IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2013, 20:34   #1
Çevrimdışı
Trabzon Hurması Reçeli


-- Sponsor Baglantı --


Trabzon Hurması Reçeli Tarifi


Sevgili bayanlar Trabzon Hurmasının Reçel tarifini sunacağız sizlere kimbilir bir çoğunuz belki ilk defa duyacaksınız bu reçel tarifini ama nefis olacağının garantisini verebiliriz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Trabzon Hurması Reçeli İçin Malzemeler


-3 adet olgun Trabzon hurması
-1 su bardağı toz şeker
-2, 3 damla limon suyu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Trabzon Hurması Reçeli Yapılışı


Hemen reçelimiizn tarifine geçiyoruz bayanlar Ayıklayıp, yıkayıp, kabuklarını soyduğunuz hurmaların çekirdekleri çıkarıyın ve blender ile püre haline getirin.Başka Bir kaba alınan püre şeklindeki hurmaya şeker ilave edin ve kaynatın kesinlikle su koyulmaz.Kaynamaya başlayıp kıvama gelince 2, 3 damla limon suyu ilave edilir ve bir iki taşım daha kaynatın Daha sonra Altı kapatın.Kavanozlara alın ve soğuması bekletin. Soğuyunca ağızları kapatın. İstenirse tencerede soğutulup kavanozlara albilirsiniz...Afiyet olsun
Trabzon Hurması Reçeli Tarifi


Sevgili bayanlar Trabzon Hurmasının Reçel tarifini sunacağız sizlere kimbilir bir çoğunuz belki ilk defa duyacaksınız bu reçel tarifini ama nefis olacağının garantisini verebiliriz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Trabzon Hurması Reçeli İçin Malzemeler


-3 adet olgun Trabzon hurması
-1 su bardağı toz şeker
-2, 3 damla limon suyu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Trabzon Hurması Reçeli Yapılışı


Hemen reçelimiizn tarifine geçiyoruz bayanlar Ayıklayıp, yıkayıp, kabuklarını soyduğunuz hurmaların çekirdekleri çıkarıyın ve blender ile püre haline getirin.Başka Bir kaba alınan püre şeklindeki hurmaya şeker ilave edin ve kaynatın kesinlikle su koyulmaz.Kaynamaya başlayıp kıvama gelince 2, 3 damla limon suyu ilave edilir ve bir iki taşım daha kaynatın Daha sonra Altı kapatın.Kavanozlara alın ve soğuması bekletin. Soğuyunca ağızları kapatın. İstenirse tencerede soğutulup kavanozlara albilirsiniz...Afiyet olsun
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
hurması, reçeli, trabzon

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dut reçeli Violent Reçel Tarifleri 0 18 Mayıs 2013 23:40
Gül Reçeli N999 Reçel Tarifleri 1 18 Mayıs 2013 23:15
şantili trabzon hurması Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ocak 2011 11:28
Kremalı trabzon hurması Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ocak 2011 00:30