IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ocak 2011, 22:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeytinyağlı türlü (tekirdağ)




Malzemeler:
2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
500 gram taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çay bardağı su
2 tatlı kaşığı toz şeker
1 çay bardağı taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2'şer adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sivribiber
1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yeteri kadar tuz
Kızartmak için:
Zeytinyağı
Sosu için:
2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
4-5 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3-4 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çay kaşığı toz şeker
Tuz

Hazırlanışı:
Soğanı küp küp doğrayın. Zeytinyağında kavurun. Ayıklanmış taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yi sotelemeye devam edin. Su, tuz, toz şeker ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı diri kalacak şekilde kısık ateşte pişirin. Diğer tarafta küp doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], sivribiberi,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ayrı ayrı zeytinyağında kızartın. Taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]li karışıma kızartılmış sebzeleri ilave edip, kaşık değdirmeden tenceredeki sebzeleri sallayarak harmanlayın. Karışımı servis tabağına alın. Sos için; Zeytinyağına, rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ince kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve toz şekeri ekleyip iyice pişirin. Türlünün üzerine sosu gezdirin. Arzunuza göre soğuk ya da sıcak olarak servis edebilirsiniz.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
tekirdağ, türlü, zeytinyağli, zeytinyağlı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yudum - Türlü Türlü Numune U, Ü, V, Y, Z 0 07 Şubat 2015 09:18
Tekirdağ Rhaidestos Bizanthe (Tekirdağ) AftieL Marmara Bölgesi 0 29 Ağustos 2014 18:15
Tekirdağ Sır İl ve İlçelerimizin Tarihçesi 0 29 Ocak 2011 18:49