IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Dream

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2016, 09:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TERAZİ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




Sevgili Teraziler,
Aşk ve ailevi meseleler hakkında endişeli olabilirsiniz. Nasıl özgür projeler içerisinde yer alabilirsiniz, kendinizi nasıl gösterebilirsiniz bu meseleleri ele almalısınız. Aşk hayatında paylaşım çok önemli.
Anne babalar kendi sosyalleşmelerine de önem vermelidirler. Eski dostlara merhaba demenizde fayda var.

Ailenizde iş problemleriniz varsa onlara önem verebilirsiniz. Evinizde tadilat yapma isteği olabilir. Bu konularda çok acele etmemelisiniz.

Mars akrep burcu seyri 3 Ocak tarihinde finansal konularda etkili oluyor. Güçlü olmak istiyorsanız ne istediğinizi bilmelisiniz. Parasal konularda hedefinize bakmalısınız.
Yeni ayda ev içinde aile büyükleriyle ilgili anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Üzerinizdeki yükler fazla olabilir fakat karamsar olmamanız da fayda var.
Aşkı arzulayan bir yanınız var fakat birilerine göre hayatı ele alıyorsunuz. Kendi fikir ve tecrübelerinize güvenin. Sosyal ilişkilerinize önem verin.

Her şey gönlünüzce olsun.

1-10 Ocak arası:
3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcunda ilerleyecek. Finansal kazancımız, değerlerimiz, bunların hepsi bizim için daha da kiymetli hale geliyor. Biraz hırs verebilir. Sahip olmak ve sahip olduklarımızı uzun süreli kendimiz kılabilmek için planlı hareket etmek, hedef belirlemek ve bu hedefe uygun yatırım, kazanç, bütçe düzenlemesinde bulunmak çok önemli. Merkür geri hareketi 5 Ocak tarihinde başlayacağı için, zihnimiz her şeyi içsel anlamda değerlendirmeye hazırlanıyor. Alacak-verecek hesabımızı ailemiz ve evimizin ihtiyaçları anlamında gözden geçirmeye başlayalım.

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. İlişkinizde sorunlar yaşıyorsanız, bunların ardında yatan nedenlere bakacağız. Yanlış anlaşılmaların daha fazla olacağı bu süreçte, iletişime dikkat edelim. Yakın bir zamanda ilişkiniz sona ermiş veya yanlış anlaşılmalar nedeniyle aranızda mesafe oluşmuş ise, tekrar bir araya gelebilir veya bu meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Yeni bir adım atmak yerine, var olan durumu ciddiyetle ele alalım. Çocuklarımızla ilgili meselelere bir bakalım. Hobilerimize zaman ayıralım. Yarar-zarar değişkenliği gösteren parasal yatırımlardan kaçınalım.

8 Ocak 2016-9 Mayıs 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda gerileyecek. Bu süre, içsel anlamda bir gözden geçirme halidir. İnsan hayallerini, beklentilerini, duygularını, hissiyatlarını, bağımlılıklarını, kendisi için neyin önemli olup olmadığını tespit eder. Bu kendini aşma halidir. Gereksiz endişeler, kaygılar yerine, sağlıklı yaşamanın önemi üzerinde durma zamanıdır. Neler yapmak istiyorsak, neler ortaya koymaktan yanaysak bunları nasıl gerçekleştirmek gerektiğini araştırma vaktidir. İlişkilerimizi de ele alırız. Neler gördük, neler geçirdik, neler öğrendik, neler bizde iz bıraktı. Bunların bize kattığı tecrübeler nedir? Bunlara bakacağız. Kendimizi arındırmak, yarım kalan işlerimizi tamamlamak, hazırlanmakla bağlantılı olduğu için, aslında biraz durgunluk zamanı gibi gelse de, sürecin sonunda kendimizi daha iyi hissetmemiz mümkündür. Farkına varmak halidir. İnsan bu süreci kendi iç derinliklerini keşfedebilir. Ruhsal gelişim için, aydınlanma ile yanılma arasındaki farkı görür. Kendisini sınırlayan koşulları, hayal kırıklığına uğratan meseleleri kendini geriye çektiğinde görür. Sürecin bitiminde rahatlamış, arınmış, gerçeklik tanımlarını yeniden oluşturmuş bir birey olmanın içsel huzurunu hisseder.

