28 Eylül 2009, 16:48 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Turşu mıhlası MALZEMELER lahana turşusu 2 orta boy soğan 3 yumurta tereyağı zeytinyağı kırmızıbiber HAZIRLANIŞI Lahana turşusunu ince olarak kıyın ve fazla tuzunu gidermek için sudan geçirin Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağında kavurunLahanaları ilave edip kavurmaya devam edin Ateşi kısıp kapağı kapatarak 10 dakika pişirinYumurtaları bir kapta çırpın ve pişmiş lahanaların üzerine dökün kırmızı biberli tereyağı gezdirin kapağını kapatıp 2 dakika sonra ateşi kapatınKaradeniz Bölgesine ait bir yemektir | |
|
Etiketler |
mihlasi, mıhlası, tursu, turşu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ezme Turşu | YapraK | Turşular | 2 | 23 Aralık 2021 22:46 |
Yağlı Turşu | oneofgirl | Turşular | 0 | 07 Ağustos 2013 17:49 |
çırış mıhlası (van) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 11:44 |
Turşu Kavurması | Dilara | Sebze Yemekleri | 1 | 01 Mayıs 2010 15:24 |
Turşu Yapımı Turşu Tarifleri | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:53 |