IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2016, 09:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AKREP Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




Sevgili Akrepler,
Ocak ayında aile ilişkilerinize, yerleşim yerinize baktığımızda yer yer baskı altında hissedebilirsiniz.
3 Ocak tarihinde kendinizle ilgili hedeflerinizi belirlemeniz, yeni planlamalar yapmanız son derece önemlidir.
Daha önceden planlanmış olan yolculuklarınız varsa gerçekleştirebilirsiniz. Çevre ilişkilerinizde kişileri anlamak ve fikirlerinizi geliştirmek anlamında bu yeni ayı olumlu buluyorum.


Şuan ki ilişkilerinizde baskı altında olmak istemiyorsunuz. Amaç ve hedeflerinizi ortaya koyun. Dolunayda plan ve projelerinizi kendinize güvenerek gerçekleştirirseniz bu dolunay sizin için rahatsız edici olmaz. Sakin olmalısınız.
Her şey gönlünüzce olsun.

1-10 Ocak arası:
3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Mars, burcunuzda ilerleyecek. Başarılı kararlar vermeniz ve hedefinize ulaşmanız için gereken güç ve istekliliği size veriyor. Ocak ayında Merkür iki ayrı burçta gerileyeceği için, tabii ki bizlerin girişim, kişisel kararlar, ilişki meselelerine derinlikli olarak bir bakmamız gerekiyor. Gelen teklifleri veya gelişmeleri ne kadar olumlu olsa da, yine de şöyle bir gözden geçiriniz. Hiç kimse üzerinde baskı uygulamayınız. Siz işinize, hayatınıza, amacınıza bakınız. Enerjinizi, doğru iş ve konular üzerinde odaklayınız. Zamanı en iyi şekilde kullanınız.


5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. Ailenizle aranızdaki iletişime önem veriniz. Sakin, aklımızı başımızda ve gerekirse esnek olmaya çalışalım. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle sorunlar büyüyebilir. Siz daha özgür olmak ve fikirlerinizi bu çerçevede ele almak isterken, onlar engel olmaya ve sizi yönlendirmeye çalışabilirler. Arkadaşlarınızla ilgili eskiye ait meseleler gündeme gelebilir Merkürün geri hareketinde geçmişle alakalı her konu yeni bir bakış açısı altında ele alınmalıdır. Yeniden incelemeli, daha geniş çapta araştırmada bulunmalısınız. Belki de satın almayı düşündüğünüz ev, geri hareketten sonra makul bir fiyata inebilir. Kararlarınızın, yapmak istediklerinizin artı ve eksisini iyice hesap etmelisiniz.


8 Ocak 2016-9 Mayıs 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreçte sizler, hedefinizi, umutlarınızı, yapmak istediklerinizi, sosyal ve iş anlamındaki ilişkilerinizi, vizyonunuzu, gitmek istediğiniz yolu, mevcut durumunuzu içsel anlamda gözden geçirerek bir görüş sahibi olabilirsiniz. Şu anda durduğunuz nokta sizi tatmin ediyor mu, size göre neler sorun çıkartıyor, neler motive ediyor ve aslında yapmak istediğiniz tam olarak nedir? Bunlara odaklandığınızda, sizi memnun etmeyen durumlar varsa, o zaman endişelenmek, bir şeyleri eleştirmek veya birilerinin kurbanı olmak yerine, bilginizi geliştirmeyi, yeteneklerinizi bir iş veya grup içinde değerlendirmeyi, sağlıklı büyümeyi hedef almalısınız. Dünya görüşünüz de önemli. Etrafınızdaki insanları gözlemleyiniz. Farklı görüşte kişilerden de öğreneceğimiz şeyler olabilir. Her şeyi bilmemiz mümkün değil tabii ki. Araştıracağız, öğreneceğiz, ilgilendiğimiz alanda ilerlemek adına kendimizi geliştireceğiz. Bunlar sürecin sonunda bize güzel kapılar aralayabilir. Emeğin hakkını bileceğiz, bilmeyenlere de zaman harcamayacağız. Dostluklarımızı gözden geçireceğiz. İhtiyacı olanlara yardım ve destek sunma yönünde çalışmalar, organize işler, sorumlulukların paylaşılması gibi kıymetli olguların hayatımızdaki önemi üzerine düşüneceğiz. Sürecin sonunda, belirlediğimiz noktalar çerçevesinde uygulamalarda bulunabiliriz.

