedigi an sözlesmeyi bitirip madurluk yaşatmak basit, ama aynısı yaşandıgında onlara karsı birşey yapildiginda herkes kötü, hiçbir zaman ne kabullenme nede yogurtum ekşi demiyen bir firmadan baska birşey degilsiniz.

Mahkeme için gerekli kosul ve patent yapisi tabiki istediginiz yasal yollarada acığız, bana kendileri güzel bir laf demişti, "Fikirler Calınabilir" sonucta sizden bir fikrinizi suanlık yaptım, ve bu son olmucak sizin gibi insanlara iyilik yaramaz, buna net diyebiliriz.

İşin enteresan tarafı, aplet'lerin oldugu yerlere paso saldırı gelmeye basladı, buda garip bir olay, kimse artık o saldıran gariban, Web Layer 3 / Layer 4 / Layer 7 bunları 'da ben codluyorum artık, ne sekil denediginizin bir önemi yok, sadece parazit yapiyorsunuz karakteriniz gibi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Artı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zamanında sekerle sözlesmem var diyip, arkalarından atip tutup, zamanlada cıkar iliskisinden abilige terfi ettirdigin insanların yanına geçip bana'mı laf yetiştirceksin cidden harikasın +1 , sen kimsin'kinde neyini alip neyini kullancam, cidden garipsiniz para insanları böyle yapiyor işte.

Herneyse fazla uzatcak halim yok, ondan öncede sizin gibi yüzleri kale alcak bir yapım yok. burada bir söz demeden edemicem "şerefli, ....sizler" diye'de buda cok olmaz herhalde, neyse Mevzu budur, halka DUYURULUR!

NOT: QBilisim gibi bir firma, sizin istediginiz gibi hareket ettirebileceginiz bir yer degil.

NOT 2: Forum'da yorumlara acık tutulan böyle konular sonuca varması için sadece şahıslar cevaplaması daha uygun olur, bari insanlar istedigi cevaplari bulabilirler. Simdi bu mevzu uzar durur.

NOT 3: Inş yönetim güzel degerlendirir tarafsiz sekilde.

Hayırlı Forumlar.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Aralık 2022, 02:46   #12
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gayet Açıklayıcı Bir şekilde Yorumunu Sunmuşsun. Tek TarafLi dinLeyince yorum yapan Forum sakinLeri Lütfen bunları da Okuyarak tekrar değerlendirme yapılırsa Daha iyi oLur. Kimler NeLer Yapmış Diyorum Ve Yorumumu Burada Bırakıyorum (:

 

Alt 12 Aralık 2022, 03:18   #13
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben şekerle sözleşmem var diyip arkasında durdum söylediğimiz ettiğimiz birşey varsa söylede bilelim sallayıp durma. En azından onun bunun gazına gelip şekershelli bitircem diyenlere peşkeh çekmedim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 12 Aralık 2022, 03:42   #14
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.




Sevgili Ömer öncelikle geçmiş olsun. Şunu atlıyorsun; sizler yıllarca bu işi yapan kendisini bu konuda yeterince geliştirmiş, donanımlı ve profesyonel bir ekipsiniz. Bu tür durumlar yaşanacaktır elbette, nispi olarak da, bir bütün şekilde de taklit edileceksiniz. Fakat taklitler aslını yaşatır her zaman. Sen ol, ALpeR (Mehmet) olsun gerçekten şu alemde örnek insanlarsınız. Bu durumun başınıza gelmesi üzücü.

