IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 19 Mayıs 2013, 18:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Reçel Yapmanın Püf Noktaları




  • Reçel Yapmanın Püf Noktaları
  • Reçel İçin Püf Noktaları
  • Güzel Reçel Yapmanın Püf Noktaları

  • Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

    * Reçelinizin olduğunu anlamak için şerbetinden bir damla tırnağınızın üstüne damlatın
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    akmıyorsa reçel olmuştur.
    * Tereyağ reçelinizin hem parlak olmasını hemde şekerlenmesini önler.
    * Reçel sıcakken kavanoza koyup kapağını kapatırsanız bozulmaz
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    küflenmez.
    * Reçeli kaynatım beklettikten sonra tekrar kaynatırsanız
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    reçel şekerlenmez.
    * Reçelin rengi meyvenin renğine yakın olmalıdır.
    * Reçelinize limon damlatamazsanız limon tuzuda olabilir.
    * Reçel için seçilecek meyveler taze
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    ezik ve çürük olmamalıdır.
    * Her meyvenin reçeli yapılabilir.
    * Meyvenin cinsine göre 1 kg meyveye 1
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    5 kg şeker konulabilir.
    * Ekşi meyvelere şeker miktarı artırılabilir.
    * Marmelat yaparsanız yumuşak meyveler kullanılabilir.
    * İstenilirse reçeller güneşte bırakılarak yapılabilir.
    * Reçelin şerbeti ve meyveleri arasında bir oran olmalıdır.
    * Kavanozdan reçel alırken temiz kaşık kullanıp
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    kapağı yeniden iyice kapatılmalıdır.
    * Reçeller buzdolabında saklanmamalıdır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
recel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Limon Reçel Tarifleri. / 2 - Farklı, Limon Reçel Tarifi. Sevda Reçel Tarifleri 3 23 Ekim 2011 13:31
Reçel kanser hücrelerini engelliyor Collettivo Sağlık Köşesi 0 16 Ekim 2008 12:31
İyi reçel nasıl yapılır? Heidi Reçel Tarifleri 0 18 Nisan 2008 09:15