8 Ocak saat 21:36-25 Ocak saat 23:50 Merkür-Oğlak burunda geriliyor.
Teraziler
Eviniz veya ev yaşamınızla alakalı her türlü konu (satın alma, kiralama, taşınma, birlikte yaşama)
Aile, toplum, anne - baba konumundaki kişilerle olan ilişkileriniz ve birbirinize olan tutumunuz, derin duygularınız, bilinçaltı,
Gayrimenkul, çiftlik, maden, toprakla ilgili her şey,
Anayurdunuz, duygusal güvenliğinizle alakalı meseleler, ruhsal bağlılıklarınız,
Anneliğiniz, korunma ve sahip olunma ihtiyacınız ve hayatımızda temel teşkil edecek konular

Gölgeli Günler: Merkür geri hareketinin etki dahilindeki tarihler olup, 1 Ocak-1 Şubat 2016 arasında yukarıdaki konu ve alanlarda tedbirli, dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulununuz. Bir karar vermeden önce iyi inceleyiniz, üzerinde düşününüz.


Sevgili Teraziler, 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, evimiz ve ailemizle ilgili konulardaki huzur, güvence, sağlamlaştırma, köklendirme gibi olguların gözden geçirilerek durumumuzu tespit yönünde önem taşıyor. Gönlümüze soruyoruz? Burada mutlu muyum, hayatımdan memnun muyum, kendimi güvende hissediyor muyum? Bütün bu sorulara cevap ararken, aslında mevcut durumu da net şekilde görmüş olacağız. Yeniayın ilk görünümü Jüpiterle olduğu için, doğal olarak bir arınma, tazelenme, rahatlama ihtiyacımız yoğun. Geçmişte yaşanılan tecrübelerin izlerini silerek, değerlerimizin ne olduğunu, ne istediğimizi, bizi neyin mutlu ettiğini bilerek güven içinde yaşamak istiyoruz. Eğer biz bunları kafamızın içinde iyice oturtursak (ki Yeniay bu anlamda faydalıdır) o zaman hiçbir endişe duymadan, kafamız karışmadan, kendimize güvenerek ilerleriz. Yeniayın ikinci görünümü Kuzeydüğümle. Bu görünüm ailevi konulardan kişisel meselelere kadar geniş bir alanda gelişimin simgesidir. Gelişim için, gereksizlerin ayıklanması, sorun çıkartan ve sizi engelleyen ne varsa bunların ayıklanmasını sağlıyor. Merkür geri hareketiyle örtüşen bu Yeniay, en geç 25 Ocak tarihine kadar aceleci kararlar vermemek, benim bu yorumda sözünü ettiğim noktalara önem vererek tespitlerde bulunmanın gayet yararlı olacağını işaret ediyor.

11-17 Ocak arası:
Sevgili Teraziler haftanın genelinde, ailemiz, psikolojik ve bedensel sağlığımıza özel önem vermek gerekiyor. Bir şeyler sizi düşündürüyor, bazen kaygılandırıyor olabilir. Bunun nedeni önünüzü görmekte zorlanıyor oluşunuzdandır. Sizin arzunuz duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi emniyette hissetmek. Ancak Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için sanki her şey yavaşlamış gibi geliyor. Oysaki böyle zamanlarda, etrafımızdaki dünyada gördüklerimiz, tespit ettiklerimiz gayet kıymetlidir. Belki de siz kötümser düşünüyorsunuz. Bir şeyleri kafanıza takıp, sanki düzelmeyecekmiş gibi endişe yapıyorsunuz. Lütfen sakin olunuz ve sizi rahatlatacak egzersizlere, olumlamalara, kısa molalar vererek rahatlamaya çalışınız. Sürekli geçmişi olumsuz yönleri, anılarıyla irdelemeyiniz. Bu bazen insanı güçten düşürür.