Biraz daha konunun içeriğine bağlandığımızda; ben şahsen belirtmiş olduğun sitelere girmiş olsam şekershell'in qwebirc'i derim. QBilisim buna gerek yok, sen de bu işlerden ekmek yiyorsun, dolayısıyla; hiç gerek yok. Düzenle/Kaldır adamların istemediği kendilerine ait ilgili yerleri bu konu kapansın. Yani sonuç itibarıyla, iki tarafta aynı işi yapıyor. Kıyarsın parana; kendine özgün bir yazılım yaptırırsın, kaliteli olursun. Ama bu şekilde eksiye düşersin.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizi tanımıyorum ama, yazdıklarınıza birkaç husus eklemek istiyorum; olaya biraz daha gerçekçi bakman gerektiğini düşünüyorum. Burada anladığım kadarıyla bir hırs yapmışsın (Doğru ya da yanlış) ve bunu devam ettirme düşüncesindesin. Yukarıda da belirtmiş olduğum gibi, siz bir firmasınız, sizin müşterileriniz sizleri bu şekilde yorumlarla, konularla görmesi etik bir durum olur mu ? Bence olmaz, senin düşüncene göre de "olmaz" cevabı olduğunu düşünüyorum. Adamlar yıllardır bu işe gönül vermiş, emek vermiş, sen de olsan; sen de bu şekilde belki de konu açarsın. Biraz empati yapmak gerekiyor.

Umarım ortadaki sorun bir an önce giderilir, herkes işine gücüne bakar. Sorun olarak atıfta bulunulan ilgili kısımları bir an önce düzenlemeniz/kaldırmanız daha sağlıklı bir karar olacağı düşüncesindeyim.

 

Alt 12 Aralık 2022, 04:15   #15
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.




Merhaba Saygıdeğer IF Kullanıcıları ;

QBilisim.Com Set(Sinan) isimli kişi, bu konuda kendisinin savunabileceği bir tarafı olmadığını bir önceki mesajımızda da belirtmiştik, Ayrıca mesajında görüyoruz ki, hiç bir ticari işletme sahibi/firma sahibi ağzına yakışmayacak bazı kelimeler kullanması hiç hoş görülen bir davranış değildir.

Burada yorumda bulunan veya konuyu okuyan Saygıdeğer IF kullanıcılarına karşıda yardakçıları vb gibi sözler kullanmakta kesinlikle hoş sözler değildir. Konu başından beri illegal faaliyet, emek hırsızlığı yapan olmanıza rağmen size haraket içeren bir söz kullanılmamıştır ama siz öyle değilsiniz demek ki.

Sekershell Internet hizmetleri olarak qwebIRC v2 sürümü(orijinal halinden düzenlenmiş görüntü) Şekershell firması tarafından kurulduğunu ve Şekershell müşterilerinin kullandığı bir görünüm olduğu bilinmektedir.

Set(Sinan) isimli kişi hizmet sağladığı müşterilerine bizim kullanmış olduğumuz görüntüdeki sürümü kurmaya başladığını fark ettiğimiz andan itibaren kendisi ortağım Alper bey tarafından bilgilendirilmiştir..

Bilgilendirmesi ise ; qwebIRC'de bize ait bir görünüm kullanıyorsun bu şekilde kullanman uygun ve hoş olmaz, bunu kullanamazsın demek yerine kendisine qwebIRC için farklı bir görünüm kullanılması önerilmiştir, bu konuda kendisine kesinlikle hemen kaldıracaksın vb gibi bir baskı uygulanmamıştır, Bugün aynı sektörde rekabet halinde bulunduğumuz firmaların hiç bir qwebIRC yapısı onların bizimkisiyle aynısı değildir, bizlerin görüntüsü ise onlarla aynı değildir.



Kendisi ise bu bilgilendirmenin üzerine, kendi sözüyle konuda belirttiği gibi ; (bende kullancam kimsede buna ne karısabilir ne hak talep edebilir) qwebirc sana ait değil gibi söylemlerde bulunmuştur. elbette doğrudur qwebIRC yazılımı bizim firmamızın yapmış olduğu bir yazılım değildir ancak ilk mesajda belirttiğim gibi, bugün popüler sunucularında veya rekabet halinde bulunduğumuz diğer hosting firmalarında kendilerine ait bir görünümü olduğu gibi, bizimde kendimizin yıllardır kullanmış olduğu bir görünüm mevcuttur, bu durumda ise aynı görünümü kullanması bir nevi görünüm çalmak/kopyalamak ile aynı durumdur.

