IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 26 Ekim 2010, 16:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Haylan kabağı dolması (gaziantep)




5 kişilik
1 kg haylan kabağı
250 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıyması
1 su bardağı dolmalık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası
1 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası
1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3-4 diş sarmısak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber

Kabakların tepelerini kesin. Dış kısmını bir bıçak yardımıyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ıyın. Suyun içinde 1 saat bekletin. Sonra içlerini oyun. Kabuklarını tekrar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ıyın. Su dolu bir kapta tekrar 1 saat bekletin. Ayrı bir kapta 250 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıymasını, bol suyla yıkayıp süzdüğünüz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçasını, rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i, dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları, 2 çorba kaşığı zeytinyağını karıştırın. Malzemeler özleşene dek yoğurum Sonra içlerini oyduğunuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların içine doldurun. Kabakları tencereye dizin. Üzerine yeterince su ilave edin. Ağır ateşte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar yumuşayana dek pişirin.

Not: Haylan kabağı bulamazsanız bu yemeği sakız kabağı ile hazırlayabilirsiniz.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dolmasi, dolması, gaziantep, haylan, kabaği, kabağı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Azeri Usulü Balık Dolması (Şorbalık Dolması) Violent Deniz Ürünleri 0 26 Mayıs 2013 19:52
Gaziantep Usulü Kuru Patlıcan Dolması Tarifi AnqeL Yöresel Yemekler 0 25 Ocak 2012 00:55
Firikli acur dolması (gaziantep) Sır Yöresel Yemekler 0 26 Ekim 2010 16:28
Mumbar dolması (gaziantep) Sır Yöresel Yemekler 0 26 Ekim 2010 16:24
Haylan kabağı reçeli (gaziantep) Sır Reçel Tarifleri 0 25 Ekim 2010 15:14