![]() |
![]() |
|
![]() | #1 | |
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Et, Tavuk, Baligin saklanmasinda Puf Noktalar Et, Tavuk, Balığın saklanması ÇİĞ ET,TAVUK,BALIK Hemen tüketecekseniz dondurmadan buzdolabında saklayın. Dana eti,kıyma 1-2 gün;pirzola,bonfile,biftek;3-5 gün arası,sakatatlar ise en fazla;2 gün Balık buzdolabında mutlaka balıkçılardaki gibi buz üstünde saklanmalıdır.saklama poşetine doldurduğunuz buzların arasına yerleştirip buzdolabında saklayın. Balık ve deniz mahsulleri,çiğ olarak buzdolabında sadece 24 saat saklanabilir.pişmiş olarak saklandığında 24 saat tazeliğini korur Tavuk çiğ olarak buzdolabında 2-3 gün.tavuk ciğeri ise 2gün saklanabilir Şarküteri etleri eğer vakum paketlenmemişse buzdolabında 3-5 gün,vakum paketliyse üzerindeki kullanma tarihine kadar saklanabilir Çiğ etleri ve çözülmek için çıkardığınız etleri buzdolabının alt raflarında muhafaza edin. Etli yemekler ve etli sebze yemeklerini buzdolabında 3-4 gün saklayabilirsiniz. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
baligin, noktalar, puf, saklanmasinda, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Matematikte Püf Noktalar | Liaaa | Ödev ve Tezler | 0 | 02 Temmuz 2012 14:49 |
Akvaryumculuktaki püf noktalar | SLyther | Evcil Hayvanlar | 0 | 10 Kasım 2011 20:42 |
Fırında Pirinçli Tavuk Dolması Tarifi. (Tavuk Yemekleri) | Sevda | Tavuk Yemekleri | 0 | 02 Ağustos 2011 17:34 |
Üç Noktalar???!!!... | Candy | Esrarengiz Olaylar | 6 | 13 Mayıs 2010 23:59 |