Ayrıca, kullanmış olduğunuz her hangi bir sürümünüzde sorun olsa bile, birlikte bazı ortak işler yaptığınız ve ticaret yaptığınız firmanın görünümünü izinsiz olarak çalıştırmak ve kurmak, nasıl bir ticaret ahlakıdır? bu durum kabahatinizi örten bir durum asla değildir. ve kullandığınızı biz tespit ettikten sonrasında söylüyorsanız art niyetli olduğunuz açık bir şekilde bellidir. Acil bir ihtiyacınız varsa bunu başlangıçta iletmeniz uygun olanıdır. (Bu dosya bilgisayarınızda saklıyorsanız bile bize ait kurulan bir sunucudan alınan bir görüntüdür, bunu herkes bilir. Şekershell qwebIRC v2 demosunda yıllardır aynı görünümü kullanıyor.)


Bu durumda birlikte ticaret yapılan bir işte, bugün bir örnek vermek gerekirse, Apple ile Samsung veya benzeri farklı marka karşılaştırmaları yaptığımızda her biriside birbiriyle belirli ticaretleri elbette mevcuttur, yani bugün bazı konularda ortak ticaret yaparken, ticaret ortağınız kendisine ait bir görünüm de seni bilgilendirmesine rağmen, ben istediğimi yaparım gibi bir konuşma yaparsanız bu konuda diğer firmada elbet ticari haklılık durumunu savunacaktır ve buna göre hareket edecektir.


Aynı şekilde bulunmuş sektör itibariyle diğer firmalar ile bazı konularda ortak kullanmış olduğumuz projeler olabilmektedir bu durumda bilgilendirmemize kayıtsız kalarak ve hoş görülmeyen sadece kendini düşünür şekilde cevaplar vermeniz durumunda Şekershell Int Hizmetleri elbette burada haklı olarak, ticaret haklılık durumunu savunacaktır.

7 Kasım 2022 tarihinde kişiye bu şekilde bilgilendirme/uyarı sağlanmasına rağmen uygun olmayan davranışlar(istediğimi yaparım vb. gibi söylemler) ve tek taraflı ticaret düşünerek iş yapmasından kaynaklı olarak bu süreden sonrasında birlikte artık ticaret yapılmasının uygun olmadığı görülmemiş ve kendisine bilgi verilmiştir.

Kendisine bize ait kullanmış olduğu ZSohbet Applet yazılımı için 7 Kasım 2022 tarihinde, 10 Aralık 2022 tarihine kadar süre verilmiştir, kendisinin bahsetmeye çalışmış olduğu gibi hemen bir hizmet kapatma veya durdurma söz konusu değildir.

Ayrıca kendisi de aynı şekilde bizlere, 10 Aralık 2022 tarihine kadar kendisine ait olan kullanılan Cycle(konuşan bot sistemi)ni durdurmamızı kullanmamızı istemiştir.

Burada her iki firma, iki taraflı olarak kendi arasındaki anlaşmayı fesh etmiş olmaktadır.

Bugün görüyoruz ki; 12 Aralık tarihinde birlikte ticaret yaptığı firmaya ait tescilli yazılımı aynı şekilde kopyalamak/çalmak ve izinsiz bir şekilde kullanımını yaparak, müşterilerine kurulumunu gerçekleştiriyor. bu durum sizin yakınızın müşteri mağduriyeti yaşayacağı değil, sizin tamamen art niyetli olduğunuzun bir göstergesidir.

İlgili tarih'de halen yaklaşımcı bir tavrı olmaması ve hala ben bilirim, ben yaparım, istediğinizi yapın, istediğimi yaparım gibi söylemlerine devam ettiği için anlaşılan süre içerisinde kendisine ücretsiz olarak sağlanan ZSohbet applet hizmeti durdurulmuş ve kendisinin de bizlere verdiği tarih üzerinde kendisine ait bot sistemleri kullanmayı bırakılmıştır.