8 Ocak saat 21:36-25 Ocak saat 23:50 Merkür-Oğlak burunda geriliyor.
Siz Akrepler
Yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminiz, haberleşme (posta, gazete, yazım, internet, telefon yoluyla konuşma ve yazışmalar)
Öğrenme ve öğretmeyle alakalı her türlü eğitim faaliyetiniz (öğrenme yeteneğiniz)
Kısa yolculuklar, komşularınız, kardeşlerinizle olan ilişkiler, nakliye,
Ev satın alma, kiralama, taşınma,
İfade gücünüz, iş yapma kapasiteniz, tüm fikirleriniz, ticaret, satış işlemleriniz
Günlük temaslarınız ve deneyimleriniz, kültürel yetenekleriniz, rapor veya belgeleriniz
Çevrenizdeki dedikodular, yayımcılıkla ilgili faaliyetleriniz, konuşma şekliniz, bilgi toplama ve paylaşımlarınızla ilgili konuları

Gölgeli Günler: Merkür geri hareketinin etki dahilindeki tarihler olup, 1 Ocak-1 Şubat 2016 arasında yukarıdaki konu ve alanlarda tedbirli, dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulununuz. Bir karar vermeden önce iyi inceleyiniz, üzerinde düşününüz.


Sevgili Akrepler, 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Yeniay-Oğlak burcunda oluşacak. Yakınlarımızla olan ilişkimiz, eğitim ve iş hayatımız, oturulan çevre, girişimler, görüşmeler ve bağlantıların ciddi manada ele alınma vaktini işaret ediyor. Yeniayın görünümleri her zaman olduğu gibi kıymet taşıyor. Bunları incelediğimizde, önümüzdeki bir aylık süreci değerlendirmedeki kolaylık veya zorlukları da anlamış oluyoruz. Yeniayın ilk görünümü, Jüpiterle oluşacak. Bu durum, hem daha öncesi hem de bugüne ait hedeflerimizi gerçekleştirme şansı veriyor. Yeniden inceleme, araştırma, eksikleri tamamlama anlamında bize destek bir enerji. İkinci görünüm, Kuzeydüğümle olduğu için, amacımıza varmamızı sağlayacak bilgiyi, gelişmeleri, işleri, çevreyi gayet dikkatli bir şekilde ele alıyoruz. Titiz gözlemde bulunacağız. Kendimize ve yeteneklerimize güveneceğiz. Son görünüm, geri hareketini sürdürmekte olan Merkürle olduğu için, tabii ki çok emin olmadan, öyle düşünmeden kararlar vermeyeceğiz. 25 Ocak tarihine kadar eksiklerin tamamlanması, önceden başlanmış işlerin tekrar gözden geçirilmesi faydalıdır. Bu arada gelen haberler, teklifler ve gelişmeleri de mercek altına aldığımızda bu Yeniayı gayet olumlu şekilde değerlendirebiliriz.

11-17 Ocak arası:
Sevgili Akrepler haftanın genelinde, kendinizi dış dünyada ifade etme arzunuz yoğundur, istekleriniz ön plandadır. Doğal olarak bulunduğunuz alanda liderliğinizi kabul ettirmekten yana davranışlar sergileyebilirsiniz. Fakat bu durum çevrenizdeki insanlar tarafından hoş karşılanmayabilir. Aslında böyle davranmanızın nedeni sorumlulukların üstünüzdeki etkisidir. Merkür geri hareket dönemlerinde bu türden hissedişler daha fazla yoğunlaşır. Finansal ve çalışma hayatınızla ilgili konularda girişimde bulunmak isterken, hayat şartlarının zorluğuyla mücadele etmek kolay değildir. Benim tavsiyem bu hafta, eğitimden, iş hayatına, finansal konulardan toplumsal ilişkilerinize kadar geniş bir alanda sakince akışta kalıp, hırslı, inatçı tavırlar yerine, amacınıza ulaşmak için, karşılaştığınız engelleri sabırla aşmaya gönüllü olmanızdır. Evet kolay değil ancak imkansız da değil. Yeter ki, biraz toleranslı olalım. Çevrenizdekilerle ilişkinizde ciddi duruşunuz ve kendinizden emin oluşunuz, size saygınlık kazandırır.

