IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mayıs 2013, 17:08   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Et, Tavuk, Baligin saklanmasinda Puf Noktalar




Et, Tavuk, Balığın saklanması
ÇİĞ ET,TAVUK,BALIK
Hemen tüketecekseniz dondurmadan buzdolabında saklayın.
Dana eti,kıyma 1-2 gün;pirzola,bonfile,biftek;3-5 gün arası,sakatatlar ise en fazla;2 gün
Balık buzdolabında mutlaka balıkçılardaki gibi buz üstünde saklanmalıdır.saklama poşetine doldurduğunuz buzların arasına yerleştirip buzdolabında saklayın.
Balık ve deniz mahsulleri,çiğ olarak buzdolabında sadece 24 saat saklanabilir.pişmiş olarak saklandığında 24 saat tazeliğini korur
Tavuk çiğ olarak buzdolabında 2-3 gün.tavuk ciğeri ise 2gün saklanabilir
Şarküteri etleri eğer vakum paketlenmemişse buzdolabında 3-5 gün,vakum paketliyse üzerindeki kullanma tarihine kadar saklanabilir
Çiğ etleri ve çözülmek için çıkardığınız etleri buzdolabının alt raflarında muhafaza edin.
Etli yemekler ve etli sebze yemeklerini buzdolabında 3-4 gün saklayabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
baligin, noktalar, puf, saklanmasinda, tavuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Matematikte Püf Noktalar Liaaa Ödev ve Tezler 0 02 Temmuz 2012 14:49
Akvaryumculuktaki püf noktalar SLyther Evcil Hayvanlar 0 10 Kasım 2011 20:42
Fırında Pirinçli Tavuk Dolması Tarifi. (Tavuk Yemekleri) Sevda Tavuk Yemekleri 0 02 Ağustos 2011 17:34
Üç Noktalar???!!!... Candy Esrarengiz Olaylar 6 13 Mayıs 2010 23:59