Kendisinin belirtmiş olduğu gibi ücretli olarak satın alınan her hangi bir ZSohbet Applet hizmeti bulunmamaktadır, bu konuda kendisine sağlanan ZSohbet Applet hizmetleri tamamen ücretsiz olarak sağlanmıştır. bu konuda aksini iddia ediliyorsa buyrun, ZSohbet Applet adına ödenen dekontları göndermesini rica ediyoruz.

Ayrıca bir yanlışa söz konusu olmasını istemeyiz, ZSohbet Applet hizmeti ömür boyu kullanımlı değildir, başlangıç için tek seferlik ücreti bulunarak yıllık yenileme ücreti bulunmaktadır.

Bir söylemde bulunmak gerekirse ; Kişinin düşünceleri ve davranışlarının tamamen illegal faaliyete yönelik, çalmak/kopyalamak, izinsiz kullanmak olduğu yazmış olduğu mesajlarda da anlaşılmaktadır.

Bir çok IF kullanıcısı bu konuda görecektir ki, durum kişinin anlattığı gibi olmadığı yukarıda anlattığım gibi olmasına rağmen siz her ne olursa olsun, bir firmaya ait tescilli bir yazılımı ben müşterilerimi mağdur etmek istemem, 10 dk kesinti bile yaşatamam diyerekten "IZINSIZ OLARAK KULLANILMASI, KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YASAL OLARAK BİR SUÇ OLMASINA RAĞMEN." izinsiz kopyalayamaz, veya çalamazsınız. bunu yapıyorsanız'da SİZ EMEK HIRSIZI, İLLEGAL FAALİYETLERİ OLAN, VE EMEĞE SAYGISI OLMAYAN BİR KİŞİLİKSİNİZDİR.

Ayrıca Bir ata sözü der ki ; (özrü kabahatinden büyük.)


Bugün sizin bu söylemeniz ile şu örnekte ortaya çıkar, Apple firmasına ait bir görüntüyü Apple ile ticaret anlaşmazlığı yaşadığınız için ben sorun yaşayamam kopyalarım, çalarım, istediğimi yaparım demiş oluyorsunuz. Bunuda kusura bakmayın, YAPAMAZSINIZ.

Ayrıca konuyu okuyan bir çok kişi durumu anladı ama halen ilgili kişi bunu anlayamamış görünüyor, ilgili sitelerde kullandığınız Sohbet yazılımı, bize ait olan ZSohbet Applet sürümünün tamamen aynısıdır, bunu bugün bir çoçuk bile anlayabilecek durumdadır.

Elbette bize ait olan tescilli bir yazılımı bu şekilde kullanmaya devam etmeniz halinde her türlü yasal olarak maddi/manevi tazminat istemli ve hakkınızda suç duyurusunda bulunularak hukuki işlemler başlatılacak olup aynı şekilde kullanmaya teşvik ettiğiniz sitelerde kullanmaya devam etmesi halinde bu konuda yasal olarak gerekli işlemler başlatılacaktır.

Tekrar hatırlatıyorum ki; Bu konuda ilgili sitelerin, site sahiplerin bu konuda zarar görmemesi ve bu durumdan yasal olarak haklarında bir işlem başlatılmaması için, ilgili kullanımlarını durdurmalarınızı öneririz.

Ek olarak kişi durumu kendisini haklı olarak savunabileceği bir tarafı olmaması nedeniyle konuya farklı bir yön vermek isteyerek, kendisine gelen saldırılardan bahsetmektedir, bu konu hakkında açıklamada bile bulunmak istemiyorum, çünkü tamamen çoçukça bir düşüncedir. biz haklarımızı sizler gibi illegal faaliyetler sürdürerek, emek hırsızlığı yaparak, çalarak veya kopyalayarak aramamaktayız. burası bir hukuk devletidir ve haklarımızı yasal olarak arayacağımızdan emin olabilirsiniz.

