IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2014, 00:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Yay Burcu Aylık Burç Yorumu




YAY
HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ


Bu ay, Merkür geri hareketi nedeniyle, ne yaptığımıza, ne söylediğimize dikkat etmemiz gereken bir zaman dilimidir. 7-17 Haziran tarihleri arasında, mali konularda ve ilişkilerle alakalı meseleler üzerinde iletişimi daha dikkatli yapmanız gereken bir dönem olacaktır. Çabuk kararlar vermemek gerekiyor. Mali durumlar anlamında biraz zorlanabiliriz. Dışarıdan yardım amaçlı bir durgunluk yaşanabilir. Gecikmiş borçlar kendini hatırlatabilir, kredi kartları gecikmelerine son derece önem verelim. Piyasanın şartlarına dikkat edilmelidir.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise, ilişkilerle ilgili meselelerde belirli bir fikir ayrılığı meydana gelebilir. Sorunlu bir beraberlik varsa, bu dönemde birbirinize anlayış göstermek durumundasınız. Daha önce ayrılmışsanız geri hareket nedeniyle partnerin bir dönüşü olabilir. Bunu da bilinçli bir şekilde ele almak gerekir. Yeni bir tanışmada ise nihai bir karar verilmemelidir.

13 Haziran tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak dolunay, kişisel kararlar anlamında dışarıdan gelen baskıların veya mevcut durumun engelleri nedeniyle, kendimizi kıskaç altında hissetmemize yol açabilir. İş sorunları, gerginlik, huzursuzluk, uykusuzluk gibi sorunlarımız olabilir. Bu dolunayda meseleleri abartmamak gereklidir. Yaşanan meseleleri abartılı bir şekilde ele alırsak kutuplaşma oluşabilir.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlıyor ve 27 Haziran'da yeni ay oluşuyor. Eş veya partner nedenli, borç alacak konuları, paraların idaresi gibi konularda öncelikle bunları ölçüp biçmek gereklidir. Mali konularda hesabımızı çok dikkatli bilmemiz gerekiyor. Önümüzü göremediğimiz borçlara girmemeliyiz.

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Haftanın en hoş ve olumlu hatta heyecan verici günü 6 Haziran. Partnerinize sürpriz yapabilirsiniz. O da hoşunuza gideceğiniz güzel bir haber verebilir. Birlikte sohbet etmek, gezmek, birbirinize güzel sözler söylemek günüdür. Bazılarınız ani bir evlilik kararı bile verebilir. Ayrılanlar birbirlerini ararlar ve konuşmaya karar verirler. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İlişkilerde güven unsurunu mutlaka gözetelim.

9-15 Haziran haftası: Hem ilişki hem iş hayatı ve hem de parasal konularda son derece önemli bir haftadayız. 13 Haziran tarihinde sizin burcunuz üzerinde oluşacak Dolunayın önemi, partneriniz ve sizin düşünceleriniz, değer yargılarınız, inancınız, ailevi yapınız, hayatı ele alış biçiminiz,, bu ilişkiye verdiğiniz öneme göre anlam bulacaktır. Bir bütünün ayrı parçaları olduğunuz gerçeğinin farkında bir ilişkiniz varsa, tabii ki bu Dolunayda sorun çıkmaz ve farklılıklar sizi birbirinize daha fazla yaklaştırır. Tam tersi durumda ise, hoşgörüsüzlük, abartı ve çatışmalar uzaklaşmaya sebep olabilir. Dış veya iç nedenlerle bu Dolunay ilişkinin test edilmesi demektir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Mevcut ilişkimizi, evlilik veya boşanma kararımızı, ilişkide önemsediğimiz hususları gözden geçireceğiz. İletişim bir müddet aynı meseleler üzerinde yoğunlaşabilir. Diyelim ki, ayrılmak üzereydiniz. Bu karar beklemeye alınır. Evlenmek istiyordunuz. Şimdi tekrar düşüneceksiniz. Karşınıza çıkan kişiyi inceleyecek, tercihlerinize uygunluğuna bakacaksınız. Belki çok önce ayrılmıştınız. Şimdi bir yöneliş söz konusu olabilir. Bütün bu incelemeler 13 Temmuz tarihine kadar devam edecektir.

23-29 Haziran haftası: İlişkideki paylaşımı bir yanıyla uyumlu diğer yanıyla fikirsel anlaşmazlıklara davetiye çıkartabilecek Venüs-İkizler burcu seyri, 23 Haziranda başlıyor. Merkür geri hareketi devam ediyor. Bu ikisi, hem beraberliğin mantıklı bir şekilde analizini yapmak hem de konuşarak, birbirinizi anlamak yönünde kıymetli. 29 Haziran tarihinde özellikle ilişkide paylaşımlar gelgitli olabilir. Her iki tarafın da çok tutarlı ve dengeli davranması gerekir. Sosyal hayatta arkadaşlıklar kolayca kurulur. Fakat bireysel anlamda herkes kendine göre davrandığı için, bir elmanın iki yarısı olduğumuz gerçeği göz ardı edilebilir.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Bu hafta ofis ortamı işler, ev alanı içinde yapılan aktiviteler ve çalışmalar gayet etkili. Yaratıcı, hoş ortam hazırlamaya dönük işler, sağlamlaştırma, süsleme, yazı edebiyat, mistizm yine başı çekiyor. Huzurlu çalışmayı ve güven verici ilişkileri önemsiyorsunuz. Sizin için çalışılan yer çok önemli. Orada tüm gününüzü geçirdiğiniz için, değişik yenilikler katmayı seveceksiniz. Gelen müşterilerinizin veya çalıştığınız ortamdaki diğer kişilerin de memnun olmasını istiyorsunuz. Ev alanı veya ofis içinde güzelleştirmelerde bulunabilirsiniz.

