IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ekim 2010, 08:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ıspanaklı mıklama (çorum)




Malzemeler
750 gr[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet orta boy kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
varsa 150 gr[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
25-30 gr tereyağı
1 çay kaşığı tuz, karabiber

Hazırlanışı
Ispanakları ayıklayıp yıkayın. Süzdürerek ince ince doğrayın,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı yemeklik incecik doğrayın. Çemenlerini ayıkladıktan sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları küçük kareler biçiminde doğrayın. Yağı tavada eritin. Yağ kızınca[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları içine biraz yumuşayıncaya kadar kavurun. Pastırmaları katıp 3 dakika[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]larla birlikte kızartın. Kavrulmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lara ıspanağı ekleyin. Kapağını kapatıp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları suyunu verinceye kadar orta ateşte pişirin. Kapağı kaldırıp tuzu ve karabiberleri serpin. Suyunu çekinceye kadar yaklaşık 3-4 dakika kavurun. Ispanağın ortasında kaşığın tersi ile 5 yuva açın. Bu yuvalara[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları kırın. Yumurtaları beyazı katılaşıp sarısı hafif sulu kıvama gelinceye kadar pişirin. Ateşten alıp sıcak servis yapın

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
corum, ispanakli, miklama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sotelenmiş ıspanaklı palamut Amelia Deniz Ürünleri 0 01 Eylül 2014 16:16
Çorum Baklavası Tarifi (Resimli), Çorum Yöresel Yemekleri Violent Yöresel Yemekler 0 15 Şubat 2014 18:30
Çorum / Tarihi Çorum Evleri Ecrin Karadeniz Bölgesi 0 12 Aralık 2011 23:37
Çorum / Hititlerin Başkenti Çorum Gezi Programı Ecrin Karadeniz Bölgesi 0 11 Aralık 2011 19:52
ıspanaklı iç (konya) Sır Yöresel Yemekler 0 22 Ocak 2011 22:36