Aynı şekilde sunucularımızın aldığı 7/24 saldırıları, belki siz veya başkası biz size yorumlamıyoruz. eğer yorumlarsak bu durum hukuki yollarda ve kanıtlarla olacağından emin olabilirsiniz. bu tür durumlarda size önerimiz, elinizde her hangi bir kanıt olmadan konuşmayınız çünkü kişinin hakkını haksız yere suçlamak ve itibarını zedelemeye çalışmakta aynı şekilde yasal bir suçtur.

İşin özeti kısacası bu şekildedir, kişi saygısızca emek hırsızlığı yapmasına rağmen hala kendine haklı bulabileceği nedenler aramaktadır.

QBilisim.com firması sahibi olan Set(Sinan) Emek hırsızı, İllegal faaliyetlerde bulunan, Kopyalamak ve çalmak, ben istediğimi yaparım gibi davranan bir kişilik olduğunu bizlerde anlamış olduk. bunu kendi yorumu ilede anlatmış oldu.

Saygı değer IF kullanıcılarına ve Kamuoyuna duyrulur.

Saygılarımızla,
Ömer ÇELİK (Sekershell Int. Hizmetleri - Owner.)


Konu Teqnic tarafından (12 Aralık 2022 Saat 04:28 ) değiştirilmiştir.
 

Alt 12 Aralık 2022, 04:50   #16
Çevrimdışı
~ SohbetYagmuru.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öncelikle geçmiş olsun diyorum umarım böyle olaylar ile tekrardan karşılaşmazsınız konuyu okudum gayet açık net bir şekilde neyin ne olduğu belli oluyor çok net bir şekilde izah etmişsiniz zaten.Bir kardeşim olarak seni hep taktir etmişim dir Hayırlı formlar dilerim.

__________________
𝕭𝖊𝖓𝖎 𝖋𝖆𝖟𝖑𝖆 𝖒𝖊𝖗𝖆𝖐 𝖊𝖙𝖒𝖊 𝖘𝖊𝖓 𝖐𝖊𝖓𝖉𝖎𝖓𝖎 𝖇𝖎𝖑 𝖞𝖊𝖙𝖊𝖗.
 

Alt 12 Aralık 2022, 06:10   #17
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.




En son göndermiş olduğum mesaja ek olaraktan ;

"Fikirler Calınabilir" olarak yazmış olduğu kelime kesinlikle bize ait bir söz değildir katılmıyoruz. “Fikirler çalınabilir DEĞİL, Fikirlerden esinlenebilir(ilham almak).” Kişi kendisi her şeyi çalmak veya kopyalamak düşüncesi olduğundan dolayı her şeyi çalmak olarak gibi anlamış sanıyorum.

Her yapılan bir işten, fikir esinlenilebilir, esinlenmek ayrı, çalmak ayrı! bugün örneğin bir araba motoru yapılıyorsa, bunun teknik düzey bilginiz varsa ondan esinlenebilirsiniz ama birebir aynı şekilde çalarak aynısını yapmazsınız, bunu yaparsanız bu çalmaktır.

Müşteri mağduriyetinden bahsediyorsunuz ki bu durumu önceki mesajımda açıklamıştım, durum ne olursa olsun kabul edilebilir bu durum olmamasına rağmen, müşteri mağduriyetini kendi müşterinize yaşatan bir FİRMASINIZ?

Neden mi ?

Müşterilerinizin sitelerine izinsiz olarak kullandığınız, çaldığınız bir sohbet yazılımının kurulumunu yaparak, müşterilerinize çalıntı/kopya bir yazılım kullandırarak müşterilerinizi yasal bir hükümlülük yüklüyorsunuz, bu hiç bir firmanın yapacağı etik bir davranış değildir. Ve ne denli, nasıl bir hizmet anlayışınız olduğu ortaya çıkmaktadır.

