IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ocak 2011, 17:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bodrum usulü patlıcan "köpeoğlu" (muğla)




Malzemeler :
Patlıcan 4 Adet
Sivribiber 2 Adet
Kızartmak İçin :
Komili Sızma Zeytinyağı
Sosu :
Domates 4 Adet
Komili sızma zeytinyağı 2 Adet
Sarımsak 2 Diş
Kesme şeker 2 Adet
Sirke 1 Yemek Kaşığı
Tuz-karabiber
Üzeri İçin :
Sarımsaklı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

YAPILIŞI:
1- Patlıcanları alacalı soyup, küp küp doğrayın.Acısını çıkarmak ve kararmamsı için tuzlu su da bekletin. Kızartmadan önce su dan çıkarıp, iyice suyunu sıkın. Havlu kağıt ile[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları kurulayıp, kızgın zeytinyağında iyice kızartın. Zeytinyağ soğuk olur ise[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar fazla yağ çeker. Kızaran[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların fazla yağını süzmek için havlu kağıt serdiğiniz tabağa çıkarın. Patlıcanlardan sonra sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leride kızartın.
2- Sosu için:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin kabuklarını çıkaraıp, küp küp doğrayın.
3- Sarımsakları ayıklayıp, kıyın.
4- Küçük bir tenecereye doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri, şekeri, sirkeyi,kıyılmış Sarımsakları, Komili Sızma zeytinyağını, tuzu, karabiberi koyup, bir taşım kaynatın. Soso kıvamına geldikten sonra içine kızarmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları ilave edip,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları sos ile birlikte bir taşım kaynatın. 5- Soslu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları servis tabağına alıp, ılıtın. Daha sonra üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve kızarmış sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile süsüleyip, servis edin.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bodrum, köpeoğlu, muğla, patlican, patlıcan, usulü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Muğla'ya "Deniz Ambulansı" Müjdesi System Sağlık Köşesi 0 10 Eylül 2011 21:32