27 Aralık 2009, 04:39 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kabak kavurması MALZEMELER 1 kg kabak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet orta boy soğan 2 adet domates nane dereotu karabiber tuz HAZIRLANIŞI Kabakları soyup küçük küçük doğrayın. Kalın dipli bir tavada zeytinyağını ısıtıp küp şeklinde doğradığınız soğanları sararıncaya kadar kavurun. Daha sonra sırasıyla domatesleri ve kabakları ilave edip çok az su ile kendi yağında kalana kadar pişirin. Nane ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
|
Etiketler |
kabak, kavurmasi, kavurması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pirinçli Kabak Kavurması nasıl yapılır? Resimli | Burce | Sebze Yemekleri | 0 | 14 Mayıs 2014 23:52 |
Kabak Kemane - Kabak Kemane Hakkında Bilgi | xena | Müzik Dünyası | 3 | 14 Mayıs 2014 22:59 |
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 06 Kasım 2011 11:56 |
Kabak kavurması (tokat) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 22:48 |
Fasulye Kavurması | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:23 |