Örnek olarak, Bir site Sizin konuşmalarınıza güvenerekten, yazılımı halen kullanmaya devam ederse hakkında başlatılacak olan yasal süreçten, Sitesinin BTK tarafından erişime engellendiğinde, ve kendisinde aynı şekilde sizinle aynı benzeri davadan maddi/manevi tazminat ödeyebileceği bir durumda kaldığında umarız firma sahibi olarak müşterinizin mağduriyetinizi giderirsiniz.

Site sahipleri için DIPNOT : Firma olarak amacımız asla ve kesinlikle her hangi bir siteyi veya site sahibini her hangi bir zarara uğratmak değildir. Sadece firmamıza ait emeklerimiz, çabalarımız ve zamanımız ve yılların tecrübesi ile yapmış olduğunuz yazılımları korumaktır. Bu konuda duyarlı olmanızı tavsiye ederiz.

Şekershell Internet hizmetleri 2006 yılından buyana olarak sektörde hizmet veren en köklü ve kaliteli hizmet sağlayan bilinen/tanınmış firmalardan birisidir. kendisine ücretsiz sağlanan bir applet(sohbet yazılımı) ile alakalı aslı olmayan bir konuda paramı geri vermediler gibi şirket profilini itibarını zedeleyen bir söylemde ASLA BULUNAMAZSINIZ!

Ayrıca, Şekershell Internet hizmetleri ile çalışarak firmadan kaynaklı nedenlerle hizmeti sonlandırılmış veya iptal/iade talebinde bulunan hangi müşterimiz geri iadesini alamamış? gerçeği olmayan konu hakkında konuşmak, delil ve kanıtsız olarak iftarada bulunarak, şirket profilini zedelemek/karalamak bir suçtur! Bu konuda da aynı şekilde ilgili konuşmalarınızı delil niteliği taşıyacak şekilde kayıt altına alınacaktır.

Saygılarımızla,
Ömer ÇELİK (Sekershell Int. Hizmetleri - Owner.)


Konu Teqnic tarafından (12 Aralık 2022 Saat 06:13 ) değiştirilmiştir.
 

Alt 12 Aralık 2022, 06:11   #18
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.




Sekershell uzun zamandan beri bu piyasada olan, belirli bir saygınlığa ulaşmış, kararlı ve tecrübeli bir firmadır.Sinan da uzun yıllardır tanıdığımız dürüst, çalışkan, başarılı bir arkadaştır.

Ben isterim ki aranızda anlaşarak halledin.Şayet anlaşamıyorsanız şikayetçi olan taraf madem haklı olduğunu iddia ediyor versin mahkemeye sonuçlanınca buradan konu açıp gerekeni yazsın.

Şuan da iki tarafta birbirini suçluyor.İki tarafta mağdur olduğunu iddia ediyor.Konu ile alakası olmayan kişiler de taraflı bir şekilde yorum yapıyor.Bu şekilde sonuç alınamaz.

__________________
mazafaka
 

Alt 12 Aralık 2022, 06:24   #19
Çevrimdışı
Set
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.




