IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 31 Temmuz 2013, 16:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Brüksel Lahanalı Mantar Tarifi




Malzemeler:
2 adet havuç
1 kg taze mantar
500 gram brüksel lahanası
3 adet biber
4 diş sarmısak
Yarım su bardağı zeytinyağı
15 adet arpacık soğan
Yarım demet maydanoz ve dereotu
1 çorba kasığı limon suyu
Kimyon, kekik, tuz

Yapılışı:
Temizlenmiş arpacık soğanları, küp biçiminde doğranmış havucu sıvıyağda soteleyin.Mantarları yıkayıp saplarını kesmeden bütün olarak, brüksel lahanası ile beraber soğanlar ilave edin.
Sebzeler bıraktığı suyu çekene kadar pişirin. Kiraz domatesleri de tencereye alın. Biberleri irice doğrayıp ekleyin. Gerekirse su ilave edin. 7-8 dakika pişirin, ince kıyılmış sarmısak, kesme seker, kekik ve kimyonu, limon suyu ve yeterince tuz ile tencereye ilave edin.
Bu süre sonunda tencereyi ocaktan alın İnce kıyılmış maydanoz ve dereotunun yarısını ilave edip karıştırın. Servis tabağına alın.
Afiyet olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
brüksel, lahanalı, mantar, tarifi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Köfteli Mantar Çorbası Tarifi Sevda Çorbalar 0 21 Ocak 2013 23:15
Kırmızı Lahanalı Dip Sos Adrasteia Soslar 0 22 Ocak 2012 10:56
Mantar - Mantar Nedir - Mantar Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 21:19
Brüksel Lahanalı Bonfile YapraK Et Yemekleri 0 22 Mart 2009 23:25
Lahanalı Biber Dolması (4 Kişilik) Süslü Dolma ve Sarmalar 1 12 Mart 2009 16:51