IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sevda

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 20 Mart 2013, 23:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çıtır Tavuk - Ballı Hardallı Sos




Çıtır Tavuk - Ballı Hardallı Sos


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hazırlama süresi: 20 dakika

Pişirme süresi: 20-25 dakika

Malzemeler:

2 tavuk göğsü

1 yumurta

1 yemek kaşığı zeytinyağı

½ ölçü/50 g galeta unu

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı: Tavuk göğüslerinin yağları temizlenir, parmak şeklinde kesilir. Yumurta, zeytinyağı, tuz, karabiber karıştırılır, tavuklar bu karışıma bulanır. Daha sonra galeta ununa bulanan tavuk parçaları fırına girebilir bir kaba dizilir ve 180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirilir. Ballı & hardallı sos ile servis yapılır.

Ballı - hardallı sos:

1 ölçü/150 g mayonez, 2 yemek kaşığı hardal, 2 yemek kaşığı bal

Tüm malzemeler karıştırılır, sos soğuk servis edilir.

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
cıtır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fırında Pirinçli Tavuk Dolması Tarifi. (Tavuk Yemekleri) Sevda Tavuk Yemekleri 0 02 Ağustos 2011 17:34
Domatesli Hardallı Izgara Fileto YapraK Et Yemekleri 0 02 Şubat 2010 05:32
Baharatlı Çıtır Tavuk YapraK Tavuk Yemekleri 0 27 Aralık 2009 17:39
Ballı Tavuk Kralice Et Yemekleri 0 23 Mart 2009 18:33

×