Merhabalar Sayın forum kullanıcıları, QBilisim Internet Hizmetleri firma sahibi kendi adına gerekirse konusabilir, Ben kendi adıma direk konuya gircem. Ben süslü cümleleri hiç sevmedim, hiç sevmicem, kısaca sonuc odaklı bir insanımdır. acıkce söyle belirteyim arkadaslar süslü cümlelerle kurdugu kelimeleri saatlerce tek tek cevap verebilecek bir düşüncem veya bir gayem yok, Zaten belirtigi husus dogru ise mahkemede ayrıca görüşcez, buradaki olaya geçersek hırsızlık ile suclanılıyorum, neyi caldıgımı söylüyorlar ZSohbet aplet'i , codlar karsılastırma saglarız, Buradan yöneticiler belirler acık kaynak codlarıyla karsılastırma saglarız. Konu sonrası böyle bir codlama calıntısı yoksa, gerekli işlemlerın saglanmasını istiyorum arkadaslar tarafına, Görsel benzerlik orası benim seçimim, seçimlerimde birşey yaparken düşünürüm insanları, ama siz gibi insanları düşüncek bir yapıya sahip degilim malesef. Ticaret anlayısı konusunda insanları madur edip birde haklıya yatacak kadar düşüksünüz o yüzden bu tavır sizler için ideal bir karar. Devam edebilirsiniz süslü cümlelere insanları kandırmaya çalışmaya,madur benken madur rolu güzel oynamaya. Forumda konu Illegal faliyetler ile ilgilenen arkadas gerekli işlemlere baslar, yoksa aynı konu baslıklı bir konu acip bende olaylar bitiminde 2 konuyuda kapatabiliriz, nasıl bir yol seçmek istiyorsa Yönetim ona göre devam ederiz. Hayırlı Forumlar. .


Konu Set tarafından (12 Aralık 2022 Saat 06:26 ) değiştirilmiştir.
 

Alt 12 Aralık 2022, 07:17   #20
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.




Tekrar Merhaba Sayın IF Kullanıcıları ;


QBilisim.Com Set(Sinan isimli kişiye) ;

Buradaki olayda emek hırsızlığı, kopyalamak çalmak, izinsiz kullanmak ile suçlanıyorsunuz evet NEDEN mi ?

Çünkü bunu yapıyorsunuz, ilk mesajda bu durum detaylarıyla verilmiş ve anlatılmıştır.

Yıllardır bu piyasada bulunan, gördüğünüz ve bildiğiniz bir yazılımı aynı şekilde art niyetli olarak kopyalayarak/çalarak “görsellik benim seçimim” olarak adlandırmanız gerçekten çok tuhaf ve yaklaşım tarzınızı açık bir şekilde gösteriyor.

IRCForumları Kullanıcıları da bu konuda kimin haklı veya haksız olduğunu görecektir, her şey açık bir şekilde ortadadır her iki applet linkleri ve görüntüleri ilk mesajımızda mevcuttur.

Yönetim ekibi de aynı şekilde gerekli incelemeleri yaptığında bu konuda kimin haklı, kimin haksız olduğunu görecektir.

Bu konu Saygı değer IRC Forumları kullanıcıların ve kamuoyunun hakkınızda bilgilenmesi adına açılmış bir illegal faaliyet konusudur.

İlgili faaliyetlere devam etmeniz, sonlandırmamanız halinde zaten yasal olarak başlatılması adına gerekli talimat verilmiş ve en kısa sürede başlatılacaktır.

Ek olarak ise konu dışı olacak yalnız ;

Buradaki konu ise zaten süslü kelimeler kurmak veya kullanmak değildir, herkes şivesi ve konuşma tarzına göre yazmaktadır, konuyu saptırmanın bir anlamı yoktur.

Aynı şekilde, QBilisim firma sahibi kendi adına veya ben kendi adıma konuşuyorum gibi, konuşmalara da gerek olduğunu düşünmüyorum. Bunun tespiti Yönetim tarafından kolayca sağlanabilir QBilisim ve Set üyelikleri aynı kişi olduğu, yani (Mehmet Sinan Yıldırım) olduğunuz, ama konumuz bu değildir sadece kullanıcıları yanıltmanıza gerek olduğunu düşünmüyoruz.

Saygılarımızla,
Ömer ÇELİK(Sekershell Int. Hizmetleri Owner.)

 

Konu Kapatılmıştır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
QBilisim.COM a Teşekkürlerimi Bildirmek İsterim BuZz1990 Extra IRC 0 20 Şubat 2022 20:32
IRCD Hosting Paketleri - QBilisim.Com Int.Hiz. CeRoN YS Belgeli Firma Kampanyaları 2 25 Kasım 2021 15:22