IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2016, 15:04   #1
Çevrimiçi
İtalyan Usulü Sebze


-- Sponsor Baglantı --


  • 200 gr ayıklanmış bamya
  • 200 gr ayıklanmış taze fasulye
  • 1 patlıcan
  • Yarım su bardağı bezelye
  • 3 domates
  • 1 soğan
  • 1 kabak
  • 3 diş sarımsak
  • 1 kırmızıbiber
  • 2 yeşilbiber
  • 150 gr mozarella peyniri
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 3-4 dal taze fesleğen
  • 1 çay bardağı domates püresi
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber


Hazırlanışı:



  1. Patlıcanın kabuklarını soyun.
  2. Kabağın kabuklarını kazıyın ve sebzeleri halka şeklinde dilimleyin.
  3. Güveç kabına sırayla dörde böldüğünüz taze fasulyeyi, ayıkladığınız bamyayı ekleyin.
  4. Bezelyeyi, patlıcanı ve kabakları dizin.
  5. Aralarına yemeklik doğradığınız soğanı, sarımsakları, biberleri, domates dilimlerini ekleyin. Fesleğen yapraklarını aktarın.
  6. Zeytinyağı, domates püresi, sıcak su, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın.
  7. Sebzelerin üzerine gezdirin.
  8. Yağlı kâğıt ile kapatarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-45 dakika pişirin.
  9. Yağlı kâğıdı alıp, üzerine mozarella peynirini ilave edin.
  10. Tekrar fırına verin.
  11. Peynir eriyinceye kadar pişirin ve sıcak servis yapın.

  • 200 gr ayıklanmış bamya
  • 200 gr ayıklanmış taze fasulye
  • 1 patlıcan
  • Yarım su bardağı bezelye
  • 3 domates
  • 1 soğan
  • 1 kabak
  • 3 diş sarımsak
  • 1 kırmızıbiber
  • 2 yeşilbiber
  • 150 gr mozarella peyniri
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 3-4 dal taze fesleğen
  • 1 çay bardağı domates püresi
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber


Hazırlanışı:



  1. Patlıcanın kabuklarını soyun.
  2. Kabağın kabuklarını kazıyın ve sebzeleri halka şeklinde dilimleyin.
  3. Güveç kabına sırayla dörde böldüğünüz taze fasulyeyi, ayıkladığınız bamyayı ekleyin.
  4. Bezelyeyi, patlıcanı ve kabakları dizin.
  5. Aralarına yemeklik doğradığınız soğanı, sarımsakları, biberleri, domates dilimlerini ekleyin. Fesleğen yapraklarını aktarın.
  6. Zeytinyağı, domates püresi, sıcak su, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın.
  7. Sebzelerin üzerine gezdirin.
  8. Yağlı kâğıt ile kapatarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-45 dakika pişirin.
  9. Yağlı kâğıdı alıp, üzerine mozarella peynirini ilave edin.
  10. Tekrar fırına verin.
  11. Peynir eriyinceye kadar pişirin ve sıcak servis yapın.

__________________
#HerSeyCokGuzeℒoℒacak..ღ ❦
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
italyan usulü sebze

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beyaz Tavuk Sosu ( İtalyan Usulü ) Estela Soslar 0 22 Temmuz 2013 17:42
İtalyan Usulü Tavuk Tarifi Sevda Dünya Mutfakları 0 02 Nisan 2011 07:04
Minestrone (İtalyan Sebze Çorbası) Dilara Çorbalar 0 23 Nisan 2010 15:06
İtalyan Usulü Soğuk Kahve YapraK İçkiler İçecekler 0 26 Eylül 2009 18:42
Beyaz Tavuk Sosu ( İtalyan Usulü ) Kralice Soslar 1 12 Mart 2009 06:41