IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2018, 00:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve Falında Fil Görmek




Falda fil görmek, bir süredir devam eden durağan dönemin bitmesi ve yaşamınızın bir anda hareketlenmesi, kısmetlerinizin artması anlamına gelir. Birkaç yerden birden kısmetleriniz çıkabilir. Hem iş hem de özel hayatınızda alacağınız bazı haberler sonrasında bir hayli sevineceksiniz. Hatta bu haberlerin gelmesini bir süredir bekliyor olabilirsiniz. Gelecek günlerde tanışacağınız insanlar özellikle önem arz edecekler. Bu kişiler yüksek mertebe olabilirler ve sizin daha iyi imkanlar elde etmenizde aracı olabilirler. Yeni dostluklar beraberinde yeni fırsatların da kapısını aralayacak. Falda fil çıkması, yeni bir iş ya da aşk gibi anlamlara da gelir. Kısacası kalbinizden geçen ve bir süredir istediğiniz bir dileğiniz kabul olacak demektir.
Kahve falında fil görmek, şans ve bereket bolluk olarak da yorumlanabilir. Özellikle yakın bir zaman içerisinde elinize geçen para size çok hayır getirecek demektir. Artık şansınızın açıldığına sizler de inanacaksınız. Özellikle falda sıralı fil çıkması, ard arda gelen kısmet ve nasipleri simgeler. Bu figür falına bakılan kişinin yaşayacağı sürpriz gelişmelerdir. Şu günlerde yakaladığınız hiç bir fırsatın peşini bırakmayın.
Kahve Falında Fil Yavrusu Görmek

Kahve falında fil ve yavrusunu görmek, manevi yönden yoğun bir sürece girmek, hayır işlemek ve sevap kazanmak gibi anlamlara gelir. Bir yardım etkinliğine katılabilir ya da birine destek vermek isteyebilirsiniz. Kahve falında yavru fil görmek, ayrıca bir insandan alınacak manevi destek ile birlikte iç huzuru sağlayacak işler içerisine girmek demektir. Biri size doğru öğütler vererek, karamsar olduğunuz konularda önünüzü açabilir.


Kahve Falında Fil Kulağı Görmek

Bu sembol işiteceğiniz bazı şeyler sonrasında çok sevineceğinize yorumlanır. Sizinle ilgili güzel planları olan biri hayatınıza girebilir. Bu insan ile hayatınızı birleştirebilir veya birlikte ortak projeler yapabilirsiniz. Size fazlası ile öğüt vererek ve nasihatta bulunarak doğru şeyler yapmanızı, doğru fırsatlar elde etmenizi sağlayabilir.
Kahve Falında Fil Dişi Görmek

Aile içerisinde küslüklerin sona ermesi, özellikle anne ve babanız ile aranızın yeniden düzelmesi, kardeşlerinizle sorunlarınızın bitmesi gibi anlamlara gelir. Eğer hane içerisinden konuşmadığınız biri varsa, yeniden aranızdaki buzlar eriyebilir. Kimse ile dargın olmak istemeyeceksiniz.
Kahve Falında Fil Ayağı Görmek

Bu sembol hayatınızı etkileyecek büyük bir karar alacağınıza yorumlanır. Bu karar sizi ve çevrenizi olumlu yönde fazlasıyla etkileyecek. Hatta bu büyük karar sonrasında herkes hayrete düşebilir. Belki iş değişikliği ya da yaşadığınız yeri değiştirme söz konusu olabilir. Ancak hayatınızda atacağınız bu büyük adım size pişmanlık vermeyecek. Tam tersi şansınız artacak.
Kahve Falında Fil Burnu Görmek

Yeni bir eğitim ya da iş değişikliği söz konusu olabilir. İlgi alanlarınız değişebilir ya da yeni bir hobi edinebilirsiniz. Özellikle yeteneklerinize yönelik yeni projeler yapmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi doğru kullanarak çok güzel şeyler başarmanız da mümkündür.
Kahve Falında Fil Başı Görmek

Kahve falında fil kafası görmek, özel hayatınızda her şeyin yola girmesi, bazı sorunların ortadan kalkması ve aşk hayatında beklenmedik sürprizlerin olması gibi anlamlara gelir. Eğer kalbiniz boşsa, size şans getirecek biri hayatınıza girebilir ve bir anda aşık olabilirsiniz.
Kahve Falında Fil ve Kalp Görmek

Aşık olmak ve evlilik gibi anlamlara gelir. Yakın zamanda birine aşık olabilirsiniz. Ya da hayatınıza biri varsa ona olan bağlılığınız artabilir. Hatta onunla evlilik planlamaya da başlayabilirsiniz. Tüm bunlar bir anda gelişebilir. Aşk hayatınızda sürprizlere açık olun.
Kahve Falında Fil ve Deve Görmek

Büyük bir kısmetin ayağınıza kadar gelmesi demektir. Öyle ki bir anda çok büyük bir haber alabilirsiniz. Bir anda talihiniz geri dönebilir. Hatta aynı anda iki büyük kısmetle de karşılaşabilirsiniz. Maddi yönden de şansınız yaver gidecek.
Kahve Falında Fil ve Horoz Görmek

Alınacak müjdeli haber ile birlikte hayatınızın hareketlenmesi, bir anda çok fazla iş almak ya da çok fazla fırsatla karşılaşmak demektir. Gelen haberler sizi mutlu edecek ve artık şansınızın açıldığını anlamaya başlayacaksınız.
Kahve Falında Fil ve Balık Görmek

Bekar olan kişiler için zengin biri ile evlenmek ve hayatını rahat içinde geçirmek demektir. Evli olan kişiler için de hayırlı evlat sahibi olmak, eşinden yana şanslı olması anlamına gelir. Özel hayatınızda zamanla her şeyin çok güzel olmaya başladığını göreceksiniz.
Kahve Falında Fil ve Aslan Görmek

Çok güçlü bir insan olduğunuza, sağlam karakteriniz sayesinde herkesin sizi takdir ettiğine ve güvendiğine yorumlanır. Asil duruşunuz ile insanları etkiniz altına alıyorsunuz. Yakında sosyal çevrenizde önemli sürprizler olabilir. Yeni ortamlarda yeni insanlarla tanışabilir ve güçlü bir çevre edinebilirsiniz.
Kahve tabağında filin anlamı, hane içerisinde size dargın bir insanla barışmaya, hanede miras muhabbetinin geçmesine yorumlanır. Yakında bir mal mülk satışından elinize toplu para geçebilir. Yine, mal mülk alımı da söz konusu olabilir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve Falında El Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 02 Şubat 2018 00:26
Kahve Falında Göz Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:16
Kahve Falında Gözlük Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:14
Kahve falında Zil görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:51
Kahve Falında Yol Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:27