24 Şubat 2012, 21:33 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Rumeli Paçası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:
Hazırlanışı: Sarımsakları iyice dövün ve yumurtayı, unu, tuzu et suyuyla harmanlayıp orta dereceli bir ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Bir taraftan da sosu için kıymayı yağda salçayla birlikte kavurun. Pişen paçayı tabaklara koyun ve üzerine sosu döküp servis yapın. Özellikle Ramazan‘da iftariyelik olarak sunulan paça mutlaka sıcakken yenmelidir, isteğe göre sosu, kıyma yerine sucukla da yapılabilir. | |
|
Etiketler |
paçası, rumeli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rumeli Siyaseti | Kalemzede | Tarih | 0 | 14 Eylül 2011 01:45 |
Patlıcan Paçası | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 01 Mayıs 2010 15:28 |
Maşko tavuk paçası | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 16:29 |
Sucuklu Patates Paçası | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 12 Nisan 2009 17:42 |