IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sevda

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 02 Nisan 2011, 07:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İtalyan Usulü Tavuk Tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İtalyan Usulü Tavuk Tarifi
(Dünya Mutfaklarından Yemekler)


Malzemeler
  • 2 göğüs eti
  • 2 soğan
  • 2 diş sarmısak
  • 4 domates
  • 2 taze yeşil biber
  • Tane karabiber
  • Defne
  • 2 çay bardağı kıyılmış zeytin
Malzemeler
2 göğüs eti
2 soğan
2 diş sarmısak
4 domates
2 taze yeşil biber
Tane karabiber
Defne
2 çay bardağı kıyılmış zeytin

Yapılışı
Soğan ve sarmısaklar kavrulur. Domates, tuz, biber, kıyılmış biber, defne, tane karabiber ve zeytin ilâve edilerek pişime devam edilir. Bu karışım önceden pişirilmiş tavuğun üzerinde dökülür ve folyo ile örtülerek yarım saat boyunca fırında pişirilir. Kıyılmış maydanoz ve limon suyu ile servis yapılır. .

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
tarifi, tavuk, usulü, İtalyan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hint Mutfağı: Kashmiri Rogan Josh (Kaşmir Usulü Tavuk) Tarifi AngeL Dünya Mutfakları 0 05 Ekim 2014 22:16
Beyaz Tavuk Sosu ( İtalyan Usulü ) Estela Soslar 0 22 Temmuz 2013 17:42
İtalyan Usulü Dana Ciğer Tarifi Sevda Et Yemekleri 0 22 Mart 2011 12:08
İtalyan Usulü Soğuk Kahve YapraK İçkiler İçecekler 0 26 Eylül 2009 18:42
Beyaz Tavuk Sosu ( İtalyan Usulü ) Kralice Soslar 1 12 Mart 2009 06:41