18-24 Ocak arası:
20 Ocak saat 17:27-19 Şubat saat 07:34 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş, aşkta özgürce hareket etmeniz, hayatın eğlendirici, keyifli yanlarının tadını çıkarmanız, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmeniz, hevesli bir şekilde yaşamı kucaklamanız demektir. Genelde bu dönemde arkadaşça başlayan ilişkilerin sürpriz bir şekilde ciddiyete dönüşmesi, hatta uzun süredir bir arada olan çiftlerin aniden evlenmesi görülebilir. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Heyecanla verilen bu kararın, ilerisi adına doğru olup olmayacağı anlamında iyice düşünmekte yarar var.


24 Ocak saat 03:46 Aslan burcunda oluşacak Dolunay, başkalarının hayatımızdaki önemini vurgulasa da, biz onlarla yan yana yaşasak da, merkezimizde yine biz varızdır. El üstünde tutulmak için çabalarız. Değerli bulunmak ve kendimizi ifade etmek. Amacımız ve hedefimize varma arzumuz oldukça yüksektir Aslan Dolunay zamanlarında. Sosyalleşmek, insanların ilgisini uyandırmak ve takdir edilmek bizim tutkularımızdır. Duygular ve isteklerin birbirine karşıt olduğu böyle zamanlarda Dolunayın görünümlerine bakarak, neler hissedebileceğimizi anlarız. Ay-Mars görünümü, gücümüzü kanıtlamak için her yolu deneyeceğimizi gösterir. Daha fazla kazanmak için çabalarız, daha fazla başarmak için gayret ederiz. Ancak bu bazen öyle bir ihtirastır ki, hiçbir şeyi gözümüz görmez. Eğer bir şeyler umduğumuz gibi gitmiyorsa, tatmin olmayız. Bize iyi gelecek olan, insanların ilgisi ve kendimizi kanıtlama çabasıdır. Bunun ayarını bilmemizde yarar görüyorum. Ay-Satürn görünümü, olumlu bir etkidir. Neyi istediğinizi ve hangi yolun sizin için tatmin edici ve doğru olacağını işaret eder. Ancak şunu da unutmayalım. Merkür geri hareketi 25 Ocak tarihinde sona erse de, bir haftalık gölgeli günlerinde ailevi ilişkilerimiz, evimiz, yerleşim yerimizle ilgili konularda dikkatlice gözden geçirmede bulunmadan karar vermeyelim.



23 Ocak saat 22:31-17 Şubat saat 06:17 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Genelde bu geçişlerde aile olgusu çok kıymetlidir. Ailemizdeki büyüklerimiz, onlarla ilgili sorumluluklar gözden geçirilmelidir. Ev borcu olanlar veya evini taşıyacaklar, satın alacaklar, yatırımda bulunacaklar, ofis kurmayı düşünenler lütfen her şeyi iyice hesaplayınız. Ekstradan paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Diyelim ki ev almayı düşünüyorsunuz. Kredi geri ödemelerine dikkat ediniz. Veraset veya miras davanız olabilir. Bir mülkün paylaşımı konuları gündeme gelebilir. Henüz Merkür geri hareketi bitmedi. 1 Şubat tarihine kadar tedbirli olmayı unutmayalım.

25-31 Ocak arası:
25 Ocak saat 23:50 - 14 Şubat saat 00:43 tarihleri arasında Merkür-Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek. Ailenizi, iş hayatınızı ve kişisel meselelerinizi geri hareket döneminde iyice düşünüp kafanızın içinde oturttuysanız, gölgeli günlerin bitimi olan 1 Şubat itibariyle yürürlüğe koyabilirsiniz. Ancak genel olarak Merkür-Oğlak süreçlerinde, pek kimseyle konuşmak istemezsiniz. Sizi birebir ilgilendiren meselelere ağırlık verirsiniz. Eğer yenilik anlamında bir şeyler yapmak istiyorsanız bunun gerçekleşme ihtimali var mı diye hesaplamalar yaparsınız. Size tavsiyem önceliklerinizi, planlarınızı ve isteklerinizi gerçekçi bir şekilde ele almanız ve emin olduğunuz konularda uygulamada bulunmanızdır.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler :
9-15-16-22
Aşkta En Şanslı Günler :
11-12
Parasal Açıdan Şanslı Günler :
4-5-31


Yeniay : 1-2-3-28-29-30-31(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 15-16-17(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2016, aylık, burÇ, ocak, terazİ, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ASLAN Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:29
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:26
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:21