9-15 Haziran haftası: Bu hafta, birçok burç için zorlayıcıdır. Sizler için ilişki, çalışma hayatı parasal ve ailevi konularda önem taşımaktadır. Maddi ve manevi anlamda güven ve huzur dolu bir yerde çalışıyor ve de yaptığınız işten memnunluk duyuyorsanız sorun yok. Ancak kendinizi yorgun, çoğu zaman keyifsiz, doyumsuz ve mutsuz hissediyorsanız bu hafta devam etmeme kararı alabilirsiniz, başka bir işi tercih edebilirsiniz. Eğer uzun zamandır iş arıyorsanız, bu hafta görüşmelerde bulunabilirsiniz. Kararlarınızı verirken, para kadar, hedeflerinize de uygun oluşu sizin için son derece önemlidir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.
Bu dönemde, iş ortaklıkları, iş sözleşmeleri, iş davaları, danışmanlıklar, proje ortaklıkları, kontratlarımızı gözden geçireceğiz. Mevcut sözleşmemizdeki maddelere bir göz atacağız, notlarımızı alacağız. Karşımıza bir iş teklifi çıkarsa arz ve talepler üzerinde duracağız. Sözleşmesiz işlere kalkışmayacağız. İş konularında aceleci davranmayacağız.

23-29 Haziran haftası: Venüs-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Merkür geri hareketi devam ediyor. Kafalar da karışıyor. İş ortaklıklarında uyum önemli. Fakat birlikte aynı hedefi gözetmek, fikirlerimizi paylaşmak, ortak bir noktada buluşmak lazım. Sırf uzlaşayım, idare edeyim diye yol alırsak, sonunda birbirinize katlanan iki gergin insan haline geliriz. Mesleki konularda da durum gelgitli. Bir yandan bir yerde çalışayım, maaşım gelsin diyoruz. Diğer taraftan getirisi az olduğunda, bir de bizi kısıtladığında isyan ediyoruz. Aslında biz ne istediğimizi biliyor muyuz? İşte bu hafta bu sorunun cevabı için, şöyle bir düşünmeniz yararlı olur.

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda öyle çok fazla getirisi olan bir hafta değil. Kendi içinde akışta, aybaşı oluşu nedeniyle diğer burçlar gibi mali anlamda rutin bir girdinin işaretçisi. Sağlığınızla ilgilenmek, sevgilinize bir sürpriz, evinizin ihtiyaçları ve güzelleştirmesi adına harcamalarda bulunabilirsiniz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Ortaklaşa iş ve özel mali paylaşımlarda dikkatli olalım.
9-15 Haziran haftası: Bu haftanın, diğer alanlarda olduğu gibi maddi açıdan da önemi bulunmakta. Mevcut iş koşullarınız sizi hem huzur hem de mali anlamda doyurmuyorsa yeni bir karar verebilirsiniz. Bazıları iş ortaklığını bitirebilir, kimileri kendine farklı bir hedef belirleyerek serbest çalışmayı tercih edebilir. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Yeni karar vermemek gerekiyor.

16-22 Haziran haftası: 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Aileye, eşe ve iş ortağına ait olan tüm kazançlarımızın, miras paylaşımı ve hisseli malların bölüşümü, gelir dağılımı üzerinde geleceğe dönük düşünmemizde yarar var. Eğer bunların bölüşümünde sorunlar varsa, gözden geçirmemiz yararlı olacaktır. Karşılıklı güven çok önemli.

23-29 Haziran haftası: Parasal konularda önemli bir hafta. Yeniay-Yengeç burcunda oluşacak. Hem geleceğimizi garanti altına almak hem de belli bir maaşla bunu yapabilmek zor. Bu yüzden de geçici çözümler buluyoruz çoğu zaman. Oradan kredi çek, bu kişiden destek bekle derken ortada elle tutulur bir şey yok. Bizim bütçemizi, geleni gideni bu Yeniayda bir daha ele almamız yararlı olacak.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-16-20-21-30
Zayıf Enerjili Günler : 5-6-18-19-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 20-21
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14
Yeniay : 11-12-13
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 24-25-26-27
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

ast.uzm:iremsu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, burcu, haziran, yay, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 4 01 Haziran 2014 01:07
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Başak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:44
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:42
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:39
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:37