IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2015, 10:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terazi Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu




Terazi Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Ayın Olumlaması:

“Ben huzurlu ve mutlu olmayı seçiyorum.”

Ay ve Uranüs karesinin etkileri kısa süreli de olsa, sosyal ilişkilerinizde ani olarak gelişen birtakım olaylar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda, partnerinize karşı konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Anlık hatalarınız geri dönüşü olmayan ayrılıklara neden olabilir.

Ayın 4-5-6-7 ve 8’inci günlerinde özellikle iletişime dikkat etmelisiniz. İş ve sosyal ilişkilerinizde sakin ve sevecen davranışlarda olmanız gerekiyor. Ay “anne” olgusunun da temsilcisi olduğu için eğer anneyseniz anneliğinizi sorgulamanıza neden olan olaylar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde ebeveynlerinizle tartışmaktan kaçınmalısınız.

İş hayatınızda gelip geçici şeyler ilginizi çekebilir. Uyku düzeniniz bozulabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz iletişimde yaşanabilecek gerilimlerden dolayı stres olabilirsiniz. İşin zorlukları karşısında mücadele etmek, başlıca çalışma prensibiniz olmalı. Size sorun çıkaran kişilere karşı geri çekilip kendinizle yüzleşmeniz önemli.

Olumsuz düşünce ve alışkanlıklardan kurtulmak, için ayın 9-10 ve 11’inci günlerinde içsel enerjinizi yükseltmek için uygun zamandasınız. Bu süreçte daha çok geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Gündelik işlerinizde ve sağlık konusunda çok daha özenli ve dikkatli olmanız gerekiyor. Meditasyon yapmanız, dua etmeniz ya da maneviyata yönelmeniz size çok iyi gelecektir.

4 Mayıs’ta dolunay Akrep burcunda doğuyor. Sezgilerinizin arttığını fark edeceksiniz. İş yaşamınızda uzun süredir isteyip de gerçekleştiremediğiniz işler önünüze geliyor. Birlikte çalıştığınız kişiler öyle teklifler sunacaklar ki size, zorlanıp şikâyet ettiğiniz şeyle ilgili yolunuza engel koyan kişinin bizzat kendiniz olduğunu fark edeceksiniz.

Ortaklı işlerinizde zorluklar yaşıyorsanız ayın 8-9-10 ve 11’inci günlerinde günlük sorunlarınız artabilir. Çalıştığınız kişiler üstünüze gelebilirler. Sakin kalabilirseniz, onlarla yaşadığınız sorunları çözümlersiniz. Sorunları zaman bırakarak bile uzlaşabilirsiniz. Sizi yerinizden edeceğini düşündüğünüz kişiler, kazdıkları kuyuya kendileri düşebilirler. İlahi adaletin sonuçlarını göreceksiniz.

Bu dönemde duygularınızı hareketlendirecek ve kalbinizi çarptıracak gelişmeler meydana gelebilir. Yalnızsanız âşık olabilir ya da beğendiğiniz kişiden teklif alabilirsiniz. Romantik maceralar için daha hevesli ve cesur davranabilirsiniz.

Bu dönemde sosyal hayatınız da canlanabilir. İş veya özel amaçlı organizasyonlara ya da davetlere katılıp yeni çevreler edinebilirsiniz. Merak duyduğunuz bir sanat dalı ya da hobiniz varsa şimdi bunlar üzerinde daha fazla enerji harcayabilirsiniz.

Ayın 4-5-6-7-8-9 ve 10’uncu günlerinde, hayatınızdaki önemli konuları önce daha karmaşık hale getirip sonra çözmeye eğilimli olabilirsiniz. Başınıza gelen olayları ve konuları abartmaya ve olduğundan daha büyük göstermeye, de yatkınsınız.

Risk almaya, gözü kapalı şekilde olaylara atlamaya ve cesur davranmaya da meyillisiniz.

8 Mayıs’ta Venüs, Yengeç burcunda seyrine devam ediyor. Bu dönemde herhangi bir yaşam alanında ortaklık kurduğunuz veya işbirliği yaptığınız kişilerle ilişkilerinizde bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Olaylar karşısında sakinliğinizi koruyun. Sizin gibi kendisini ortaya koymaktan hoşlanan biri için zor olsa da sosyal çevrenizden uzaklaşma arzusu da duyacaksınız. İçsel anlamda kendinizi gözden geçirmek için güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bu süreçte özellikle ikili ilişkilerde birtakım farkındalıklar yaşamanız söz konusu.

Kendinizi eleştirirken gerçekçi olmaya özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Gizli ve platonik aşkların gündeme gelmesi mümkün. 12 Mayıs’ta Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle kendinizi sosyal ortamlara atabilirsiniz. Bu sayede yeni insanlarla tanışabilir ve beklenmedik arkadaşlıklar, bağlantılar kurabilirsiniz.

Sosyal çevrenizi hızlı bir değişim içine sokabilirsiniz. İleriye yönelik hedeflerin, arkadaşlık ilişkilerinin, ev hayatınızın ve yerleşim yerinizin değişimi ya da yolculukların hareketlenmesi söz konusu olabilir. Eğer bukonularda kendinizi hazır hissediyorsanız harekete geçebilirsiniz.
Hazır olmadığınızı düşünüyorsanız sabretmeli ve arzu ettiğiniz değişimler için bir ay kadar araştırma yapmalısınız.

18 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda gölgesiyle gerilemeye başlıyor. Bu dönemde içe dönüp kendiniz hakkında düşünecek, sizi rahatsız eden alışkanlıklar ve yanlış düşünceleriniz den arınmak için enerjinizi yükselteceksiniz. Sosyal çevrenizde hızlı değişimler olabilir fakat değişimler yapmak için doğru bir süreçte değilsiniz. Yeni işlerden ve atılımlardan yana çok dikkatli olmanız gerekiyor.

18 Mayıs’ta yeniay Boğa burcunda oluşuyor. Bu dönemde yeme içme alışkanlığınıza dikkat edin. Kilonuzu korumak için düzenli beslenin. Yeniay, sizin açınızdan sosyal yaşamınız, arkadaşlıklarınız, ilgi alanlarınız, ilişkileriniz, kültürel anlamdaki aktiviteleriniz, kariyer hayatınız ve hedeflerinizi gözden geçirmeniz yönünde etkili olacaktır.

Kariyer seçiminizde, mevcut iş durumunuz, yarım kalmış istek ve dilekleriniz, umduğunuz gibi sonuçlanırken kimseye baskı ve otorite kurmayın.

Ayın 18-19-20-21 ve 22’nci günlerinde çalışma şartlarının zorluğu veya sizin arzu ettiğiniz şekilde olmayışı, hayatınızı yeniden değiştirmekle ilgili yaptığınız ve sonuç alamadığınız işlerde oldukça başarılı olacaksınız.
Sağlık açısından sindirim rahatsızlıklarına dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Nuray Sayarı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, terazi, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 09:55
Terazi Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:15
Terazi Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:46
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:44