IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02 Kasım 2012, 19:45   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

  • 8 adet piliç baget
    1 çorba kaşığı soya sosu
    Yarım limonun suyu
    2 diş dövülmüş sarmısak
    1’er çay kaşığı toz kırmızıbiber ve kişniş
    Yarım çay kaşığı zencefil
    Yarım çay kaşığı safran
    1 çay bardağı un
    Kızartmak için: Sıvıyağ


Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk Yapılışı

Soya sosu, limon suyu, sarmısak, toz kırmızıbiber, kişniş, zencefil ve safranı karıştırın. Bu sosa tavuk bagetleri bulayıp marine edin. Bu şekilde buzdolabında 2-3 saat beklettikten sonra bagetleri una bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın. Pirinç pilavı, soya sosu ve salatalıkla birlikte servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
endonezya, kızarmış, tavuk, usulü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Köyceğiz usulü tavuk dolması Sevda Tavuk Yemekleri 0 05 Şubat 2012 17:53
Chicago Usulü Tavuk Salatası Sevda Salatalar Mezeler 5 28 Ocak 2012 08:30
İtalyan Usulü Tavuk Tarifi Sevda Dünya Mutfakları 0 02 Nisan 2011 07:04
Şam Fıstıklı Pilav Eşliğinde Kızarmış Tavuk YapraK Tavuk Yemekleri 0 15 Şubat 2010 23:23
Beyaz Tavuk Sosu ( İtalyan Usulü ) Kralice Soslar 1 12 Mart 2009 06:41

×