18-24 Ocak arası:
Sevgili Akrepler, 24 Ocak saat 03:46 Aslan burcunda oluşacak Dolunay, toplumsal görev ve sorumlulukların kendini hissettirdiği bir zamandır. Birilerine ve dünyaya karşı bir kafa tutma haline benzer. Kendimizi ifade etmek için tüm gücümüzle çabalarız ve değerimizin bilinmesini isteriz. İnsanlar bizi takdir etmelerinde, işlerimiz yoluna gitmediğinde egomuz devreye girer. Girer de, bunun ayarını iyi bilmek gerekir. Dolunayın görünümlerine baktığımızda bizi uyaran nitelikte olduğunu görüyoruz. Ay-Mars görünümü, iş hayatımız, toplumsal ilişkilerimiz, yaşça büyük kişilerle aramızda yaşanabilecek gerilimin işaretçisidir. Gücünüzü gösterirsiniz, isteklerinizi mutlak şekilde kabul ettirmeye çalışırsınız. İş görüşmesinde, taleplerinizin kabulü için dayatırsınız. Tepkili gözükebilirsiniz. Bu, istediklerinizi alabilmeniz dışa yansıyan içgüdüsel bir tepkidir. İşe girmek, işte sorunlar varsa bunları halletmek, plan ve projelerimizi yürürlüğe koymak yönünde hırslısınız. Ay-Satürn görünümü, size dayanıklılık ve kararlılık gücü verir. Finansal konularda taleplerinizin karşılık görmesi için dayatırsınız. Sizi kimsenin durdurması, hafife alması mümkün değildir. Ancak şunu unutmayınız. Merkür geri hareketi 25 Ocak tarihinde bitse de, gölgeli günleri bir hafta boyunca etkilidir. Ciddi anlamda kararlarınızı gözden geçiriniz. İletişime dikkat ediniz. Bir şeyi kabul ettireyim derken, deyim yerindeyse çam devirmeyiniz.

20 Ocak saat 17:27-19 Şubat saat 07:34 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ailevi ilişkiler, çalışma hayatınızla ilgili konular, ortaklaşa ilişkiniz olan insanlarla bağlantınız, bireysel girişimlerdeki kararlılığınız ve sorumluluklarınız öne çıkıyor. Özgürce geleceğinizi şekillendirmek isteğiniz yoğun. Ancak bir yandan da tam olarak ne yapacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Hangi iş alanı sizin için daha uygun veya hangi alan kazandırıcı olur. Kimlerden destek görebilirsiniz veya kimlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Henüz Merkür geri hareketi bitmeden bu meseleler üzerinde tekrar düşünmek faydalıdır.


23 Ocak saat 22:31-17 Şubat saat 06:17 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönem disiplin edicidir. Akrepler iş hayatında daha çok sorumluluk almaya, akıllıca düşünmeye gayret ediyorlar. Kardeş ilişkilerinde bir sorumluluk getirebilir. Eğitim hayatıyla ilgili konularda, yeni bir projeye dahil edilmeniz istenebilir. Çok sıkı çalışmanız gerekebilir. İş girişimlerinde ise, özellikle bilgi ve deneyimlerinize yönelik alanlarda hareket etmeniz beklenebilir. İlişkilerde kendinizi güvende hissedip hissetmediğiniz üzerinde de durabilirsiniz. Geri hareketin gölgeli günlerini hesaba katarak 1 Şubat tarihine kadar olan bitene bir bakmakta yarar var.

25-31 Ocak arası:
25 Ocak saat 23:50 - 14 Şubat saat 00:43 tarihleri arasında Merkür, düz seyirde Oğlak burcunda ilerleyecek. Geri hareket esnasında düşündüğünüz, gözden geçirerek karara bağladığınız işleri gölgeli günlerini de hesaba katarsak 1 Şubat itibariyle yürürlüğe koymanız iyi olur. Genel olarak Merkür-Oğlakta ister geri ister ileri olsun, hem hedeflerinizi hem mali konuları, hem de aşk hayatınızla ilgili meseleleri ciddiyetle ele almanızı sağlayıcıdır. Eğer hala tam olarak, ailevi meseleler veya bazı konularda kafanızın içinde sorular varsa bunları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Çevre ilişkilerinde öyle herkesle pek sıkı fıkı olmak istemezsiniz. Genelde güvendiğiniz insanlarla konuşmayı tercih edersiniz.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-14-22-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler :
11-12-17-18-24-25
Aşkta En Şanslı Günler :
13-14
Parasal Açıdan Şanslı Günler :
6-7


Yeniay : 3-4-5-6-31(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 17-18-19(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2016, akrep, aylık, burÇ, ocak, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 3 03 Ocak 2016 11:59
TERAZİ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:32
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:26
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:24
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:21