IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 09 Mart 2014, 08:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sotelenmiş Mor Havuç





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sotelenmiş mor havuç malzemeleri

4 mor havuç
50 gr tereyağı
1 tatlı kaşığı mavi ve sarı haşhaş karışımı
Renkli tane biber
Tuz
1 yemek kaşığı kırmızı şarap sirkesi



Sotelenmiş mor havuç hazırlanışı

Sotelenmiş mor havuç: Havuçların kabuğunu temizleyip yıkayın ve çubuk şeklinde doğrayın. Tereyağını bir tavada eritip havuçları ekleyinBirkaç dakika soteleyip tuzla tatlandırın. Haşhaş tohumlarını ve şarap sirkesini ekleyin. Ocaktan alıp üzerine taze çekilmiş renkli tane biber serpin. Servis yapın.

Mor havuç
Antakya bölgesinde keşir olarak bilinen mor havuç, kış aylarında bulunabilen lezzet ve sağlık deposu bir kök sebzedir. Salatalarda ve şalgam suyu yapımında kullanılır.
Sotelenmiş mor havuç artık hazır, afiyet olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
havuc, mor, sotelenmiş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Havuç suyu unutkanlığa birebir, Havuç Suyunun Faydaları Violent Sağlık Köşesi 0 09 Şubat 2014 15:57
Havuç Çorbası Sevda Çorbalar 0 21 Ocak 2013 17:13
Havuç ve Havuç Suyunun 10 Faydası Liaaa Sağlıklı Bakım Önerileri 0 03 Mayıs 2012 15:08
Havuç Kavurması YapraK Salatalar Mezeler 0 15 Şubat 2010 22:47
Zeytinyağlı Havuç YapraK Zeytinyağlılar 0 22 Mart 2009 01:29